Joyshoetique

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Joyshoetique kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 6 % mindenből a webáruházból Joyshoetique

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Öltözködjön úgy, ahogy mindig is szeretett volna! A Joyshoetique webáruházában a legújabb divatdaraboktól kezdve a klasszikus modellekig minden.…

A Joyshoetique webáruházról

A Joyshoetique webáruházának célja, hogy minden hölgy örömmel nyissa ki ruhásszekrényét. Éppen ezért a webshopban a legújabb divatdarabok, bevált klasszikusok és izgalmas kiegészítők széles választéka található meg a lehető legkedvezőbb árakon. Gazdag méretválaszték, változatos szín- és mintakombinációk, sportos, elegáns, hétköznapi fazonok és folyamatosan bővülő kínálat. A Joyshoetique több mint 200 országba szállítja termékeit, köztük Magyarországra is. A webáruház kínálatának ruhadarabjait, fürdőruháit és kiegészítőit most extra kedvezményesen vásárolhatja meg a Tiplinóval!

Kép

Fizetési és szállítási módok

A Joyshoetique webáruházában online bankkártyás fizetésre (Visa, MasterCard) és PayPal szolgáltatáson keresztül való fizetésre van lehetőség.

58 Eurót meghaladó vásárlás fölött a webshop ingyenes standard szállítást biztosít Magyarországra. Ennél alacsonyabb összegnél a standard kézbesítés díja 9,26 Euró, időtartama pedig 13-26 munkanap.

Visszaküldés

Amennyiben a vásárló nem elégedett a Joyshoetique webáruházából rendelt termékekkel, a csomag átvételétől számított 30 napban visszaküldheti azokat és a webshop pénzvisszafizetést vagy cserelehetőséget biztosít. Mielőtt bármit visszaküldene, vegye fel a kapcsolatot az üzlet ügyfélszolgálatával, akik ellátják a szükséges információkkal és megadják a visszaküldés pontos címét. Fontos, hogy a termékek eredeti állapotban és csomagolásban érkezzenek vissza a webáruház raktárába. A visszaküldés lehetősége nem vonatkozik a fürdőruhákra, fehérneműkre, ékszerekre, bodykra és arcmaszkokra.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Joyshoetique angol nyelvű ügyfélszolgálatával a webshop élő chat funkcióján, a WhatsApp-on és a +12132603334 – as telefonszámon léphet kapcsolatba.

A Joyshoetique Instagram oldalán még több információ érhető el a webáruház termékeiről és újdonságairól. 

A Joyshoetique webáruházában most Lengyelországból és Szlovákiából is kedvező áron vásárolhat a Tiplinó kuponjaival.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Joyshoetique webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Joyshoetique webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Joyshoetique webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Joyshoetique webáruházában való rendeléskor a „Coupon” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Select gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Joyshoetique.com - tökéletes ruhatár

Öltözködjön úgy, ahogy mindig is szeretett volna! A Joyshoetique webáruházában a legújabb divatdaraboktól kezdve a klasszikus modellekig minden megtalálható számos méret- és színváltozatban. Nem számít, hogy sportos vagy elegáns, a webshopban minden hölgy kedvező áron megtalálja a számára tökéletes ruhadarabokat!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  6 %  összeget a vásárlásból a  a Joyshoetique webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.