Pilulka kupon

Akinek fontos az egészsége, annak a Pilulka gyógyszertárban a helye. Legjobb minőségű vitaminok, étrend-kiegészítők és drogéria közül válogathat és a Pilulka kuponok által olcsóbban is vásárolhatja meg őket. A kuponok mellett pénzvisszatérítéssel és akciókkal is számolhat. Novemberben pedig több napon át élvezheti a Black Friday által biztosított kedvezményeket.

Pilulka kupon

Pilulka – iratkozz fel a hírlevélre és 1.500 Ft kedvezményt kapsz

Eddig érvényes: 2024.05.23

 
 

Iratkozz fel a Pilulka hírlevelére és e-mailben kapsz egy 1.500 Ft kedvezményről szóló kupont. Használd fel következő vásárlásodra. Minimális… több

Ingyenes szállítás a Pilulka.hu oldalon

Eddig érvényes: 2024.06.02

 

A Pilulka.hu webáruházban 14.990 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján… több

A(z) Pilulka webáruházról

A Pilulka gyógyszertárban hisznek abban, hogy az egészséghez vezető útnak könnyen hozzáférhetőnek kell lennie bárki számára. Pont ezért érhetőek el különböző módjai a spórolásnak, köztük a Pilulka kuponok. A gazdag kínálatnak köszönhetően minden, az egészség megőrzéséhez szükséges terméket megtalál egy helyen.

Kép

Spórolás a Pilulka gyógyszertárban

MIndenki számára fontos az egészség megőrzése, ami a gyógyszertár által kínált termékeknek köszönhetően lehetséges is. A kedvezményes Pilulka kuponok segítenek csökkenteni a vásárlás összegét, ahogy a pénzvisszatérítés is. A Pilulka gyógyszertárban való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Pilulka kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig 14.990 Ft feletti vásárlási összegnél.

A mobil alkalmazás letöltése szintén számos kedvezménnyel jár, mint például az exkluzív kuponok vagy kedvezmények. Az alkamazás Androidos és iOS rendszerű eszközökre is letölthető. A Pilulka drogéria kínálata is kedvezményes, ha rendelkezik Pilulka kuponnal.

Így tehet szert Pilulka kuponra

A kuponoknak számos előnye van, így nem árt tudni, hogy hol lehet hozzájuk jutni. Az egyik állandó lelőhely az áruház weboldala és a közösségi média csatornái, mint a Facebook és az Instagram. A Tiplino portál feladata összegyűjteni ezeket a kuponokat, valamint tájékoztatni a felhasználási feltételekről és a beváltásuk módjáról. Ha meglépi a pár egyszerű lépést és feliratkozik az áruház hírlevelére, a jutalma egy 1.500 Ft értékű kupon lesz, amely a következő vásárlás során beváltható.

Akciók a Pilulka.hu gyógyszertárban

A szezonális akciók lehetővé teszik, hogy az adott szezonhoz szükséges drogáriát és étrend-kiegészítőket olcsóbban vásárolhassa meg. Novemberben több napig is élvezhetjük a Pilulka Black Friday akciója által nyújtott lehetőségeket. A kedvezmény mértéke több napon át eléri az akár 50%-ot.

Kínálat

A gyógyszertár kínálata manapság nem csak gyógyszerekre, vitaminokra vagy étrend-kiegészítőkre szűkül. A Pilulka is több kategóriában kínálja termékeit:

 • Étrend-kiegészítők
 • Baba-mama
 • Drogéria
 • Sport
 • Szépségápolás
 • Fog-és szájápolás
 • Elektronika
 • Házi patika
 • Élelmiszerek, italok
 • Erotika

A gyógyszertárak egy egészsges versengésen belül próbálják a legjobbat kínálni annak érdekében, hogy minél több vásárlót bevonzzanak. A bővülő kínálattal tartja a lépést az Unipatika gyógyszertárral is. A piac tele van egyre ismertebb nevekkel, köztük olyanokkal is, amelyek saját márkákat is forgalmaznak. A Benu Gyógyszertár kuponjai is befolyásolják a vásárlót a patika kiválasztásánál.

Pilulka kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Pilulka 3% kedvezmény mindenre

30.12.2023

Kedvezményes kupon Pilulka 10% kedvezmény a kiválasztott márkákra

30.12.2023

Akció Pilulka 40% kedvezmény a táplálékkiegészítőkre

29.11.2023

Akció Pilulka Black friday 46% kedvezmény

30.11.2023

Akció Pilulka 20% kedvezmény a CeraVe termékekre

30.10.2023

Akció Pilulka 20% kedvezmény a megjelölt szépségápolási termékekre

09.01.2024

Akció Pilulka 30% kedvezmény a megjelölt termékekre

09.01.2024

Ingyenes szállítás Pilulka 14.990 Ft felett

21.09.2023

Akció Pilulka 2+1 ingyen a CeraVe termékekre

31.08.2023

Akció Pilulka Babák napja akciók

31.08.2023

Pilulka kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Pilulka kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Pilulka drogériában.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A tételek alatt található a "Van ajándékutalványod?" lehetőség. A melette elhelyezett négyszetre kattintva jelenik meg a mező a kuponoknak. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kupon beváltása" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Pilulka

Regina B.

15.08.2023 5.0

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Pilulka webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be