Pilulka

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Pilulka kupon

Akinek fontos az egészsége, annak a Pilulka gyógyszertárban a helye. Legjobb minőségű vitaminok, étrend-kiegészítők és drogéria közül válogathat és a Pilulka kuponok által olcsóbban is vásárolhatja meg őket. A kuponok mellett pénzvisszatérítéssel és akciókkal is számolhat. Novemberben pedig több napon át élvezheti a Black Friday által biztosított kedvezményeket.

A(z) Pilulka webáruházról

A Pilulka gyógyszertárban hisznek abban, hogy az egészséghez vezető útnak könnyen hozzáférhetőnek kell lennie bárki számára. Pont ezért érhetőek el különböző módjai a spórolásnak, köztük a Pilulka kuponok. A gazdag kínálatnak köszönhetően minden, az egészség megőrzéséhez szükséges terméket megtalál egy helyen.

Kép

Spórolás a Pilulka gyógyszertárban

MIndenki számára fontos az egészség megőrzése, ami a gyógyszertár által kínált termékeknek köszönhetően lehetséges is. A kedvezményes Pilulka kuponok segítenek csökkenteni a vásárlás összegét, ahogy a pénzvisszatérítés is. A Pilulka gyógyszertárban való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Pilulka kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig 14.990 Ft feletti vásárlási összegnél.

A mobil alkalmazás letöltése szintén számos kedvezménnyel jár, mint például az exkluzív kuponok vagy kedvezmények. Az alkamazás Androidos és iOS rendszerű eszközökre is letölthető. A Pilulka drogéria kínálata is kedvezményes, ha rendelkezik Pilulka kuponnal.

Így tehet szert Pilulka kuponra

A kuponoknak számos előnye van, így nem árt tudni, hogy hol lehet hozzájuk jutni. Az egyik állandó lelőhely az áruház weboldala és a közösségi média csatornái, mint a Facebook és az Instagram. A Tiplino portál feladata összegyűjteni ezeket a kuponokat, valamint tájékoztatni a felhasználási feltételekről és a beváltásuk módjáról. Ha meglépi a pár egyszerű lépést és feliratkozik az áruház hírlevelére, a jutalma egy 1.500 Ft értékű kupon lesz, amely a következő vásárlás során beváltható.

Akciók a Pilulka.hu gyógyszertárban

A szezonális akciók lehetővé teszik, hogy az adott szezonhoz szükséges drogáriát és étrend-kiegészítőket olcsóbban vásárolhassa meg. Novemberben több napig is élvezhetjük a Pilulka Black Friday akciója által nyújtott lehetőségeket. A kedvezmény mértéke több napon át eléri az akár 50%-ot.

Kínálat

A gyógyszertár kínálata manapság nem csak gyógyszerekre, vitaminokra vagy étrend-kiegészítőkre szűkül. A Pilulka is több kategóriában kínálja termékeit:

 • Étrend-kiegészítők
 • Baba-mama
 • Drogéria
 • Sport
 • Szépségápolás
 • Fog-és szájápolás
 • Elektronika
 • Házi patika
 • Élelmiszerek, italok
 • Erotika

A gyógyszertárak egy egészsges versengésen belül próbálják a legjobbat kínálni annak érdekében, hogy minél több vásárlót bevonzzanak. A bővülő kínálattal tartja a lépést az Unipatika gyógyszertárral is. A piac tele van egyre ismertebb nevekkel, köztük olyanokkal is, amelyek saját márkákat is forgalmaznak. A Benu Gyógyszertár kuponjai is befolyásolják a vásárlót a patika kiválasztásánál.

Pilulka kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Pilulka 3% kedvezmény mindenre

30.12.2023

Kedvezményes kupon Pilulka 10% kedvezmény a kiválasztott márkákra

30.12.2023

Akció Pilulka 40% kedvezmény a táplálékkiegészítőkre

29.11.2023

Akció Pilulka Black friday 46% kedvezmény

30.11.2023

Ingyenes szállítás a Pilulka.hu oldalon

31.01.2024

Akció Pilulka 20% kedvezmény a CeraVe termékekre

30.10.2023

Akció Pilulka 20% kedvezmény a megjelölt szépségápolási termékekre

09.01.2024

Akció Pilulka 30% kedvezmény a megjelölt termékekre

09.01.2024

Ingyenes szállítás Pilulka 14.990 Ft felett

21.09.2023

Akció Pilulka 2+1 ingyen a CeraVe termékekre

31.08.2023

Pilulka kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Pilulka kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Pilulka drogériában.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A tételek alatt található a "Van ajándékutalványod?" lehetőség. A melette elhelyezett négyszetre kattintva jelenik meg a mező a kuponoknak. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kupon beváltása" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Használt kupon a Tiplinotól 1 %
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 1,5 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Pilulka más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1 %  összeget a vásárlásból a Pilulka webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be