Outlet Expert

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Outlet Expert kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7,5 % mindenből a webáruházból Outlet Expert

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Kedveli a márkás ruhákat? Szívesen vásárol kedvező árakon? Ha kétszer is igennel felelt, itt a helye. Az Outlet Expert

Akár 50% kedvezmény a divatra - Outlet Expert

+ 7,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon ruhákat, cipőket és kiegészítőket akár 50% kedvezménnyel az Outletexpert.hu webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

Akár 50% kedvezmény női cipőkre - Outlet Expert

+ 7,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon női cipőket akár 50% kedvezménnyel az Outletexpert.hu webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

Akár 40% kedvezmény fitneszkiegészítőkre - Outlet Expert

+ 7,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon fitneszkiegészítőket akár 40% kedvezménnyel az Outletexpert.hu webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Outlet Expert webáruházról

Az Outletexpert webáruházban minőségi márkás férfi, női és gyermekruházatot és sportuházatot talál kedvező áron. A vásárlók választását megkönnyítik a kiváló minőségű fényképek. Válogasson a legjobb márkák eredeti termékei közül az Outletexpert webshopban.

Outlet Expert termékek

Az Outletexpert.hu kínálatában szebbnél szebb márkás ruhadarabokat talál, ráadásul rendkívül kedvező áron. Talál a webáruházban férfi, női és gyermekruhákat, cipőket, kiegészítőket is. A kínálatban talál pólókat, pulóvereket, ingeket, blúzokat, ruhákat, nadrágokat, kabátokat, melegítőszetteket. Elegáns és sportos stílusban egyaránt, válogasson ízlésének és alkalomnak megfelelően.

A webáruházban talál kiegészítőket is, például táskákat, hátizsákokat, napszemüvegeket és karórákat. Vásárolhat fitnesz- és sportfelszerelést is, például labdákat, fitneszszőnyegeket, vagy hálózsákot.

outletexpert


Outlet Expert márkák

Az Outlet Expert csak a legjobb világmárkák termékeit kínálja, ön is biztosan megtalálja a kedvencét. A sportmárkák közül az Adidas, Nike, Puma, vagy a Reebok képviseletik magukat. Inkább az elegáns ruhákat kedveli? Talál itt Pierre Cardin, Desigual és Tom Tailor darabokat is.

Rendelés a webáruházból

A rendelés a webáruházból nem is lehetne egyszerűbb. Válogasson kategóriák szerint, és ha megtalálta a kedvencét, válassza ki a megfelelő méretet, majd helyezze a terméket a kosarába. Már csak a fizetési és a szállítási mód kiválasztása maradt hátra. A webáruház kétféle fizetési módot kínál: utánvétes és online bankkártyás fizetést. A szállítás a következő módokon történik:

 • Magyar Posta: a szállítási idő 2–3 munkanap, a postaköltség bankkártyás fizetéssel 840 Ft, utánvéttel 990 Ft.
 • DPD futárszolgálat: a postaköltség bankkártyás fizetéssel 910 Ft, utánvéttel 1060 Ft.
 • Csomagküldő: a postaköltség bankkártyás fizetéssel 630 Ft, utánvéttel 800 Ft.

15 000 Ft feletti rendelés esetében a szállítás ingyenes.

Visszaküldés és csere

A vásárlónak joga van a termék átvételétől számított 14 napon belül elállni a szerződéstől, azaz visszaküldeni vagy kicserélni a terméket. Ebben az esetben forduljon az ügyfélszolgálathoz, és töltse ki a weboldalon található elállási formanyomtatványt. A terméket sértetlen állapotban a számlával együtt küldje a következő címre: 5604/OutletExpert.hu/Frogman, Környei út 44, 2800, Tatabánya. Csere esetén tüntesse fel a kívánt méretet is.

Outlet Expert ügyfélszolgálat

Az Outlet Expert munkatársai szívesen segítenek önnek, vagy megválaszolják kérdéseit hétfőtől péntekig 8:00–16:00 között. Hívja a +36 1 700 9898 telefonszámot, esetleg írjon e-mailt a post@outletexpert.hu címre, vagy használja a kapcsolati kérdőívet.

Az Outlet Expertet megtalálja a Facebookon is.

Vásároljon az Outlet Experten a Tiplinóval, és szerezze vissza rendelésének akár 7,5%-át cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Outlet Expert webáruházról

Kedveli a márkás ruhákat? Szívesen vásárol kedvező árakon? Ha kétszer is igennel felelt, itt a helye. Az Outlet Expert webáruház outlet márkás ruházatot, sportruházatot, cipőt és kiegészítőket kínál. Minőségi szolgáltatások és elégedett vásárlók jellemzik.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a  a Outlet Expert webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.