A MARSO webáruházról

A MARSO Kft. 1990-óta foglalkozik gumiabroncskereskedelemmel. Az évek során kínálatukat gumi- és autószerviz szolgáltatásokkal bővítették, emellett pedig számos egyéb autókkal és járművekkel kapcsolatos alkatrész, kellék és kiegészítő is megvásárolható náluk, mint például a felnik, dísztárcsák és autóápolási termékek. A MARSO olyan ismert gyártókkal működik együtt, mint a Michelin, Hankook, Taurus és rengeteg egyéb neves márka, akiknek termékeit versenyképes áron kínálják. A MARSO webshopjában kényelmesen, otthonából válogathat a cég választékában, illetve gumi és autószerviz időpont foglalásra is pár kattintással lehetősége van.

MARSO gumi- és autószerviz

A MARSO az ország 10 pontján márkafüggetlen autószerviz szolgáltatásokkal várja vásárlóit, ahol a márkaszervizeknél kedvezőbb áron végzik el a gépjárművek profi karbantartását, illetve a kisebb alkatrészek cseréjét. A MARSO webshopjában tájékozódhat a szervizárakról, lehetőségekről, illetve időpontot is foglalhat. Amennyiben egyéb autó- és gépjárműalkatrészeket keres, a Tiplinó Autó és motor kategóriájában számos ezzel foglalkozó webshopot talál, mint például a HABI, Tirendo és Gumik.hu, ahol kedvezményesen vásárolhat a Tiplino kuponokkal és cashback szolgáltatással.

Kép

Fizetési módok és vásárlás

A MARSO webáruházban leadott rendelése árát az alábbi módokon térítheti meg:

 • online bankkártyás fizetés
 • Cetelem áruhitel
 • utánvételes fizetés a futárnak

A MARSO e-shopjában regisztrációt követően van lehetőség vásárlásra. A regisztráció csupán pár kattintás és számos előnnyel jár, hiszen első kézből értesülhet az oldal újdonságairól és akcióiról. A regisztráció mellett akár Facbook és Google fiókjával is vásárolhat az oldalon. 

Kép

Szállítás és személyes átvétel

Bruttó 50 000 Ft vásárlás fölött, vagy már 1 db nokian gumiabroncs rendelésétől a MARSO ingyenes szállítást biztosít Magyarországon. Alacsonyabb összegű rendelésnél a személy, 4x4 és kisteher abroncsok szállítási díja bruttó 990,-Ft/db. A MARSO telephelyén, és több mint 27 átvételi pontján ingyenesen veheti át a webshopból rendelt termékeket.

Visszaküldés és garancia

A MARSO termékeire 30 napos díjmentes termékvisszaküldési jog vonatkozik. A webshop árucikkeire eltérő garanciális feltételek vonatkoznak, az ezzel kapcsolatos részleteket a webáruház honlapján olvashatja.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Kérdéseivel, észrevételeivel és javaslataival bátran forduljon a MARSO ügyfélszolgálatához, akikkel az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

 • telefon: 06 (42) 20 40 80
 • e-mail:  ugyfelszolgalat@marso.hu

A MARSO Facebook, Instagram és YouTube oldalain még többet tudhat meg a webshop kínálatáról és az aktuális újdonságokról.

Kedvezményes kuponok felhasználása a MARSO webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a MARSO webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a MARSO kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a MARSO webáruházban való rendeléskor a kuponkód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

MARSO.hu – gumik, szerviz, autó

A MARSO webáruházban gumiabroncsok, autóalkatrészek, felnik és egyéb autókiegészítők vásárolhatók meg a legismertebb márkáktól, remek áron. A webshopban emellett autó- és gumiszerviz időpontot is foglalhat, hiszen a MARSO Magyarország több pontján rendelkezik márkafüggetlen szervizekkel.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a MARSO webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be