Kenzo

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Kenzo kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Kenzo

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Kenzo márka már fél évszázada kombinálja a pozitív energiát és a szabadságérzetet, és ezt jelenítik meg a ruhadarabjaikon is,...

A(z) Kenzo webáruházról

A Kenzo márka 1970-ben alakult Párizsban, nevét az alapító Kenzo Takadáról kapta. Ekkor nyílt meg az első butik is a Galerie Vivienne-ben. A Kenzo azt vallja, hogy a divatban nincsenek határok, és egy polikróm, merész és szabad stílust képvisel, amely a természetet és a kulturális sokszínűséget hangsúlyozza. A ruhadarabokat a minták kombinációja, a harmonikus színek, a szofisztikált kreativitás, a pozitivitás és az optimizmus jellemzi.

Divat határok nélkül

A Kenzo darabok divatosak, stílusosak és kényelmesek. A női részlegen csinos és sportos ruhákat, kényelmes pólókat, ingeket, blúzokat, pulcsikat talál. A felsőrészhez választhat szoknyát vagy nadrágot egyaránt a stílusának megfelelően. Kényelmes melegítőket, leggingseket, illetve kabátokat és dzsekinket is vásárolhat. A kínálatban a férfiak is megtalálják a magukét: pólók, ingek, kardigánok, dzsekik és nadrágok. Talál itt gyermekruhákat is, így az egész családot felöltöztetheti. A Kenzo különleges ismertetőjegye a darabokon fel-felbukkanó tigrisfej.

kenzo

Stílusos kiegészítők

A Kenzo webáruházban összeállíthatja az egész outfitjét, a ruhákon kívül ugyanis cipőket, táskákat és kiegészítőket is vásárolhat. Válasszon egy minőségi bőrtáskát vagy pénztárcát, napszemüveget, övet, kendőt vagy sapkát. Telefontokot is vásárolhat az iPhone típusú okostelefonjára.

Fizetés és szállítás

A Kenzo webáruházban a következőképpen fizethet: bankkártyával, PayPallel vagy Klarnával.

A csomagokat a DHL futárszolgálat szállítja, a szállítási idő rendszerint 2 munkanap. A szállítási költség 5 €, amennyiben 90 € felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 14 nappal a csomag átvétele után ingyenesen visszaküldheti. Cserére nincs lehetőség. Lépjen be a felhasználói fiókjába, és keresse a az Orders szekcióban a Create a return opciót. Kövesse a lépéseket, majd e-mailben küldenek önnek egy visszaküldési számot és egy matricát, amit a csomagra kell ragasztani. Lépjen kapcsolatba a DHL futárszolgálattal, amely a visszaküldéseket intézi. A termék árának visszafizetése 14 napon belül történik meg.

Kapcsolat

Kérdése van? Forduljon a Kenzo ügyfélszolgálatához, amely a +33 (0)1 73 04 21 39 telefonszámon elérhető hétfőtől péntekig 10:00–18:30 között (párizsi idő szerint). Ha inkább írni szeretne, használja a kapcsolati kérdőívet. A kommunikáció nyelve az angol vagy a francia. Megtalálja őket a Facebookon is.

 • A Kenzo webáruház Lengyelországban is elérhető: Kenzo.com
 • Romániából is vásárolhat: Kenzo.com

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Kenzo webáruházról

A Kenzo márka már fél évszázada kombinálja a pozitív energiát és a szabadságérzetet, és ezt jelenítik meg a ruhadarabjaikon is, amelyek igazán egyediek. A Kenzo ruhákat a modernitás, a minták kombinációja,a színek harmóniája, az optimizmus és a kreativitás jellemzik.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Kenzo webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.