A(z) Profibarkacs webáruházról

A barkácsolást kedvelők mekkája a Profibarkács.hu, itt ugyanis minden megtalálható, ami egy profi vagy akár hobbi barkácsoláshoz kell. A folyamatosan bővülő kínálat a legmegbízhatóbb márkákkal van tele, mint Einhell, Hecht, Bosch, Milwaukee és még sorolhatnánk. A márkákon kívül az áraknak is örülhetnek a vásárlók, hiszen a vásárlás összege több módon is csökkenthető. Rendelkezésre állnak ugyanis Profibarkács kuponok, kiárusítások és ingyenes szállítás is.

Kép

Spórolási lehetőségek Profibarkács.hu

Szerszámok kedvezményes áron és még szakembernek sem kell fizetni - ez mindenki álma. Azért, hogy a vásárlás még kedvezőbb legyen, több spórolási lehetőség közül is választhat. Az állandó lehetőség a Tiplino által biztosított pénzvisszatérítés. A Profibarkács weboldalán való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Profibarkács kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig 40.000 Ft feletti vásárlási összegnél.

További lehetőség a kedvezményes Profibarkács kupon beváltása is, mellyel különböző összegeket spórolhat meg. A hűségprogram és a kiárusítások szintén a vásárlókat szolgálják. A webáruház gyakran kínál nyereményjátékot is, melyek feltétele egy meghatározott összeg feletti rendelés.

Profibarkács kupon lelőhelyek

A webáruház mindig feltünteti az aktuálisan érvényes kuponokat, de a Tiplino portál feladata is szolgálni ezekkel a kuponokkal. A Profibarkács kuponok feltételei változóak, de ezekről tájékozódhat a portálon ahogy a beváltásuk menetéről is. Az áruház a közösségi média csatornáin keresztül is felhívja a figyelmet az akciókra és a kedvezményes kuponokra. 

Profibarkács akciók

Jól jönnek a különböző akciók is, ha a kedvezményes vásárlásról van szó. Szerencsére a Profibarkács webáruházban bőven kijut belőlük. Számolni lehet heti akciókkal, értékcsökkent termékekkel, kifutó szerszám akciókkal és egy bizonyos márkára vonatkozó akciókkal. A kiárusításnak köszönhetően akár 15-70%-ot spórolni lehet vagy csomagban olcsóbban lehet vásárolni.

Kínálat

Az már elhangzott, hogy ebben az áruházban megtalálható minden, ami a barkácsoláshoz szükséges. Pontosabban az alábbi termékkategóriákból válogathat és vásárolhat olcsóbban Profibarkács kuponnal:

 • Gép
 • Kéziszerszám
 • Kerti gép
 • Kerti gép tartozék
 • Kerti szerszám
 • Kert - szabadidő
 • Műhelyfelszerelés
 • Rögzítéstechnika
 • Segéd- és alapanyag
 • Ipari berendezés
 • Autószerelő és motorszerelő szerszám
 • Munkaruha és munkavédelem
 • Villamosság
 • Világítás
 • Jármű
 • Otthon, háztartás
 • Karácsonyi termékek
 • Saját márkás termékek
 • Mintás póló

Több ezer termék szerepel a felsorolt kategóriákban, így csoda lenne, ha nem találná meg a megfelelőt. Ha valamilyen oknál fogva ez mégis megtörténne, látogasson el a másik szakértőhöz a Praktiker webáruházba. A kínálat gazdagsága garantálja, hogy mindent megtaláljon a felújításhoz, amire szüksége van. Legyen szó szerszámokról, csavarokról, munkavédelmi eszközökről vagy akár villamossági eszközökről. 

 

Profibarkács Debrecen

Amennyiben személyes tanácsadásra vágyik vagy személyes átvételre egy Profibarkács üzletben, látogasson el Debrecenbe a Rigó utcára.

Profibarkács Debrecen 4030, Rigó utca 4/bHétfő-Péntek: 08:00 - 16:30

Ezért a Profibarkács.hu

Nagy előnye ennek az áruháznak, hogy a tulaj személyes tapasztalatán alapul, amikoris egy szekrényt szeretett volna csináltatni, de nem volt hajlandó kifizetni a nagyobbnál nagyobb összegeket. Helyette inkább úgy döntött, hogy vesz szerszámot és megcsinálja egymaga. Az első szerszámmal olyan elégedett volt, hogy úgy döntött, másoknak is elérhetővé teszi az akkor még Magyarországon elérhetetlen márkát. Azóta is azon ügyködik, hogy a kínálat tartalmazzon minden szükséges eszközt a legmegbízhatóbb márkáktól és a lehető legjobb áron. További mellette érv az is, hogy szinte minden raktáron van, így azonnal szállítható.

Lehetővé teszi a kívánságlista készítését, ahová felírhat mindent, amire szüksége van/lesz és ezeket akkor megrendelni amikor pénztárcája engedi vagy amikor akciós áron van. A vásárlást jutalmazzák is, mégpedig Profi Pontokkal. Az első vásárlást és áru átvételt követően automatikusan taggá válik. A következő vásárlásra így 5% kedvezményt szerez. Miután bejelenkezik a profiljába, automatikusan az Önre vonatkozó, kedvezményes árakat fogja látni. Amennyiben feliratkozik a hírlevélre, további 500 Ft kezdő összeget kap egyenlegére. Minden terméknél látható, hány pontot ér. A pontokat beválthatja vásárlása során, amikor minden Profi Pont 1 ft-ot ér. További jóhír, hogy a pontokat Profibarkács kuponnal is kombinálhatja. 

Több olyan szolgáltatás is rendelkezésre áll, aminek köszönhetően növekszik az elégedett vásárlók sora. Ilyen szolgáltatás a +1 év kiterjesztett garancia, ami ideje alatt ugyanazon jótállási feltételek érvényesek mint a jótállási idő alatt. A garancia gyártási hibákra terjed ki és ha a hiba nem javítható, akkor az áruház cserekészüléket biztosít. További szolgáltatás az elállási jog kiterjesztése 14 napról 60 napra. Ebben az esetben is csak használatlan terméket lehet visszaküldeni. Ha használt terméket is vissza szeretne küldeni, ahhoz itt a "Használt? Visszavesszük!" szolgáltatás. Ez a két utolsó szolgáltatás kombinálható is. Szolgáltatások terén sokat kínál a Bauhaus is, ahol akár kisteherautót vagy utánfutót is lehet bérelni.

Visszaküldés

Ne csüggedjen, ha többet vett, nem a megfelelő méretet vagy nem sikerül megvásárolni a megfelelő ajándékot. Ebben az áruházban ugyanis 14 nap áll rendelkezésre a termék visszaküldésére. Az elállási jog egyértelmű kinyilatkoztatása az elállási nyilatkozat elküldése e-mailben vagy postai úton. Ezt követen újabb 14 nap áll rendlekezésre a termék visszaküldéséhez. Csak használatlan terméket, sértetlen csomagolással lehet visszaküldeni.

Profibarkacs kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ingyenes szállítás Profibarkács 40.000 Ft feletti vásárlás esetén

15.09.2023

Kiárustás Profibarkács 60% kedvezmény a promócióban résztvevő termékekre

15.11.2023

Nyereményjáték Profibarkács nyerjen Scheppach porszívót

31.08.2023

Akció Profibarkács 28% kedvezmény csaptelepekre, zuhanypanelekre és fürdőszobai kiegészítőkre

28.08.2023

Akció Profibarkács 33% kedvezmény a megjelölt kerti bútorokra

28.08.2023

Akció Profibarkács 29% kedvezmény Fiskars termékekre

28.08.2023

Akció Profibarkács 30% kedvezmény az Einhell akkus termékeire

28.08.2023

Akció Profibarkács 29% kedvezmény a megjelölt Lund háztartási gépekre

28.11.2023

Akció Profibarkács 28% kedvezmény a megjelölt Yato szerszámokra, gépekre és tartozékokra

28.11.2023

Profibarkács kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Profibarkács kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Profibarkács webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A megrendelés összegzése alatt található a mező a kuponoknak. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Ellenőrzés" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Profibarkacs webáruházról

Barkácsolás profi szinten a Profibarkács webáruház által kínált termékeknek köszönhetően. Olyan termékkategóriák közül válogathat, mint a kézi szerszám, világítástechnika, elektromos gépek, autószerelő szerszámok és sok más. A szolgáltatásai tovább fokozzák a vásárlók elégedettségét. Profibarkács kuponnal és a sok akcióval kedvezményes áron vásárol terméket, míg a szolgáltatásoknak hála tovább élvezheti őket aggodalom nélkül. Minden rendelésnél számíthat a pénzvisszatérítésre is, amivel még kedvezőbb a vásárlás.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Profibarkacs webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be