Az M-konzol webáruházról

Az M-konzol webáruház immár 2007-óta foglalkozik játékkonzolok, videó- és számítógépes játékok, illetve azok tartozékainak árusításával, cseréjével, illetve vételével. A webshop kínálatában teljesen új, illetve használt termékek is elérhetők, az árucikkek mindegyike európai (PAL) rendszerű, a megvásárolható szoftverek pedig egytől-egyig jogtiszták. Az M-konzol választékában PS, XBOX, Nintendo, Sony és számos egyéb gyártó termékei elérhetők, a piac megjelenés előtt álló újdonságait pedig egyszerűen előrendelheti az oldalon.

Kép

M-konzol játékok és konzolok

Az M-konzol kínálatában rengeteg játék helyett kapott, az igazi klasszikusok mellett a friss újdonságok ugyancsak megtalálhatók itt. Az M-konzol választékában PS, XBOX, Nintendo, Sony és számos egyéb gyártó termékei is elérhetők, a megjelenés előtt álló darabokat pedig egyszerűen előrendelheti az oldalon, hogy elsőként kaparinthassa meg őket. A Tiplinó Elektronika és számítógépek kategóriájában számos egyéb webshop várja, mely az M-konzolhoz hasonlóan számítógépes- és videójátékokra szakosodott, mint például a Pixel, GamecityCorner, PlayIt-Store vagy a GreenManGaming.

Kép

M-konzol szerviz és bolt

Az M-konzol gyors és megbízható szervizszolgáltatást biztosít a Playstation és Xbox termékekhez. Amennyiben személyesen látogatna el a cég üzletébe, ezt a 3530 Miskolc, Széchenyi utca 78. 2. emelet (Metropol üzletház) címen teheti meg, a bolt nyitvatartása hétfőtől péntekig 9:00-17:00, szombaton pedig 9:00-12:00. Az eladás mellett az M-konzol lemezek, tartozékok, illetve használt konzolok készpénzes, azonnali felvásárlását is vállalja, akár cserelehetőséggel és beszámítással.

Fizetési módok, szállítás és személyes átvétel

Az M-konzol webshopjában vásárolt termékek értékét utánvétes fizetéssel a futárnak van lehetőség megtéríteni, vagy a cég üzletében való személyes átvételkor is fizethet készpénzzel.

A webáruház GLS futárszolgálattal szállítja házhoz termékeit, a hétköznapokon 13 óráig leadott rendelések még aznap postára kerülnek, a péntek 13 óra után leadottak pedig a következő munkanapon lesznek postázva. Az M-konzol számos árucikke esetében kínál ingyenes szállítást, ez a termékleírásban van feltüntetve. Amennyiben díjmentes szállításra nincs lehetőség, a kézbesítési díj egész Magyarországon 1500 Ft.

Aki a személyes átvételt preferálja, az M-konzol miskolci áruházában díjmentesen veheti át az online vásárolt termékeket.

Kép

Garancia és elállási jog

A webshop kínálatában található új gépekre, kiegészítőkre és szoftverekre az M-konzol 12 hónap garanciát vállal, használt termékek esetén pedig típustól függetlenül 30 napot.

A webshopból rendelt termékek esetén elállási jogát az átvételt követő 14 napban érvényesítheti. Amennyiben a megfelelő állapotú (DVD-k esetében csak kibontatlan) árucikkeket postai úton, futárral, vagy személyesen visszajuttatja a cégnek, pénzvisszafizetésben részesül.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az M-konzol munkatársai szívesen adnak tanácsot játékok, gépek és kiegészítők vásárlásánál személyesen a miskolci üzletben, vagy telefonon, illetve e-mailben is:

 • telefon: 06 70 / 450-58-61
 • e-mail: miskolckonzol@gmail.com

Az M-konzol webáruház termékeiről még többet tudhat meg a Facebookon.

Kedvezményes kuponok felhasználása az M-konzol webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az M-konzol webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az M-konzol webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az M-konzol webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

M-konzol.hu – konzolok és játékok

Az M-konzol webáruházban használt, illetve új Nintendo, PS, Xbox, PC és egyéb játékkonzolok, gépek és kiegészítők vásárolhatók meg remek áron, szervizlehetőséggel, kedvező szállítási, illetve garanciális feltételekkel, Miskolcon akár személyes átvételi lehetőséggel is!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a M-konzol webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be