A LEDdiszkont webáruházról

A LEDdiszkont webáruházban LED égők, panelek és különböző világítóeszközök hatalmas választéka található meg, ami több mint 200 000 terméket jelent. A LEDdiszkont a Life Light Led márka kizárólagos képviselője, az általuk forgalmazott LED égők különlegessége, hogy nem bántják és irritálják a szemet. A webáruházban kültéri, beltéri, ipari, dekorációs, karácsonyi, kis- és nagyméretű égők, panelek, égősorok és lámpák egyaránt megvásárolhatók, a Tiplinóval most még kedvezményesebb áron!

Kép

Miért a LED?

Ahogy az a LEDdiszkont webáruházában le van írva, ha a Földünkön mindenki leddel világítana, a széntüzelésű erőművek negyedét be lehetne zárni, és nem lenne szükség több atomerőmű létesítésére. Ez környezetvédelmi szempontból hatalmas lépés lenne, hiszen nagyban csökkenne a károsanyag-kibocsátás, az UV sugárzás és elektroszmog is. A LED égőkkel tehát energiát takaríthat meg, védheti látását és még az esztétikát sem kell feláldoznia, hiszen a LEDdiszkont webshopjában rengeteg alakú, méretű és színű égő, lámpa, égősor illete világítóeszköz között válogathat.

A LEDdiszkont választéka

A LEDdiszkont webáruház termékei kategóriák szerint vannak csoportosítva, hogy ön minél könnyebben és gyorsabban megtalálja, amit keres. A webshopban tehát világítási szög, foglalattípus és feszültség szerint is böngészhet a LED-ek között. A Tiplinó platformján a LEDdiszkont mellett számos világítással és építkezéssel, illetve lakberendezéssel kapcsolatos webshopban vásárolhat kedvezményes áron, mint például a Merkury Market, OBI és LEDfényforrások.

Kép

LEDdiszkont áruházak

A LEDdiszkont négy szaküzlettel, illetve számos franchise partnerrel is rendelkezik Magyarországon. A LEDdiszkont üzleteiben személyesen válogathat és vásárolhatja meg a cég termékeit, illetve online rendelését is ingyenesen átveheti. A LEDdiszkont áruházait a következő címeken találja meg:

 • 1078 Budapest, Nefelejcs út 3.
 • Budaörsi bevásárlóközpont, a TESCO parkoló a Shell kút mellett.
 • 1123. Budapest Alkotás utca 13.
 • 1152. Budapest Városkapu utca 3. Fétis raktárbázis 900 m2-es csarnok

Fizetési módok és szállítás

A LEDdiszkont webáruházban online bankkártyás fizetéssel, banki átutalással és utánvétes fizetéssel térítheti meg vásárlása összegét. Utánvétes fizetés esetén az üzlet 400 Ft kezelési költséget számít fel.

Az ingyenes személyes átvétel mellett a LEDdiszkont Magyarország egész területére kézbesíti termékeit. 19 900 Ft rendelési összeg fölött a szállítás költéségét a webáruház állja. Alacsonyabb összegű rendelésnél a GLS futárszolgálattal való kézbesítés díja normál méretű csomag esetén 990 Ft.

Kép

Elállási jog és garancia

A LEDdiszkont webshop termékei esetében a vásárlást követő 14 napon belül érvényesítheti elállási jogát. Amennyiben a termékeket hibátlan állapotban visszajuttatja a webáruháznak, pénzvisszafizetésben részesül. A LEDdiszkont termékeire különböző garanciális és jótállási feltételek vonatkoznak, erről a webshop honlapján olvashat többet.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A LEDdiszkont ügyfélszolgálata az alábbi elérhetőségeken áll rendelkezésére:

 • e-mail: nagyker@leddiszkont.hu
 • telefon: 06-70-601-1915

A LEDdiszkont webshopja a Facebookon is megtalálható.

Kedvezményes kuponok felhasználása a LEDdiszkont webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a LEDdiszkont webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a LEDdiszkont kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon a Tiplinó oldalán.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a LEDdiszkont webáruházában való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

LEDdiszkont.hu – Minden, ami LED!

A LEDdiszkont webáruház a LED világításra szakosodott, az égőktől, a lámpákig, égősorokig, kültéri és beltéri világítóeszközökig minden megvásárolható náluk a lehető legkedvezőbb árakon, gyors kiszállítással, vagy akár ingyenes személyes átvétellel!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a LEDdiszkont webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be