Kroonwear

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Kroonwear kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza slevy a kupóny mindenből a webáruházból Kroonwear

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Kroon egy fiatalos, divatos márka, amely elsősorban cipőket és kiegészítőket gyárt. Trendi, minőségi és kényelmes

A(z) Kroonwear webáruházról

A Kroon egy fiatalos divatmárka, amely egyedi és minőségi cipőket és hátizsákokat gyárt. Válogasson a dizájnos termékek közül, amelyekkel biztosan kitűnik a tömegből. Sportos, lezser és kényelmes - így jellemezhetnénk a Kroonwear.com webáruház termékeit.

Kroonwear.com cipők

A Kroon márka egyik fő termékei a tornacipők. A cipő az outfit fontos része, nemcsak azért, mert kiváló kiegészítőként funkcionál, hanem kényelmi és egészségügyi szempontból is. Fontos, hogy a lábbeli, amely egész nap rajtunk van, igazán kényelmes legyen. A Kroon cipői emellett igazán dizájnosak és egyediek is. Vidám flamingós, vagány terepmintás vagy egyszerű, egyszínű darabok közül válogathat.

kroon cipo


Kroonwear.com hátizsákok

A webáruház a cipőkön kívül hátizsákokat és batyukat is kínál. A hátizsákok között talál kisiskolásoknak, nagyobb diákoknak vagy egyetemistáknak való darabokat is. A gyermekeket színes, mintás darabok várják, amelyeket szettben is megvásárolhat tolltartóval és tornazsákkal. A nagyobb diákok válogathatnak a mintás és az egyszínű darabok közül ízlésüknek megfelelően. A táskák anatómiailag formázott hátrésze biztosítja a kényelmes viseletet. Speciális, erős, de mégis könnyű anyagból készültek, vízhatlan cipzárral és több zsebbel.

Fizetés és szállítás

A Kroonwear.com webáruház csak online fizetési lehetőségeket biztosít. Fizethet bankkártyával vagy banki utalással.

A szállítás a DPD futárszolgálat segítségével történik, a szállítási idő 2–4 munkanap. A szállítási költség 5,90 € (kb. 2118 Ft). Amennyiben 50 € (kb. 17 952 Ft) összeg felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Visszaküldés és reklamáció

A termékekre két év jótállás vonatkozik, ez időn belül reklamálhatja a terméket. Tájékoztassa az ügyfélszolgálatot e-mailben reklamációs szándékáról, amely tartalmazza a hiba leírását, a számlát vagy a rendelés számát és a saját elérhetőségi adatait. A terméket küldje vissza a következő címre: Comgate, a.s. Areál Elitex, Vrchlického 323, 517 21 Týniště nad Orlicí, Czech Republic. A reklamáció rendezése 30 napon belül történik.

A vásárló a termék átvételétől számított 14 napon belül elállhat a szerződéstől, azaz visszaküldheti a terméket. Ebben az esetben töltse ki a Reklamációs űrlapot, majd küldje el az info@kroonwear.com e-mail-címre. Küldje vissza a terméket a fenti címre, majd visszautalják önnek a termék árát.

Kapcsolat

Ha tanácsra van szüksége, vagy kérdése van, forduljon a Kroonwear.com webáruház ügyfélszolgálatához. Eléri őket az info@kroonwear.com e-mail-címen.

Nézzen be a Kroonwear.com Facebook és Instagram oldalára is a legfrissebb hírekért és akciókért.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Kroonwear webáruházról

A Kroon egy fiatalos, divatos márka, amely elsősorban cipőket és kiegészítőket gyárt. Trendi, minőségi és kényelmes tornacipők, hátizsákok és batyuk közül válogathat. Szebbnél szebb, vidám mintás, de egyszínű darabokat is talál ízlésének megfelelően.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  kedvezmények és kuponok  összeget a vásárlásból a  a Kroonwear webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.