A(z) Kenzo webáruház számára most nincs kedvezményes kuponunk.

Válogasson a(z) SinsaySHEIN vagy Ecipő.hu webáruház kedvezményes kuponjai közül.

Kedvezményes kupon Sinsay 40% kedvezmény a megjelölt termékekre Sinsay

Eddig érvényes: 2024.04.22

+ 5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon 40% kedvezménnyel a megjelöôt termékek közül Sinsay kupon felhasználásával. A kedvezmény feltétele a minimum 20.000 Ft vásárlási… több

Kedvezményes kupon SHEIN 20% kedvezmény 115€ felett

Eddig érvényes: 2024.04.30

+ akár 7,5 % vissza a vásárlásból

Vásárolj a SHEIN weboldalán 115€ felett és 20% kedvezményt kapsz rendelésedre. Frissítsd fel a ruhatáradat tavaszra divatos darabokkal most… több

Kedvezmény kód Ecipo extra 20% kedvezmény a kiválasztott termékekből

Eddig érvényes: 2024.04.24

+ akár 4 % vissza a vásárlásból

Használja a kupont a kosárban.

A(z) Kenzo webáruházról

A Kenzo márka 1970-ben alakult Párizsban, nevét az alapító Kenzo Takadáról kapta. Ekkor nyílt meg az első butik is a Galerie Vivienne-ben. A Kenzo azt vallja, hogy a divatban nincsenek határok, és egy polikróm, merész és szabad stílust képvisel, amely a természetet és a kulturális sokszínűséget hangsúlyozza. A ruhadarabokat a minták kombinációja, a harmonikus színek, a szofisztikált kreativitás, a pozitivitás és az optimizmus jellemzi.

Divat határok nélkül

A Kenzo darabok divatosak, stílusosak és kényelmesek. A női részlegen csinos és sportos ruhákat, kényelmes pólókat, ingeket, blúzokat, pulcsikat talál. A felsőrészhez választhat szoknyát vagy nadrágot egyaránt a stílusának megfelelően. Kényelmes melegítőket, leggingseket, illetve kabátokat és dzsekinket is vásárolhat. A kínálatban a férfiak is megtalálják a magukét: pólók, ingek, kardigánok, dzsekik és nadrágok. Talál itt gyermekruhákat is, így az egész családot felöltöztetheti. A Kenzo különleges ismertetőjegye a darabokon fel-felbukkanó tigrisfej.

kenzo

Stílusos kiegészítők

A Kenzo webáruházban összeállíthatja az egész outfitjét, a ruhákon kívül ugyanis cipőket, táskákat és kiegészítőket is vásárolhat. Válasszon egy minőségi bőrtáskát vagy pénztárcát, napszemüveget, övet, kendőt vagy sapkát. Telefontokot is vásárolhat az iPhone típusú okostelefonjára.

Fizetés és szállítás

A Kenzo webáruházban a következőképpen fizethet: bankkártyával, PayPallel vagy Klarnával.

A csomagokat a DHL futárszolgálat szállítja, a szállítási idő rendszerint 2 munkanap. A szállítási költség 5 €, amennyiben 90 € felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 14 nappal a csomag átvétele után ingyenesen visszaküldheti. Cserére nincs lehetőség. Lépjen be a felhasználói fiókjába, és keresse a az Orders szekcióban a Create a return opciót. Kövesse a lépéseket, majd e-mailben küldenek önnek egy visszaküldési számot és egy matricát, amit a csomagra kell ragasztani. Lépjen kapcsolatba a DHL futárszolgálattal, amely a visszaküldéseket intézi. A termék árának visszafizetése 14 napon belül történik meg.

Kapcsolat

Kérdése van? Forduljon a Kenzo ügyfélszolgálatához, amely a +33 (0)1 73 04 21 39 telefonszámon elérhető hétfőtől péntekig 10:00–18:30 között (párizsi idő szerint). Ha inkább írni szeretne, használja a kapcsolati kérdőívet. A kommunikáció nyelve az angol vagy a francia. Megtalálja őket a Facebookon is.

 • A Kenzo webáruház Lengyelországban is elérhető: Kenzo.com
 • Romániából is vásárolhat: Kenzo.com

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Kenzo webáruházról

A Kenzo márka már fél évszázada kombinálja a pozitív energiát és a szabadságérzetet, és ezt jelenítik meg a ruhadarabjaikon is, amelyek igazán egyediek. A Kenzo ruhákat a modernitás, a minták kombinációja,a színek harmóniája, az optimizmus és a kreativitás jellemzik.

Kenzo más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Kenzo webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be