Ivrose

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Ivrose kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 6 % mindenből a webáruházból Ivrose

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Az IVRose online női ruhaboltjában minden alkalomra és számos méretváltozatban találhatók meg ruházati cikkek és kiegészítők. Sportos, elegáns,.…

Az IVRose webáruházról

Divatos, elegáns, sportos és hétköznapi viseletek? Az IVRose mindenre tudja a választ! A webáruház kínálatában minden évszakra és alkalomra találhatók ruhadarabok és kiegészítők, kedvező áron. A folyamatosan, legújabb trenddarabokkal bővülő választék célja, hogy minden hölgy megtalálja a számára tökéletes ruhadarabokat és kiegészítőket, melyekben kényelmesen és magabiztosnak érzi magát. Válogasson a ruhák, fürdőruhák, fehérneműk, cipők és tematikus ruhakollekciók között, melyek akár plus size méretben is elérhetők és vásároljon még kedvezőbb áron a Tiplinó kuponjaival!

Kép

Fizetési és szállítási módok

Az IVRose webáruházában a következő fizetési módok érhetők el:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, MasterCard)
 • PayPal

A webshop 58 Eurót meghaladó vásárlás fölött ingyenes standard szállítást kínál Magyarországra. Ennél alacsonyabb összegnél a standard szállítás díja 9,26 Euró, a szállítás időtartama pedig átlagosan 13-26 munkanap. Ehhez az időtartamhoz hozzáadódik a rendelés 3-7 munkanapig tartó feldolgozása. Az oldal lehetőséget kínál a csomag nyomon követésére.

Visszaküldés

A vásárlóknak a csomag átvételétől számítva 7 nap áll rendelkezésükre a termék visszaküldésére. Ebben az esetben az IVRose webshopja visszatéríti a vásárlás összegét. Fontos, hogy a visszaküldést megelőzően szükséges felvenni a kapcsolatot az üzlet ügyfélszolgálatával, akik tájékoztatást nyújtanak a pontos visszaküldési címről. A visszaküldött termékeknek eredeti csomagolásban, állapotban és címkékkel együtt kell visszaérkezniük a webáruházba. A következő termékek nem küldhetők vissza: fürdőruha, fehérnemű, bodyk, ékszerek, arcmaszkok, kiegészítők.

Kép

Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

Az IVRose ügyfélszolgálatával a webáruház élő chatjén keresztül, valamint a WhatsApp szolgáltatáson lehet felvenni a kapcsolatot.

Az IVRose telefonos applikációja ingyenesen letölthető a Google Play és App Store webáruházakból, így a vásárlási élmény még kellemesebb lehet, hiszen bárhonnan, bármikor elérhetők a webshop termékei.

Az IVRose a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube

Az IVRose webáruházában a Tiplinó kuponjaival Szlovákiából, Csehországból és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása az IVRose webáruházában

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az IVRose webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az IVRose webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az IVRose webáruházában való rendeléskor a „Coupon” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Select gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

IVRose.com - trendi online ruhabolt

Az IVRose online női ruhaboltjában minden alkalomra és számos méretváltozatban találhatók meg ruházati cikkek és kiegészítők. Sportos, elegáns, vagy hétköznapi viseletek, izgalmas minták és színkombinációk, vagy akár letisztult, elegáns vonalak? Az IVRose kínálatában ez mind kedvező áron megtalálható, sőt, a Tiplinó kuponjaival és cashback szolgáltatásával most még jutányosabb áron juthat hozzá a legújabb trenddarabokhoz!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  6 %  összeget a vásárlásból a  a Ivrose webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.