Milanoo

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Milanoo kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7 % mindenből a webáruházból Milanoo

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Stílusos ruhadarabok a divat fővárosa, Milánó által inspirálva - ezt kínálja a Milanoo webáruház. Frissítse fel ruhatárát a...

A(z) Milanoo webáruházról

Ráférne a gardróbjára egy alapos frissítés? Minden nő ruhatárában találhatók olyan darabok, amelyeket már régen nem visel, de sajnál kidobni. Itt az ideje egy alapos takarításnak, hogy helyet csináljon az új daraboknak. Erre pedig tökéletes hely a Milanoo.com webáruház, amely a női divatra specializálódott. Innen tetőtől talpig felöltözhet: a cipőktől kezdve a nadrágokon, szoknyákon át a felsőkig, mindent megtalál a Milanoo.com internetes áruházban.

Női divat kedvező áron

Egyedi darabokat keres, amelyekkel nem találkozik szembe bármikor az utcán? Manapság rengeteg webshop közül válogathatnak a divat kedvelői, az azonban sokaknak fejtörést okoz, hol találnának igazán egyedi darabokat. Pedig egyszerű a válasz: a külföldi webáruházakban. Remek példa a Milanoo.com. Az itt található darabok frissek, trendik és egyediek, a legújabb divat szerint készültek. Emellett a kínálat is igazán széles, és az árak is rendkívül kedvezőek.

milanoo

Ruhák minden alkalomra

A Milanoo.com női divatra specializálódott. Itt minden hölgy megtalálja, amit keres, bármilyen alkalomra. Elegáns ruhát keres esküvőre vagy csinos blúzt és szoknyát munkahelyre? Esetleg a kényelmes nadrágok és topok közelebb állnak a stílusához? Remek, ezt mind kínálja a Milanoo.com, és még sokkal többet. Választhat szexi fehérneműt, divatos fürdőruhát vagy csinos szetteket is. A Plus size kategóriában nagyobb méretű darabokat is talál. Válogassa össze a teljes outfitjét, válasszon cipőt és kiegészítőket is. Ha ez nem lenne elég, a webshopban kosztümöket is vásárolhat, akár történelmi stílusú ruhákat is.

Fizetés és szállítás

A Milanoo.com három fizetési módot kínál: fizethet bankkártyával, PayPallel vagy banki utalással. A szállítási módok a következők:

 • Expedited Shipping
 • Standard Shipping
 • Milanoo Delivery

A szállítási idő és díj fel van tüntetve a rendelésnél. Amennyiben 109 $ felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon a Milanoo.com ügyfélszolgálatához. Eléri őket a +86-28-8619-8523 telefonszámon, vagy használja a weboldalon elérhető Help center opciót. Megtalálja őket Facebookon és Twitteren is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Milanoo webáruházról

Stílusos ruhadarabok a divat fővárosa, Milánó által inspirálva - ezt kínálja a Milanoo webáruház. Frissítse fel ruhatárát a legtrendibb darabokkal, és érezze magát úgy, mint a kifutón. Stílusos női divat minden alkalomra, ezt kínálja a Milanoo. Válogasson az elegáns blúzok, kényelmes nadrágok és csinos ruhák közül.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7 %  összeget a vásárlásból a  a Milanoo webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.