Kalapod kupon

Akció Kalapod 10% kedvezmény a feliratkozásért

Eddig érvényes: 2023.12.31

 

A Kalapod.hu weboldalon -10% kedvezmény jár a hírlevélre feliratkozottaknak. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján… több

Akció Kalapod kiárusítás a Kalapod.hu oldalon

Eddig érvényes: 2023.12.31

 

A Kalapod.hu weboldalán most nagyon jó kedvezményeket talál az utolsó darabokra.

Akció Kalapod kedvezmények a kiegészítőkre

Eddig érvényes: 2023.12.31

 

A Kalapod.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott sálakra, táskákra, pénztárcákra és egyéb kiegészítőkre. több

Akció Kalapod.hu kedvezmények a lábbelikre

Eddig érvényes: 2023.12.31

 

A Kalapod.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott lábbelikre.

Ingyenes szállítás a Kalapod.hu oldalon

Eddig érvényes: 2023.12.31

 

A Kalapod.hu webáruházban 21.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek… több

A(z) Kalapod webáruházról

A Kalapod webáruház megoldást kínál azon férfiak, nők és gyermekek számára, akik az alkalomhoz megfelelő lábbelit keresik. Alkalmi cipők, mokaszinok, sportcipők és akár mindennap hordható cipők várják új gazdájukat. Természetesen a kiegészítők sem hiányozhatnak. Táskák, övek, zoknik, órák, kesztyűk és számos más megtalálható a Kalapod webáruházban. 

Kép

Így spórolhat a Kalapod webáruházzal

A Kalapod egy új márka a magyar piacon, mely a legjobbat kínálja a minőség/ár kategóriában. Ennek ellenére a Kalapod.hu számos kedvezményt is kínál. Egy közülük a 10%-os kedvezménykupon, amennyiben feliratkozik a Kalapod.hu hírlevelére. E-mail címe megadásával és a Kalapod weboldalán a "Feliratkozás" gombra kattintva máris szert tett a kedvezményre és még elsőként is fog értesülni a legújabb akciókról és darabokról. Ha mégsem szeretne feliratkozni, az akciókról a Kalapod Facebook és Instagram csatornáján, a Tiplino.hu-n és a webáruház webhelyén is informálódhat. Nem hiányozhatnak a kedvezményes kuponok sem, melyekből számtalan elérhető és amelyeket a Tiplino követ Ön helyett. A kuponok beváltásának módjáról lejjebb olvashat. A Kalapod Black Friday akcióban is részt vesz, mégpedig hihetetlen ajánlatokkal. Ez a webshop állandóan készül leárazásokkal, legyen szó az ünnepekről, a télről vagy más évszakról, itt garantáltan talán cipőt kedvezményesen. Nem csak cipőre vonatkoznak a kedvezmények, hanem akár zoknikra, harisnyákra, órákra, kendőkre és sálakra is. Amennyiben a vásárlás összege meghaladja a 21 000 Ft-ot, ingyenes szállításban részesül. 

Akciók a Kalapod webáruházban

A Kalapod.hu Black Friday alkalmával akár 70% kedvezményt biztosít, de nem ritka az sem, ha a leárazás eléri a 90%-ot. Az akció keretein belül női lábbeliket, férfi lábbeliket, gyerek lábbeliket, tartozékokat és leárazott termékeket is talál. Ami a leárazásokat illeti, karácsony alkalmából egy úgynevezett "Christmas Calendar" akcióval készültek, mely egész decemberben tart. Minden napra tartogatnak egy meglepetést. A menet nagyon egyszerű: csak be kell lépnie az ajándék naptárba és rákattintani az aktuális napra. Minden nap valamilyen kedvezményt rejt. Szezontól függően is van leárazás, mely akár 70%-ig terjed. Ilyenkor olcsóbban juthat női-, férfi-, gyermek cipőhöz, tartozékhoz és kiegészítőhöz.

Kalapod kínálat

Mostanra nem titok, hogy a Kalapod cipőket és táskákat kínáló románia székhelyű cég. Mivel rengeteg cipő található a webshopban, a kínálata az alábbi módon oszlik:

 • Női lábbelik
 • Férfi lábbelik
 • Gyerek lábbelik
 • Új kollekció
 • Leárazás
 • Kiegészítők
 • Big size

Köztudott, hogy a nőknek sok cipőre van szükségük, mivel minden stílus, outfit megköveteli a hozzá illő lábbelit. Ezért a Kalapod sportcipőt, szandált, tornacipőt, mokaszint, espandrillest, balerinát, papucsot, bokacsizmát, bakancsot és csizmát is kínál nők számára. Nem számít mekkora lábmérettel rendelkezik, a Kalapod kielégíti igényeit, mégpedig 18-as mérettől a 44-esig.  Ha már megvan a lábméret, további számos tényező szerint választhat. Kényelem szempontjából fontos a sarok magassága, mely a 3 cm-től a 15 cm-ig terjed. Az sem másodlagos tény, hogy milyen sarok típust szeretne. Lehet ugyanis kitten, klasszikus, masszív vagy stiletto. Ha már ez is megvan, akkor jöhet a zárás típusának meghatározása. Egy cipő ugyanis záródhat cipzárral, csattal, pánttal vagy fűzővel. Vannak olyan lábbelik is, melyek lezárás vagy rögzítés nélküliek, az úgynevezett bebújósak. Nagyon fontos szempont az anyag. Természetes bőr, gumi, bőr, műbőr, textil és szintetikus anyag közül választhat. Számos cipőt talál az Ecipő webshopban is, ahol szintén nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is van megfelelő cipő. 

Kép

A férfiak azon szerencsések közé tartoznak, akiknek nem kell sok pár cipőre beruháznia. Jól boldogulnak egy sportcipővel, alkalmi cipővel, papuccsal és bakanccsal. A Kalapodnál ezt mind meg is találja, méghozzá szép számban. Ezeken kívül azok a férfiak is találnak itt megfelelő lábbelit, akik szeretnek több stílust is képviselni. Egy lezser tornacipő, kényelmes szandál, sportos-elegáns mokaszin vagy espandrilles széles választéka várja ezeket a férfiakat is. Lehet, hogy meglepő, de a férfi lábbeliknek is van sarkuk, mégpedig a Kalapod webáruházban 2 cm-től egészen 7 cm-ig. A férfi cipők mérete is a legkisebbtők a lehető legnagyobbig terjed, azaz a 36-tól a 48-ig. A textil, szintetikus anyag, természetes bőr és műbőr anyagok közül válogathat. 

A gyerekek lába folyamatosan növekszik, így sokszor van szükségük új cipőre. A fiúk megelégszenek egy sportcipővel, tornacipővel vagy bakanccsal is. A lányok viszont már kicsit többet igényelnek. Nekik már szükségük van egy csini szandálra, balerinára, csizmára. Amit mindkét nem viselhet az a papucs, az espandrilles és a mokaszin. Csini, színes és kényelmes cipők várják új viselőjüket 18-as lábmérettől 36-osig. A nagyobbak már kicsit magasabb sarokra is vágyhatnak, így a Kalapod.hu webáruházban 4 cm-es saroktól egészen 12cm-esig talál csinos darabot. Amennyiben valamiért egyik cipő sem nyerte el tetszését, nézzen szét a CCC webáruházban, ahol a spórolásról a Tiplino gondoskodik. 

Mindig van új trend, új szezon, ezért ahogy más cipőt értékesítő webáruházaknál, úgy a Kalapodnál is folyamatosan bővül a kínálat. A legújabb darabokat az "Új kollekció" kategóriában találja. Itt férfi, nő és gyermek egy helyen találja az új lábbeliket, amelyek közül szabadon válogathat. Kiegészítők kínálata is igen gazdag. Nem csak nőkre, hanem férfiakra és gyerekekre is gondoltak ezen a téren. Zoknit minden méretben, színben és mintával talál bármelyik nem. Ez ugyanígy elmondható a JimmyLion és Dedoles webshopokról is, ahol a Tiplinora szintén számíthat. Természetesen nem csak zoknit vásárolhat a Kalapodnál, hanem táskákat, órákat, szemüvegeket, kalapokat, sálakat, kesztyűket, sapkákat és esernyőket is. A férfiak sem szenvedhetnek hiányt az előbb említett kiegészítőkben, ahogy a gyerekek sem. A nagyobb lábakkal megáldott nők a "Big size" kategóriában találnak maguknak cipőt, akár 44-es méretig. 

Ezért a Kalapod és nem más

A Kalapod fő előnye, hogy egy Magyarországon egyelőre ismeretlen márkát kínál, mely nem szeretne sablonos lenni. Ezért van annyi féle cipő anyag, stílus vagy akár méret tekintetében. A big size cipők nem sok helyen érhetők el, de a Deichmann és Kalapod webáruházakban a nagyobb lábmérettel rendelkező egyének is találnak megfelelő cipőt. Sok mindent el lehet adni már interneten, a cipő is számos webáruház kínálatában szerepel. Sokszor oyan apróságok befolyásolják a választást, mint a szállítás gyorsasága. A kalapod mellett szóló érv, hogy igyekeznek a lehető legrövidebb idő alatt eljuttatni vásárlójukhoz a megrendelt cipőt. Kizárólag futárszolgálattal küldik ki a rendeléseket, legfeljebb két munkanapon belül. A hétfőtől csütörtökig 15:00 után leadott rendelések másnap kerülnek feldolgozásra, míg a pénteken leadott megrendeléseket hétfőn dolgozzák fel. Így legkésőbb szerdán a kezében foghatja a kiválasztott cipőt. További jó hír, hogy ha a rendelése meghaladja a 21 000 ft-ot, akkor nem csak gyorsan, hanem ingyenesen is szállítanak. 

Nem könnyű megtalálni úgy a megfelelő cipőt és méretet, ha nem próbálhatja fel azt. A Kalapod viszont segítségére van egy méret meghatározás útmutatóval és mérettáblázattal. Az útmutató szerint rá kell állnia egy papírlapra és vonalat rajzolnia a lábak elé, illetve mögé. Most már nincs más dolga, mint megmérni a vonalak közti távolságot. Ezután keresse meg a lemért centiméter alapján, hogy melyik a számára megfelelő cipőméret. A táblázat jól átlátható, garantáltan nem fog elveszni benne. 

Visszaküldés

A Kalapod csapata lehetővé teszi, hogy méretcserét vagy termék cserét kérjen, esetleg visszaküldheti a terméket. Ezzel kiküszöbölhető az, ha a termék nem felel meg elvárásainak, nem sikerült eltalálni a méretet vagy ha úgy dönt, hogy nem tart igényt az adott termékre. Amennyiben nem megfelelő a méret, vegye fel a kapcsolatot a Kalapod ügyfélszolgálatával a +3618480399-es telefonszámon és mondja el problémáját. Az átvételtől számított 365 napon belül bármikor kérheti a méretcserét. Amit be kell hozzá tartania, az az, hogy a termék kopásnyomok nélkül, kiegészítő védőcsomagolásba csomagolva és az eredeti címkével ellátva kell visszaküldeni. Előfordulathat, hogy az adott modellből nincs már a kívánt méretben, ilyenkor más modellre cserélheti. Miután jelezte csere igényét, elindul az új méret Ön felé. Amikor a futár kiszállítja Önnek, átadja neki a hibás méretet tartalmazó csomagot. Az új csomag elküldése bizonyos összegbe kerül.

Gyakran előfordul olyan, hogy a szín vagy a modell nem nyeri el tetszését élőben, a Kalapod webáruházban ilyenkor lehetőség van cserére. A kiszállítás díja teljes összegében a vásárlót terheli, valamint a csere a termék átvételétől számított 365 napon belül történhet. A terméket eredeti állapotában kell visszaküldeni amennyiben lehetséges eredeti csomagolásban és címkével. Ha ezeket a feltételeket teljesítette, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a +3618480399 telefonszámon vagy az erintkezes@kalapod.hu e-mail címen. A cseréhez szükséges kitölteni a weboldalon található űrlapot. 

Amennyiben egyszerűen csak vissza szeretné küldeni a vásárolt terméket csere vagy bármi más nélkül, szintén az átvételtől számított 365 napon belül teheti meg. Elállási szándékát ebben az esetben is jeleznie kell a Kalapod ügyfélszolgálatának. Több feltételnek is meg kell felelnie, ha vissza szeretné küldeni a terméket. Ilyen például: 

 • A terméket az eredeti állapotában kell visszaküldeni
 • Amennyiben lehet, az eredeti csomagolásban és címkével kell visszaküldeni
 • Ha a rendeléssel nyeremény vagy ajándék is járt, azt is vissza kell küldeni a termékkel

Miután megérkezik a termék vissza a raktárba, a Kalapod csapata maximum 365 napon belül utalja vissza a pénzt a megadott bankszámla számra. A kiszállítási díj ebben az esetben a vásárlót terheli. A visszaküldéshez ki kell töltenie a weboldalon található űrlapot. 

Lehetőségek

Időkorlát

Feltételek
Méretcsere365 napon belül
 • Termék eredeti állapotban
 • Eredeti csomagolásban
 • Eredeti címkével
 • Termék viselés, kopás nélkül
Termék csere365 napon belül
 • Termék eredeti állapotban
 • Termék viselés, kopás nélkül
Visszaküldés365 napon belül
 • Termék eredeti állapotban
 • Termék viselés, kopás nélkül
 • Kalapod kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

  Akció a Kalapod webáruházban - 50% kedvezmény zoknikra és harisnyákra

  19.03.2023

  Ingyenes szállítás a Kalapod webáruházban 21 000 Ft feletti vásárlási összegnél

  19.01.2023

  Kedvezény jár a hírlevélre feliratkozásért a Kalapod webáruházban

  19.03.2023

  Téli kiárusítás a Kaapod webáruházban - akár 70% kedvezmény a kiválasztott termékekre

  19.03.2023

  Akció a Kalapod webáruházban - 30% kedvezmény női cipőkre

  19.03.2023

  Kalapod kupon beváltása

  Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert a Kalapod kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Kalapod kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Kalapod webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A rendelés összegzése alatt található az "Ajándékutalvány vagy promóciós kód" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Rendelés feladása" gombra. Kedvezménye máris aktív, nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert Kalapod kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

  Kép

  Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

  Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

  A Kalapod webáruházról

  A Kalapod webáruház mindenkit megörvendeztet, aki kényelmes és minőségi lábbelit keres elfogadható áron. Férfi, nő és gyermek is talál itt cipőt bármilyen alkalomra. Nem maradhatnak el a táskák, zoknik, övek, sálak, kesztyűk és sapkák sem. Nem számít, hogy pont csizmára, mokaszinra, sportcipőre, tornacipőre, papucsra, szandálra vagy espadrillesre van szüksége, itt garantáltan tud választani. A méretesebb lábmérettel született nők is tudnak itt cipőt vásárolni. Hozzá ingyenes szállítás és akár 365 nap a visszaküldésre, méretcserére vagy termék cserére. 

  Kalapod más országokban

  Az átirányítás sikeresen végbement.

  Jutalom jóváírása a számlájára

  A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

   Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

   Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

   Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

  Figyelem! Lemaradhat a Kalapod webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

  Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

  Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

  - vagy -
  A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
  Van már fiókja? Jelentkezzen be