Providentonline

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Providentonline kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1 000 Ft mindenből a webáruházból Providentonline

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Providentonline weboldalán gyors online hiteligénylésre van lehetőség. A Providen rövid futamidejű, kisebb összegű heti és havi törlesztésű...

A Providentonline weboldaláról

A Providentonline a Provident Pénzügyi Zrt. online felülete, ahol egyszerűen és gyorsan igényelhet személyi kölcsönt. A weboldal kalkulátorának segítségével lehetőség van a kívánt összeg és törlesztési idő megadására, a rendszer pedig ez alapján megmutatja, melyik kölcsön a legmegfelelőbb az Ön számára.

A Provident immár több mint 19 éve foglalkozik személyi kölcsönökkel. A cég a londoni és varsói tőzsdén jegyzett Personal Finance nemzetközi pénzügyi vállalatcsoport égisze alá tartozik, Magyarországon jelenleg 230 000 ügyféllel rendelkezik.

A Providentonline kölcsönei

A Provident leginkább rövid futamidejű, kisebb összegű, heti és havi törlesztésű kölcsöneiről ismert, éppen ezért ideális választás ha gyorsan pénzre van szüksége. A vállalat kínálatában heti, havi, extra gyors ügyintézéssel egybekötött MobilOn kölcsön és 24 hónapos kölcsön is elérhető.

A Provident folyamatos újdonságokat és csomagokat hoz a piacra, ilyen például az Otthoni Szolgáltatás, mely lehetővé teszi a kölcsönzött összeg otthoni, készpénzben való átvételét és a hitel készpénzben való törlesztését. Az Előrelátó Csomag előnye, hogy haláluk napján a cég elengedi ügyfelei tartozását. Ehhez a csomaghoz csoportos élet- és balesetbiztostás is társul. Az Instant szolgáltatás segítségével akár az online ügyintézést követő napon megkaphatja a kölcsönzött készpénzt.

Online hiteligénylés a Providentonline weboldalán

A Providentonline weboldalán online hiteligénylésre van szükség, amelyhez elég egy internetes kérdőív kitöltése és a Provident ügynökei kis időn belül visszahívják a kérdőívben megadott telefonszámon.

Ügyfélszolgálat

A Provident ügyfélszolgálatát és ügynökeit a következő módokon érheti el:

 • telefon: 06 80 40 60 60
 • küldje el a HITEL szót a 06 20 332 33 33-as telefonszámra és a Provident ügynökei visszahívják
 • a weboldal felhasználói felülete

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Providentonline weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Providentonline és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Providentonline weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Providentonline weboldalán való  hiteligényléskor a kedvezménykód számára fenntartott mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Providentonline.hu - kölcsön online

A Providentonline weboldalán gyors online hiteligénylésre van lehetőség. A Providen rövid futamidejű, kisebb összegű heti és havi törlesztésű személyi kölcsönöket kínál kedvező feltételekkel és gyors ügyintézéssel.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1 000 Ft  összeget a vásárlásból a  a Providentonline webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.