A Kávészünet webáruházról

A Kávészünet webáruházban kávégépek, kávékapszulák és szemes kávék széles választéka vásárolható meg, melyek célja, hogy egyedi ízélményt, valamint pár perc kellemes kikapcsolódást biztosítsanak a rohanó hétköznapokban és pihenős hétvégéken egyaránt. A Kávészünet termékei minőségi, Lavazza őrölt kávéból készülnek, innen ered a páratlan aroma, melynek köszönhetően  egy korty után a délvidéken érezheti magát.

Kép

A Kávészünet története és termékei

A Kávészünet teljes mértékben magyar tulajdonú cég, mely a webshop mellett számos kávéautomatát is üzemeltet országszerte, kávégépeik rengeteg hivatalban, üzletben, üzemben, irodaházban megtalálhatók. A Kávészünet webáruházában a manapság nagy népszerűségnek örvendő, akár Nespresso gépekkel is kompatibilis kávékapszulák mellett minőségi Lavazza szemes kávék is megvásárolhatók. A webshopból ugyancsak nem hiányoznak maguk a kávégépek sem, melyek segítségével otthonában és munkahelyén is kávéházi minőségű kávét készíthet. Ne feledje, a Kávészünet termékeit most kedvezményesen vásárolhatja meg a Tiplinóval, csakúgy, mint több száz másik webshop árucikkeit, mint például a GinShop, Mézbarlang, Ajándékbox vagy az iDrinks.

Kép

Fizetési módok

A Kávészünet webáruházában online bankkártyás fizetéssel térítheti meg vásárlása összegét a Barion rendszerén keresztül Visa, illetve Mastercard kártyákkal. Amennyiben készpénzben, vagy bankkártyával fizetne, ezt kiszállításkor, a futárnak teheti meg.

Kiszállítás

Bruttó 40 000 Ft fölötti vásárlás esetén a Kávészünet webshop ingyenesen szállítja ki termékeit Magyarország egész területén. Alacsonyabb összegnél a szállítás díja 990 Ft, csomagja pedig a rendelést követő 3 munkanapon belül érkezik meg önhöz GLS futárszolgálattal 8:00 és 17:00 között.

Visszaküldés és elállási jog

A Kávészünet webáruházából rendelt termékeket az átvételt követő 14 napon belül akár indoklás nélkül visszaküldheti és pénzvisszafizetésben részesül. A visszaszolgáltatást megelőzően elállási szándékát tudassa a céggel a 06 80 204 630-ás telefonszámon, vagy a rendeles@kaveszunet.hu e-mail címen. Fontos, hogy a Kávészünet csak a hibátlan állapotban és eredeti csomagolásban lévő termékeket veszi vissza.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Kávészünet ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

 • telefon: 0680 204 630
 • szerviz: 06 (1) 280 1192
 • e-mail: hello@kaveszunet.hu vagy rendeles@kaveszunet.hu

Amennyiben többet szeretne megtudni a Kávészünet termékeiről, látogasson el a webshop Facebook oldalára.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Kávészünet webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Kávészünet webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Kávészünet webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Kávészünet webáruházban való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Kupon beváltása gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Kávészünet.hu – Kávék és kávégépek

A Kávészünet webshopjában minőségi Lavazza kávégépek, kávékapszulák, illetve szemes kávék vásárolhatók meg, melyek egyedi ízélményt biztosítanak a mindennapokban. Merüljön el a csodás aromájú, kávéházi minőségű kávék világában és ne feledje, a Tiplinóval most kedvezményesen vásárolhat a Kávészünet webáruházban!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Kávészünet webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be