Közért+ webáruházról

A 2020-ban indult Közért+ az első olyan magyar online élelmiszeráruház, ahol kedvező áron vásárolhat széles termékkínálatból: kézműves, hazai gyártók termékei mellett ismert, multinacionális cégek termékeit is megtalálja. Kínálatukban friss termékek, zöldségek, gyümölcsök, húsáru, tejtermékek, tartós élelmiszerek, italok, pékáru, háztartási vegyiáru, higiéniai cikkek mellett kézműves termékek és élelmiszercsomagok is megtalálhatóak.

Teljes szortimentük 90%-a hazai áru, termékeik pedig gondosan válogatott, és ellenőrzött forrásból származnak.

Kép

Környezetbarát hazai piac

A termékeket szigorúan környezetbarát csomagolásban szállítják. Gyorsan lebomló zacskókat, környezetbarát papírtasakokat használnak, amit, ha nincs rá szüksége, vissza is küldheti.

Minőségi, friss, hazai termékekre mindig van igény, csak néha nehéz eljutni a fogyasztókig, kereskedésekig.

A Digitális Termelői Piac program keretében létrejött Közért+-nál azon dolgoznak, hogy összefogják a minőség iránt elkötelezett hazai termelőket és kisvállalkozókat

Miért érdemes a Közért+-ot választani?

 • Törekszenek arra, hogy elsősorban magyar termelők árui közül válogathasson.
 • Termelőik csak a rendelés leadását követően takarítják be az árut, ezáltal biztosítják a frissességet.
 • Fokozott figyelmet fordítanak a környezetvédelemre, így a megrendelt termékeket környezetbarát csomagolásban szállítják
 • Bővülő kínálat és kiszállítási terület

Jelenleg Budapest minden kerületébe, Pest megye több településére, az M1 autópálya vonalán Győrig a nagyobb településekre, illetve az M5 autópályán Szegedig a nagyobb településekre szállítanak ki.

Kép

Elállási jog és visszaküldés

Romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termékek megrendelése esetében nem illeti meg a 14 napos indokolás nélküli elállási és felmondási jog. Más esetben 14 napos elállási joggal élhet, amelyet az ASZF szerint leírtaknak megfelelően visszajuttatja a cégnek.

Ügyfélszolgálat 

Bármilyen kérdés esetén bátran vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az alábbi módokon: 

telefonon mindennap 08:00-tól 20:00-ig a +36 20 526 4990 telefonszámon vagy írjon az ugyfelszolgalat@kozertplusz.hu email címre.

Használja ki a Közért+ kedvezményes kuponjait és kedvezményeit

Nem tudja, hogyan működnek a kedvezményes kuponok a Közértplusz.hu oldalon? Nézze meg, hogyan válthat be kedvezményes kuponokat.

1. A Közért+ kedvezmény kupon kiválasztása

Válassza ki azt a Közért+ kedvezménykódot, amelyet be szeretne váltani ebben az üzletben.

2. Kattintson a kedvezmény megszerzése gombra, ahol megjelenik a Közért+ kupon

Másolja ki a Közért+ kedvezménykódot, és kattintson a narancssárga "Kupon alkalmazása" gombra, hogy az Önt érdeklő termékhez lépjen.

3. Közért+ kedvezménykupon beírása

Tegye a kosárba az árut, majd a megrendelés első lépésében kattintson a "Van kuponod? Kattints ide a kód megadásához" gombra, amit az oldal tetején talál.

Egy új ablak jelenik meg Ön előtt. Írja be a másolt kódot a megfelelő mezőbe, és nyomja meg a "Kupon beváltása" gombot. A Közért+ kedvezmény automatikusan jóváírásra kerül. Ezután a szokásos módon teljesíti a rendelést.

Kép

Használja ki a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait

Ne hagyja ki a Közért+ kedvezményeket, amelyek segítenek csökkenteni a pénzköltést. A Tiplinonál minden nap több tucat új kedvezménykupont és különféle kedvezményeket keresünk az Ön számára, köztük ingyenes szállítási kuponokat is. Mindig megtalálja az összes érvényes akciót, kupont és kedvezményt közvetlenül a Közért+ áruház profiljában, a tetején.

Más kedvezményes kupont vagy kódot keres? Vessen egy pillantást az Ecipő kedvezménykódokra vagy a Bonprix kedvezményes kuponokra. Nem használja ki a Közért+ kedvezménykupont? Nem számít, lehet az iHerb kedvezménykuponra van szüksége.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Közért+ - hazai termelői piac

A 2020-ban indult Közért+ az első olyan magyar online élelmiszeráruház, ahol kedvező áron vásárolhat széles termékkínálatból. Kézműves, hazai gyártók termékei mellett az ismert, multinacionális cégek termékeit is megtalálja. 

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Közért+ webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be