Okosjáték

Az Okosjáték webáruházról

A Okosjáték webáruház célja, hogy játékaival mosolyt és örömöt vigyen a gyermekek és felnőttek életébe, hiszen egy jól megválasztott játék a szülőnek is ugyanolyan örömöt okoz, mint csemetéjének. A webshop igyekszik olyan minőségi játékokat összegyűjteni, amik valódi értéket hordoznak és segítenek a gyermekek fejlődésében, tartalmas szórakozást biztosítva, ösztönözve a kreativitást, logikát, memóriát, vagy épp mozgásra sarkallnak. Az Okosjáték kínálatában logikai, fa, készségfejlesztő, építő, illetve sporttal és mozgással kapcsolatos játékok széles választéka található meg, illetve hatalmas társasjáték-kínálat is elérhető, melyben a felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálják a kedvükre való darabokat.

Kép

Egyszerű keresés az Okosjáték webáruházban

Az Okosjáték webshop igyekszik minél egyszerűbbé tenni a játékvásárlást, éppen ezért oldalukon számos kategória alapján böngészhet a kínálatban. A termékek életkor, típus, téma, fejlesztés és márka szerint is szét vannak osztva, illetve az aktuális újdonságokat, akciós árucikkeket és az Okosjáték csapatának kedvenceit ugyancsak külön menüpontban találja. A játékrendelés előnye, hogy otthona melegéből, kényelmesen válogathat a sok ezer játék között, összehasonlíthatja őket, tanácsot kérhet a webshop ügyfélszolgálatától, sőt az Okosjáték honlapján akár különböző cikkeket is olvashat ebben a témában. A Tiplinó portálján számos egyéb játékbolt is várja, ahol ugyancsak kedvezményesen vásárolhat, ilyen például a Játéksziget, JátékNet és Okostojásjáték.

Kép

Az Okosjáték története

Az Okosjáték játéküzlet megálmodója Erika volt, aki anyukaként fontosnak tartotta, hogy gyermekei olyan játékokkal játsszanak, amelyek segítenek a logika, memória és kreativitás fejlesztésében, megkönnyítve így az iskolakezdést. Mivel Erika úgy vette észre, hogy az ilyen jellegű játékok nehezen szerezhetők be Magyarországon, úgy döntött, hogy ezen változtat. Az Okosjáték webáruháza 2009-ben indult el, mindössze 60 termékkel. A kereslettel együtt a kínálat folyamatosan növekedett, majd megnyílt az Okosjáték boltja is, ahol a játékok személyesen is kipróbálhatók és megvásárolhatók. A cég csapata igyekszik a választékban található termékek többségét kipróbálni és számos esetben véleményt is írnak a tapasztalataikról. A vállalat három fő alapelv szerint működik, ezek pedig a családias jelleg, a kedvesség és türelem, illetve a hozzáértés.

Okosjáték áruház Budapesten

A hatalmas választékkal rendelkező webshop mellett az Okosjáték áruházába személyesen is betérhet a 1163 Budapest., Veres Péter út 99. címen. A bolt nyitvatartása hétköznapokon 10:00 – 18:00, szombaton pedig 10:00-13:00. A vásárlás és a termékek kipróbálása mellett az áruházban az online termékek ingyenes átvételére is lehetőség nyílik.

Kép

Fizetési módok

Az Okosjáték webáruházban rendelt termékek árát az alábbi módokon térítheti meg:

 • online bankkártyás fizetés
 • banki előre utalás
 • utánvétes fizetés a futárnak vagy Pick Pack csomagpontokon (díja 290 Ft, azonban 30 000 Ft fölötti rendelés esetén ingyenes)
 • készpénzes vagy bankkártyás fizetés személyesen az Okosjáték játékboltban

Szállítás és személyes átvétel

30 000 Ft fölötti vásárlási érték esetén az Okosjáték ingyenes házhozszállítást és átvételi módokat kínál egész Magyarországon. Ennél alacsonyabb összegű rendelésnél a GLS futárszolgálattal való kézbesítés díja 1190 Ft, a Pick Pack pontokon való csomagátvételé pedig 990 Ft. Az Okosjáték budapesti áruházában ingyenesen vehetők át az online rendelt termékek.

Visszaküldés és elállási jog

Az Okosjáték webáruházban rendelt termékek esetében az elállás joga a kézhezvételt követő 14 napon belül érvényesíthető. Az elállás bejelentését követően a vevőnek 14 nap áll rendelkezésére az árucikkek postai vagy személyes úton történő visszajuttatására az áruháznak. Amennyiben a termékek megfelelő időn belül és hibátlan, eladható állapotban visszaérkeznek a céghez, a vevő pénzvisszafizetésben részesül.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Okosjáték ügyfélszolgálatával munkanapokon 9:00 és 16:00 között az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

 • e-mail: info@okosjatek.hu
 • telefon: +36 20 239 4780 vagy +36 20 433 7841

Ha nem szeretne lemaradni az Okosjáték újdonságairól és akcióiról, kövesse a webshopot a közösségi médiában: Facebook, Instagram, YouTube

Kedvezményes kuponok felhasználása az Okosjáték webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Okosjáték webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Okosjáték webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Okosjáték webáruházban való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Okosjáték.hu – játékrendelés

Az Okosjáték online játékboltjában logikai, memória, kreatív, fejlesztő és mozgásra ösztönző játékok, illetve társasjátékok hatalmas választéka található meg. A webshop nagy hangsúlyt fektet a minőségre és arra, hogy a játék valódi érték legyen. A kínálat minden korosztály számára sok izgalmas terméket tartogat, a Tiplinóval pedig most kedvezményesen vásárolhat a webáruházban!

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Okosjáték webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be