Love Scent

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Love Scent kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 15 % mindenből a webáruházból Love Scent

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Love Scent webáruház egyedülálló parfümöket és kölnivizeket árul, amelyek arra lettek kifejlesztve, hogy felkeltsék az...

A(z) Love Scent webáruházról

A feromonok olyan természetes hormonok, amelyek azért termelődnek, hogy vonzzák az ellenkező nemet. Ezenkívül más hasznos tulajdonságokkal is rendelkeznek: pozitívan befolyásolják a közérzetünket, a magabiztosságunkat és a vonzerőnket. A Love Scent webáruházban feromonos parfümöket vásárolhat, amelyek hasznosak lehetnek akár hosszútávú kapcsolatban él, akár ismerkedni szeretne, esetleg csak magabiztosabbnak szeretné érezni magát.

A szerelem illata

A Love Scent a legjobb feromontartalmú parfümöket, kölnivizeket és illatmentes feromonokat kínálja, amelyek a piacon fellelhetőek. A férfi feromonok között megtalálja például a Chikara vagy az Edge nevezetűt, a női feromonokat pedig a Primal Woman vagy a Love Scent Copulin Concentrate képviseli. A Love Scent saját feromontartalmú olajokat is kifejlesztett, amelyek nemtől függetlenül viselhetők. Választhat illatos vagy illatmentes, illetve tiszta feromont is, vagy a termékminták közül is válogathat. A webáruházban vásárolhat parfümadagolót, illóolajokat és egyéb tartozékokat is.

lovescent

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy Paypallel. A szállítási módok országonként különböznek, rendszerint választható a Fed Ex futárszolgálat is. A pontos szállítási költséget megtalálja a rendeléskor a kosárban. A 11:00-ig leadott rendeléseket még aznap postázzák, a későbbieket pedig másnap.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, lehetősége van a termék cseréjére vagy visszaküldésére a vásárlást követő 60 napon belül. Visszaküldés esetén visszaszolgáltatják önnek a termék vételárát. A terméket küldje a következő címre: Love Scent Inc.
3595 Western Dr., Eugene, OR 97401. Csatolja a számlát, a rendelés számát, illetve az információt, hogy cserét szeretne vagy az ár visszaszolgáltatását.

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon a Love Scent ügyfélszolgálatához. Hívja a 1-888-777-1115 számot, vagy írjon nekik a kapcsolati kérdőív segítségével. Megtalálja őket Facebookon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Love Scent webáruházról

A Love Scent webáruház egyedülálló parfümöket és kölnivizeket árul, amelyek arra lettek kifejlesztve, hogy felkeltsék az ellenkező nem érdeklődését. Ez pedig úgy lehetséges, hogy feromonokat, azaz vágyfelkeltő hormonokat tartalmaznak. Igen, már ilyen is van a piacon! Próbálja ki a férfi vagy a női verziókat, a webáruházban mindent megtalál.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  15 %  összeget a vásárlásból a  a Love Scent webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.