Love Scent

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Love Scent-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Love Scent webáruházé.

Love Scent kupon

Ingyenes szállítás $75 felett

+ 15 % vissza a vásárlásból

Vásároljon $75 felett, és ingyenes szállításban részesül.

A(z) Love Scent webáruházról

A feromonok olyan természetes hormonok, amelyek azért termelődnek, hogy vonzzák az ellenkező nemet. Ezenkívül más hasznos tulajdonságokkal is rendelkeznek: pozitívan befolyásolják a közérzetünket, a magabiztosságunkat és a vonzerőnket. A Love Scent webáruházban feromonos parfümöket vásárolhat, amelyek hasznosak lehetnek akár hosszútávú kapcsolatban él, akár ismerkedni szeretne, esetleg csak magabiztosabbnak szeretné érezni magát.

A szerelem illata

A Love Scent a legjobb feromontartalmú parfümöket, kölnivizeket és illatmentes feromonokat kínálja, amelyek a piacon fellelhetőek. A férfi feromonok között megtalálja például a Chikara vagy az Edge nevezetűt, a női feromonokat pedig a Primal Woman vagy a Love Scent Copulin Concentrate képviseli. A Love Scent saját feromontartalmú olajokat is kifejlesztett, amelyek nemtől függetlenül viselhetők. Választhat illatos vagy illatmentes, illetve tiszta feromont is, vagy a termékminták közül is válogathat. A webáruházban vásárolhat parfümadagolót, illóolajokat és egyéb tartozékokat is.

lovescent

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy Paypallel. A szállítási módok országonként különböznek, rendszerint választható a Fed Ex futárszolgálat is. A pontos szállítási költséget megtalálja a rendeléskor a kosárban. A 11:00-ig leadott rendeléseket még aznap postázzák, a későbbieket pedig másnap.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, lehetősége van a termék cseréjére vagy visszaküldésére a vásárlást követő 60 napon belül. Visszaküldés esetén visszaszolgáltatják önnek a termék vételárát. A terméket küldje a következő címre: Love Scent Inc.
3595 Western Dr., Eugene, OR 97401. Csatolja a számlát, a rendelés számát, illetve az információt, hogy cserét szeretne vagy az ár visszaszolgáltatását.

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon a Love Scent ügyfélszolgálatához. Hívja a 1-888-777-1115 számot, vagy írjon nekik a kapcsolati kérdőív segítségével. Megtalálja őket Facebookon is.

Love Scent kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Anyák napi kedvezmény - 25%

12.05.2024

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Love Scent webáruházról

A Love Scent webáruház egyedülálló parfümöket és kölnivizeket árul, amelyek arra lettek kifejlesztve, hogy felkeltsék az ellenkező nem érdeklődését. Ez pedig úgy lehetséges, hogy feromonokat, azaz vágyfelkeltő hormonokat tartalmaznak. Igen, már ilyen is van a piacon! Próbálja ki a férfi vagy a női verziókat, a webáruházban mindent megtalál.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Love Scent más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  15 %  összeget a vásárlásból a Love Scent webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be