ShopOn webáruház

Széles választékkal várja Önöket a ShopOn webáruháza. Minőségi termékeket vásárolhat kedvező árakon és mindezt ingyenes szállítják otthonába. A termékkínálat bő, tematikusan vannak kategorizálva a weboldalon a könnyebb eligazodás érdekében. 

Kép

Termékkínálat

Bő választék közül válogathatnak. Kategorizálva vannak a termékek, mint például bútorok menüpontban találhat kültéri bútorokat, konyhai és étkezőbe való bútorokat, előszoba bútorokat, hálószobai bútorokat és egyebeket. Otthon és kert kategóriában medencéket, kertészkedéshez szükséges eszközöket, tükröket, fürdőszobatartozékokat találhat. További kategóriák a baba-mama - ahol a baba biztonságához szükséges eszközöket találhat, babajátékokat, etetőszékeket és egyebeket. Műszaki cikkek, mint kamera, audió, továbbá esküvői kiegészítőket, ruházati cikkeket, hobbik és kreatív művészetek számára kidolgozott termékek. 

Fizetési módok és szállítás

A kifizetés bármilyen módon történhet, lehet átutalás, bankkártyás fizetés vagy utánvétes fizetés.

A szállítási költségek és időtartamuk a megrendelt termék típusától és a megrendelési címtől is függhet. A szállítási díj termékenként, beszállítónként és fizetési módonként is elértő. Minden termék adatlapján, valamint a kosárban és a megrendelés visszaigazolásában is fel van tüntetve a szállítási költség. Magyarországi címre a szállítás túlnyomórészt díjmentes, amennyiben online fizetéssel téríti meg a rendelni kívánt termék árát. Ha szállítási díj terheli, akkor a minimum költség csak 990 Ft. 

Pénzvisszafizetési garancia és visszaküldés

A 14 napos elállási jogot a webáruház kibővítette 30 napra, hogy a vásárlónak több ideje legyen ellenőrizni a csomagok tartalmát. Az áru átvételétől számított 30 napon belül indoklás nélkül elállhat. Tehát ha nem elégedett a minőséggel, vagy sérült terméket kapott visszaküldheti a csomagját 30 napon belül. Sérült vagy hiányos terméket kapott, akkor vegye fel a kapcsolatot a webáruházzal az alábbi e-mail címen kapcsolat@shopon.hu, részletes leírással és fotóval és a továbbiakban tájékoztatják majd Önt a teendőkről. 

A termék értékesítési árától függően 1,2 vagy 3 éves jótállást vállal a termékekre a webáruház.

Kép

Hűségprogram

Hűségpontokat gyűjthet minden vásárlásával a ShopOn.hu oldalon, amelyeket felhasználhat a termékek kifizetésére vagy a kedvezmények érvényesítésére. 1 shopont 1 Ft-nek felel meg. A termékek adatlapján láthatja, hogy mennyi shopont kaphat. Minden elköltött 100 Ft után 1 shopont kap ajándékba. Ezeket a shopontokat kuponkódra kell átváltania, amelyről bővebben a webáruház oldalán olvashat. 365 napig érvényesek a pontok és maximum 10.000 shopontot tudnak jóváírni a számláján. Nincs korlátozva a hűségpontok beváltása, tehát akár a teljes rendelését is fizetheti shopontokkal. 

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Bármi kérdése adódna a rendelésével vagy a termékekkel kapcsolatban, ne habozzon felkeresni a ShopOn ügyfélszolgálatát az alábbi módokon: 

telefonszámok:

 • +36 96 80 08 08
 • +36 1 300 99 19

E-mailt pedig a webáruház oldalán tud küldeni.

További tartalmakért, akciókért és kedvezményekért kövesse Facebook és Instagram oldalukat. 

Kedvezményes kuponok felhasználása a ShopOn webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a ShopOn webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a ShopOn webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a ShopOn webáruházában való rendeléskor a kupon számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

ShopOn

A ShopOn webáruház széles választékkal várja a kedves vásárlókat. Minőségi termékeket vásárolhat kedvező árakon. Jusson a Tiplinó segítségével kedvező áron bútorokhoz, játékokhoz, műszaki cikkekhez és számos egyéb termékhez.


Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a ShopOn webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be