SmartBuyGlasses

A SmartBuyGlasses webáruházról

A legjobb márkák és a legnagyobb szemüvegválaszték a SmartBuyGlasses webshopjában! A webshop egy interaktív és személyre szabott felület, ahol egyedi szemüvegkeretek találhatók meg akár olyan designer márkáktól is, mint a RayBan vagy a Gucci. A keretek mellet a SmartBuyGlasses minőségi kontaktlencséket, dioptriás szemüveglencséket és napszemüvegeket is árusít. A több mint tíz éve működő cég a világ rengeteg országába kézbesíti termékeit, választékukat pedig folyamatosan bővítik, hogy garantáltan mindenki megtalálja itt a számára megfelelő szemüvegkeretet vagy lencsét!

Kép

SmartBuyGlasses termékek

SmartBuyGlasses szemüvegkeretek

A webáruház kiemelkedő szemüvegkeret-kínálattal rendelkezik. Rengeteg méret, szín- és alakválaszték, különböző anyagok, ár szerinti rendszerezés és folyamatosan új kollekciók, melyekben férfiaknak, nőknek és gyermekeknek szóló darabok egyaránt megtalálhatók.

SmartBuyGlasses kontaktlencsék

A szemüvegkeretek mellett a SmartBuyGlasses webshopja a kontaktlencsék terén is kiemelkedő választékkal várja. A kínálatban multifokális, több vagy egy napig használható, de akár színes lencsék is megtalálhatók. A webshopban elég csupán megadnia az orvos által előírt dioptriákat és a SmartBuyGlasses elkészíti az Ön számára tökéletes lencséket.

A szemüvegek virtuális felpróbálása

A SmartBuyGlasses igyekszik megkönnyíteni a megfelelő szemüvegkeret kiválasztását, ezt pedig egy ingyen letölthető online alkalmazással teszi, mely segítségével több száz szemüvegkeretet próbálhat fel virtuálisan, sőt, az applikáció azt is segít megállapítani, hogy a fejformájához milyen modellek illenek.

Kép

Fizetési módok és ingyenes szállítás

A SmartBuyGlasses webshopjában a következő online fizetési módok érhetők el:

 • online bankkártyás fizetés (Master Card, Master Debit, JCB, Visa Card, Visa Debit, Visa Electron, American Express, Discover)
 • PayPal, Clearpay, Klarna

A webáruház ingyenes szállítást biztosít Magyarországra. A kézbesítés időtartama attól függ, hogy a rendelt termék megtalálható-e a webshop Egyesült Királyságban elhelyezkedő raktárában, vagy be kell szerezni azt. Minden eshetőséget figyelembe véve elmondható, hogy a rendelt termékek maximum három héten belül kiszállításra kerülnek. A csomagokat futárszolgálat kézbesíti.

A kontaktlencsék esetében a SmartBuyGlasses expressz szállítást alkalmaz, ennek díja £2.99 és a termék egy héten belül megérkezik Önhöz. Fontos figyelembe venni, hogy a szállítás során felmerülő vámköltségek a vásárlót terhelik. A webshop honlapján lehetőség van a küldemény nyomon követésére.

Visszaküldés és pénzvisszafizetés

A SmartBuyGlasses webáruháza 100 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít, amennyiben a vásárolt termékek használatlan állapotban és eredeti csomagolásban visszaérkeznek hozzájuk. Emellett exkluzív, 24 hónapos garancia vonatkozik szemüvegjeikre, a kontaktlencsék esetében pedig három hónapig van lehetőség bármilyen probléma esetén reklamációhoz folyamodni.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A SmartBuyGlasses ügyfélszolgálatánál szakértők állnak rendelkezésére, akik szívesen megválaszolják a termékekkel vagy rendeléssel kapcsolatos kérdéseit:

 • e-mail: customerservice@smartbuyglasses.co.uk
 • telefon: +44 800 011 9588
 • a webshop felhasználói felülete

Amennyiben naprakész információkat szeretne megtudni a webshop termékeiről és újdonságairól, a SmartBuyGlasses a következő közösségi média platformokon található meg: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest

Kedvezményes kuponok felhasználása a SmartBuyGlasses webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a SmartBuyGlasses webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a SmartBuyGlasses webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a SmartBuyGlasses webáruházában való rendeléskor a „Promo code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a SmartBuyGlasses webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be