PaintingZ

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

PaintingZ kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1 % mindenből a webáruházból PaintingZ

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Paintingz webshopjában egyedi, személyre szabott, múzeumi minőségű, kézzel festett olajfestmények vásárolhatók meg a világ több ezer...

A PaintingZ webáruházról

A PaintingZ webáruházában múzeumi minőségű, kézzel festett olajfestmények vásárolhatók meg a világ több mint 5000 tehetséges művészétől. A webshopban ismert képek újraalkotásai vagy teljesen egyedi képek is megtalálhatók, melyeket akár a vásárló elképzelése alapján is elkészít a festő, választható méretben és kerettel. A színvonalas képek és a több mint 20 év tapasztalattal rendelkező művészek mellett a PaintingZ ingyenes szállítást kínál a világ minden tájára, valamint 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít a vásárlói számára.

Kép

Egyedi festmények rendelése a PaintingZ webáruházból

A PaintingZ webáruházában a híres és ismert festmények újraalkotásai mellett teljesen egyedi és személyre szabott képeket is rendelhetnek a vásárlók. Itt a vászon méretétől és kerettől kezdve, egészen a színvilágig és témáig mindent a vásárló szabhat meg, vagy pár alap instrukció megadását követően a művészre is rábízhatja a megálmodott festmény megalkotását. Mielőtt az alkotó elküldi a kész művet, a vevő előnézetet kap fotó formájában, hogy eldönthesse, szeretne-e valamilyen változtatást és megfelel-e neki a kész alkotás.

Fizetési módok

A PaintingZ webáruházában a PayPal szolgáltatáson keresztül lehet fizetni. Fontos megjegyezni, hogy a fizetéshez nincs szükség PayPal fiókra, mivel a rendszer a legtöbb ismert bank- és hitelkártyát elfogadja.

Ingyenes szállítás

A webshop világszerte ingyenes szállítást biztosít vásárlóinak. A rendelés leadását követően a művészeknek általában 2-3 hétre van szükségük a rendelt festmény megfestéséhez. Ezt követően a DHL és FedEx futárszolgálatokkal való kézbesítés 5-10 munkanapot vehet igénybe. Az oldalon feltüntetett árak az esetleges vámköltségeket vagy helyi adókat nem tartalmazzák, ezek a vásárlót terhelik, azonban a fizetendő összeg általában alacsony.

Kép

Visszaküldés és pénzvisszafizetés

A PaintingZ webáruházából rendelt rendelt képeket a vásárló a csomag átvételétől számított 30 napban visszaküldheti és a webshop pénzvisszafizetést biztosít.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A PaintingZ webhshopjának angol nyelven beszélő ügyfélszolgálatával a következő telefonszámon veheti fel a kapcsolatot: +1-866-5752-789

A PaintingZ a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a PaintingZ webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a PaintingZ webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a PaintingZ webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a PaintingZ webáruházában való rendeléskor a kedvezménykód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

PaintingZ.com - egyedi festmények

A Paintingz webshopjában egyedi, személyre szabott, múzeumi minőségű, kézzel festett olajfestmények vásárolhatók meg a világ több ezer tehetséges művészétől. Ismert képek újraalkotására vagy teljesen egyedi festmények rendelésére egyaránt van lehetőség, a Paintingz webáruháza pedig emellett ingyenes szállítást is biztosít.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1 %  összeget a vásárlásból a  a PaintingZ webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.