Az Ofotért webáruházról

Az Ofotért Magyarország legnagyobb optikai hálózata, mely immár több mint 70 éve van jelen a piacon. Az vállalat több mint 100 üzlettel rendelkezik Magyarországon, emellett pedig webshopjukban is széles választékkal várják a vásárlókat. A kínálatban dioptriás szemüvegek, kontaktlencsék és napszemüvegek vásárolhatók meg, az Ofotért webshopja minden termékkategóriában számos nemzetközi- és világmárkát vonultat fel, a Tiplinó kuponjaival és cashback szolgáltatásával pedig most kedvezményes áron juthat hozzá nem csak az Ofotért, hanem számos egyéb optika és webáruház termékeihez!

Kép

Az Ofotért kínálatából

Az Ofotért webshopjában a szemüvegek, kontaktlencsék és napszemüvegek mellett egyéb látáskorrekcióval kapcsolatos termékek is megtalálhatók, mint például a kontaktlencse-folyadék vagy szemüvegtokok. A kínálatban minden árkategóriában széles kínálat várja, nem számít, hogy női, férfi, vagy gyermekszemüveget keres, itt változatos szín-, anyag- és fazonválasztékot talál szemüvegkeretek és napszemüvegek terén egyaránt.

Ofotért szolgáltatások

Az Ofotért üzletei teljes körű optikai szolgáltatást nyújtanak, tehát többek között látásvizsgálatra, szemüvegkészítésre- és javításra, kontaktlencse-illesztésre is van lehetőség. Az Ofotért webshop ugyancsak számos exkluzív szolgáltatással várja, mint például a kontaktlencse-előfizetés, a legjobb ár és a 100% elégedettség garancia, az ingyenes szerviz garancia és a virtuális szemüvegpróba, mely megkönnyíti az online szemüvegválasztást.

Kép

Ofotért üzletek

Az Ofotért kiterjedt, csaknem 100 boltot magába foglaló üzlethálózattal rendelkezik Magyarországon. A cég kiválóan felszerelt, szakértő személyzettel rendelkező üzleteiben a szemüvegvásárlás mellett szem- és látásvizsgálat és egyéb kiegészítő szolgálatások is elérhetőek, hiszen az Ofotért több, mint egy egyszerű optika! Az Ofotért üzleteibe többek között Budapesten, Szegeden, Győrben, Pécsett, Kecskeméten, Debrecenben és Miskolcon térhet be.

Fizetési módok és szállítás

Az Ofotért webshopjában kényelmesen, online bankkártyás fizetéssel térítheti meg vásárlása összegét (Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro).

20 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén az Ofotért ingyenesen szállítja házhoz árucikkeit Magyarország területén, munkanapokon 9:00 és 17:00 között GLS futárszolgálattal. Ennél alacsonyabb összegű vásárlásnál a kézbesítés díja 990 Ft. Optikai keret és napszemüvegek esetén munkanapokon 12:00-ig leadott rendelését akár már a következő munkanapon megkaphatja. Dioptriás szemüveg vásárlása esetén a termékek a rendelést követő 5-12 munkanapon belül érkeznek meg Önhöz.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

Az Ofotért 14 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít, amennyiben a vásárolt szemüveg által nyújtott látásélmény nem egyezik meg elvárásaival. A szemüvegkeretek árának visszatérítésére az átvételt követő 30 napon belül van lehetőség. Fontos megjegyezni, hogy az elállási jog nem vonatkozik a dioptriás lencsével ellátott szemüvegkeretekre és komplett szemüvegekre, mivel ezek kifejezetten a vásárló igényei szerint, személyre szabottan lettek legyártva.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merülne fel az Ofotért termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban, forduljon a webshop vevőszolgálatához:

 • telefon: +36 80 263 683
 • e-mail:
 • vevoszolgalat@ofotert.hu (általános elérhetőség)
 • webshop@ofotert.hu (webshopban való rendeléssel kapcsolatos kérdések)
 • okontakt@ofotert.hu (kontaktlencse-előfizetéssel kapcsolatos kérdések)

Az Ofotért kínálatáról, szolgáltatásairól és újdonságairól mindig friss információkat tudhat meg a webáruház Facebook és YouTube oldalain.

Kedvezményes kuponok felhasználása az Ofotért webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Ofotért webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel az Ofotért kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be az Ofotért webáruházában való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Ofotért.hu – A tökéletes látásért!

Az Ofotért webáruháza szemüvegkeretek, dioptriás szemüveglencsék, kontaktlencsék és napszemüvegek széles kínálatával várja. A webshopban a legismertebb márkák minőségi termékei érhetők el, emellett számos extra szolgáltatás is rendelkezésére áll, mint például a virtuális szemüvegpróba és a szakértői tanácsadás lehetősége.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Ofotért webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be