President Vízipipa

A(z) President Vízipipa webáruházról

A President Vízipipa több, mint 10 éve foglalkozik vízipipákkal, hogy elhozza mindenki otthonába az arab kultúra csodás eszközét. Mindennapjainkba nyugalmat és relaxációt csempészve be ennek az eszköznek köszönhetően. Kínálatukban rengeteg ízesítés, kiegészítő és pótalkatrész közül válogathat, így kiszolgálják minden igényét.

Kép

Így spórolhat a President Vízipipa webáruházzal

Ha már gondolt rá, hogy csempészne egy kis arab kultúrát az életébe, a President Vízipipa webáruháznál jó helyen jár. Itt mindent megtalál ahhoz, hogy a család beszélgethessen egy vízipipa felett. Mindezt kedvezményes áron és számos spórolási lehetőséggel. Kedvezményes kuponok és akciós termékek folyamatosan elérhetők. Számtalanszor jár ajándék a megrendelés mellé. Ilyenkor ingyen juthat pólóhoz, baseball sapkához vagy akár kézfertőtlenítőhöz. Az akciói során ezreket spórolhat meg olyan termékek vásárlásával, melyek minősége teljesen hibátlan.

Név és e-mail cím megadásával, valamint egyetlen kattintással feliratkozhat a President Vízipipa hírlevelére. Jutalma ezért a pár egyszerű lépésért egy vásárlási utalvány lehet, melyet nyereményjáték keretein belül havonta sorsolnak ki. Ingyenes szállítás is lehetséges, mégpedig 30 000 Ft feletti összegű vásárlás esetén. A budapesti üzletben történő átvétel szintén ingyenes. A "Csomagok" menüpontban található mindenféle csomag összeállítás, melyek megvételével akár 55%-ot is spórolhat ahhoz képest, ha az elemeket külön-külön venné meg.

A President Vízipipa viszont eladóknak is kedvező, mivel termékei nagykereskedelmi áron beszerezhetők. Nem kell mást tennie hozzá, mint regisztrálni és máris nagyker áron válogathat 2 000 termék közül.

President Vízipipa kínálat

A vízipipázás nem csak magából a vízipipából áll, szükség van még hozzá dohányhoz, ízesétőhöz, szénhez, dohánytartókhoz. Mindent megveheti a President Vízipip webshopban vagy boltban. A webshop menüje a következő képpen áll össze:

 • Vízipipa
 • Bong
 • Ízesítés
 • Szén
 • Dohánytartók
 • Kiegészítők, alkatrész
 • Csomagok
 • Ajándék ötletek
 • Újdonságok
 • Akciók

Ahhoz, hogy szűkíteni tudja a keresést a gazdag vízipipa kínálatban, keresgethet márka szerint. Ebben a webshopban csakis a legismertebb márkák képviseltetik magukat, mint: Aladin, Caesar, Bud Shisha, Magnum, 2x2 Hookah, El Nefes és számos más. Ha csak most kezdené a vízipipázást, nem kell megijedni, külön kategóriába gyűjtötték a a kezdő pipásoknak szánt shishákat. A pipák fő felosztása az egy csöves és a több csöves. Ez azt jelöli, hány szívható kimenet van a pipán, vagyis hányan szívhatják egyszerre. Az ár függ attól, hogy középkategóriás, prémium vagy luxus vízipipát szeretne. Vágyhat esetleg olyan különlegességre, mint az üveg pipa, a forgó pipa vagy a tradicionális vízipipa. Ha nem csak otthon szeretne egy vízipipa mellett lazulni, válasszon hordozhatót.

Amennyiben vízipipa helyett inkább a bongozás mellett dönt, akkor is jó helyen jár. A bongok bár hasonló módon működnek, mint a vízipipa felhasználási jellegük eltér. Anyagát tekintve lehet üveg vagy műanyag. A bonghoz mindenképp ajánlott szűrőt is venni és mérleget. Azzal sem ronthat el semmit, ha vesz egy tartalék szívószárat is.

A shisha használatban az egyik legjobb dolog, hogy nem dohány szagú. Különféle ízesítéssel lehet kellemesebbé tenni. Ízesíteni lehet ásványi kövekkel, pasztákkal, krémekkel, gélekkel, aromákkal, porokkal vagy aroma kapszulákkal. A legegyszerűbb talán, ha ízesétett dohányt tesz bele, de ez már ízlés kérdése. Az íz kínálatban határ a csillagos ég. A klasszikus gyümölcsöktől kezdve, mint az alma, banán, citrom, áfonya, ananász, cseresznye, málna, körte, eper, görögdinnye, őszibarack, narancs, mandarin, ribizli, sárgabarack, sárgadinnye, szilva, szőlő, grapefruit, az olyan egzotikusnak számítóig, mint a rágó vagy a red bull minden lehet. Nem kizáró ok az sem, ha kipróbálna whiskys vagy kólás ízt, esetleg ha shishazás közben almás pite, kókusz golyó, csoki, cappuccino vagy rózsa szájízre vágyik. A beválalósabbak keverhetik is az ízeket.

A szén a vízipipa talán legfontosabb tartozéka a víz és dohány mellett. Ha van esetleg kedvenc szén márkája, kereshet az szerint. Szén márka például az Al Duchan, a Babylon, a Bucoco, a Tom Cococha, a Sultana és sok más. Szenekből megkülönböztetünk természeteset, prémium természeteset. öngyulladót és prémium öngyulladót. Ha nem öngyulladó szenet vesz, akkor nem árt, ha valamilyen gyújtót is tart magánál. A President Vízipipánál természetesen ennek beszerzésére is van lehetőség. Választhat, hogy elektromos szénizzítót vagy gázos szénizzítót szeretne-e használni. A szén meggyújtásához nagyon jól szolgál az öngyújtó vagy a szúrólángos öngyújtó is.

Ne csüggedjen, ha vízipipájára ráfér már egy új dohánytartó. Több típus, szín és márka is elérhető a President Vízipipánál. Típusukat tekintve lehet alul lyukas, pfunnel, vortex, osztott, több ágú vagy zárható. Azt is megválaszthatja, milyen anyagból szeretné: kő, szilikon, agyag vagy üveg. A választásnál ne csak a szín vagy anyag játszon szerepet, nézze meg méretét valamint azt, hogy milyen vízipipára illeszkedik.

A vízipipa összes eleme cserélhető, ha megsérül vagy csak egyszerűen újat szeretne. Legyen szó a víztartályról, szívócsövekről, testekről, tömítésekről vagy szipkákról. A President Vízipipa "Kiegészítők" menüpontjában a feljebb említett alkatrészeken és kiegészítőken kívül találhatók még: csipeszek, alufóliák, táskák, szűrők, szelepek vagy tisztítók.

Az arab világ kedvelőinek, nagyon jó ajándék ötletekkel is szolgál a President Vízipipa. Például különféle ékszereket találni Allah szemével vagy kulcstartókat, hűtőmágneseket ugyanezzel a motívummal. Neszeszerek színes tárháza várja, hogy megkönnyítse az ajándék vásárlást. Falidíszekkel, edény alátétekkel, képekkel, párnahuzatokkal esetleg poszterekkel teheti otthonát kicsit orientálisabbá. Ehhez segítségül szolgál a Finom füst webáruház is, ahol különböző hevítőrudakat vásárolhat a Tiplino által kedvezményes áron. 

President Vízipipa Budapesten

Magyarország legnagyobb, kifejezetten vízipipákkal foglalkozó üzlete a President Vízipipa. Budapesten a XIII. kerületben található a boltjuk a Kresz Géza utca 26. szám alatt. Itt a webáruházban található minden termék ki van állítva és azonnal megvehető. Nem csak a vízipipa kínálata gazdag, hanem a hozzátartozó dohányé, ízesítésé és kiegészítőké is. Ha inkább személyesen meg szeretné nézni a kiszemelt terméket, esetleg kérdései vannak vele kapcsolatban, amelyeket személyesen szeretne feltenni, látogasson el bátran az üzletbe hétköznapokon 10:00 és 20:00 között, valamint szombaton 10:00 és 15:00 között.

Kép

Ezért a President Vízipipa

A 10 éves tapasztalat a vízipipák világában egyértelműen a President Vízipipa mellett szóló érv. Termékei és szolgáltatásai minőségének köszönhetően rendelkezik "Megbízható Bolt" elismeréssel. Webshopja mellett rendelkezik üzlettel is Budapesten, ahol az összes a webáruházban megtalálható termék megtekinthető és meg is vásárolható. A weboldlaon rengeteg pozitív President Vízipipa vélemény található, vagy ahogy ők modják: "Van aki bélyeget gyűjt, van aki képregényeket, mi elégedett vásárlókat..." és ehhez tartják is magukat. Emellett már elenyészőnek tűnhet a tény, hogy termékeire és a szállításra 100% garanciát vállal, pedig nem az. Segítőkész ügyfélszolgálata megválaszolja kérdéseit és segít kiválasztani a megfelelő vízipipát vagy hozzá tartozó alkatrészt. Keresse őket bátran a +3670/348 2385 számon vagy az info@vizipipawebaruhaz.hu e-mail címen. Facebookon és a YouTube-on szintén megtalálhatók. A Blog részlegében is talál számos tanácsot és segítő cikkeket a vízipipa használatávl és kiválasztásával kapcsolatban.

Garancia

President Vízipipa megbízik termékei minőségében, házhoz szállítási határidőre valamint a termékek sértetlen megérkezésére. A webshopon történő vásárlás gyorsan megy és a szállítás pár napon belül megtörténik. Vásárlás előtt ajánlatos utánajárni, mely vízipipához szerezhetők be pótalkatrészek. Ugyanis, ha a gyártó nem tud hozzá pótalkatrészt biztosítani, a President Vízipipa munkatársai sem tudják beszerezni. Így törött alkatrész vagy más sérülés esetén nem lehetséges a cserealkatrész és a reklamáció sem. Ha a kézbesített terméken kisebb szépséghibát vél felfedezni, mint példál a légbuborék vagy nem fényképpel azonos szín, erre reklamációt nem indíthat. Ennek oka, hogy a vízipipák mind egyediek az előállítási technikának köszönhetően. Reklamációt nem áll módjukban elfogadni abban az esetben sem, ha a dohánytartója úgymond izzad, mivel ez is normális jelenség.

A nem megfelelő tájékozódás az összeszerelést és használatot illetően, nem az elvárt pipázási élményt nyújtja. Ebben az esetben sem fogadható el reklamáció. A garancia nem terjed ki a funkció nélküli és díszítő elemekre valamint olyan hibákra, mint a karcolás, festékkopás, elszíneződés, kisebb lepattanások. A garancia nem érvényesíthető ütés vagy baleset által okozott sérülésre, illetve normál használatból adódó kopásra, elhasználódásra és karcolásra. A vásárlást követő 24 órán belül akkor tudnak reklamációt elfogadni,ha a termék nem sérülésmentes. Jogos reklamáció esetén a pipát és minden tartozékát vissza kell csomagolni a dobozába és a weboldalon a "Visszaszállítást kérek!" gombra kattintani. Pár napon belül eljön a termékért a futár. Ha ingyenesen szeretné visszaküldeni a csomagot, személyesen beviheti azt a budapesti boltba vagy másképp juttahatja el a President Vizipipa 1132 Budapest, Kresz Géza utca 26 címre. A számlát is minden esetben tartalmaznia kell a visszeküldött csomagnak.

A szállítási idő Magyarország területén belül 1 munkanap, amennyiben a rendelés 16:00-ig lett leadva. Abba az 1 munkanapba nem számít bele a hétvége illetve a munkaszüneti nap. A President Vízipipa garantálja, hogy ha nem tudják időben átadni a megrendelt terméket a futárszolgálatnak, ajándékot küldenek a csomagban.

Garancia a termékek sértetlen megérkezésére is érvényes. Minden egyes csomagot törékenyként kezelnek, gondosan becsomagolva. Ha valamilyen oknál fogva a termék mégis sérülten érkezne, képet kell küldeni az ügyfélszolgálatnak. Ezt követően díjmentesen küldenek újat lehetőség szerint már a következő munkanapon.

President Vízipipa kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ajándék póló vagy baseball sapka vásárlása mellé

27.01.2023

Nyereményjáték

27.01.2023

Kéztisztító gél minden vásárlás mellé

27.01.2023

Aladin vízipipa kedvezményes áron

27.01.2023

Hookah pipa kedvező áron

27.01.2023

Ingyenes szállítás a President Vízipipánál

27.11.2022

President Vízipipa kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert President Vízipipa kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált President Vízipipa kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a President Vízipipa webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A kosár megjelenítése után lépjen tovább a pénztárhoz. Itt, a rendelés összesítése alatt találja a "Kupon megadása" lehetőséget. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Beváltás" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert President vízipipa kuponra a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A President Vízipipa webáruházról

A President Vízipipa 10 éves tapasztalattal rendelkező vízipipa webáruház, mely kedvező árakon kínál minőségi vízipipákat és kiegészítőket. Kínálatában megtalál mindent, amire szüksége lehet vízipipázás során. Dohány, ízesítő és szén széles választéka várja a vízipipázni vágyókat. Nem mellesleg, remek ajándék ötletekkel szolgál azoknak, akik szeretik az orientális stílust és becsempésznék otthonukba. Termékeire és a szállításra 100% garanciát vállalnak. Hozza el otthonába az arab és indiai érzést, válogasson többféle dizájn közül.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a President Vízipipa webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be