Gamisport.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Gamisport.hu-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Gamisport.hu webáruházé.

A(z) Gamisport.hu webáruházról

A természet szerelmese, és hobbija a sport? A Gamisport webáruházat önnek találták ki. Bármilyen sportot űz, itt megtalálja a szükséges felszerelést és sporteszközöket. Ez igaz akkor is, ha szívesen jár túrázni a természetbe. Válogasson sportok szerint, legyen az téli sport, labdajáték vagy kerékpározás. A sportok szerelmesei itt magukra találnak.

gamisport nature

Minden, ami sport és természet

A Gamisport egy webáruház a sportok és a természet szerelmeseinek. Túrázni, kempingezni készül a természetbe, és hiányzik a szükséges felszerelése? Vízi sportot vagy labdajátékot űz, esetleg szívesen kerékpározik, netán a fitnesz az ön sportja? Bármelyik állítás is igaz, érdemes körülnézni a Gamisport webshopban. Kempingfelszerelés, labdák, sisakok, súlyzók vagy fitneszgépek széles választéka. A kiegészítőkön kívül talál természetesen sportuházatot és cipőket is.

Gamisport márkák

Szívesen vásárol márkás termékeket, amelyek biztosítják a legjobb minőséget? A Gamisport webáruházban a legjobb világmárkákat találja, mint például az Adidas, Nike, New Balance, Salomon, The North Face vagy Nord Blanc.

gamisport markak

Fizetési és szállítási információk

A Gamisport webáruházban a következő fizetési módokra van lehetőség: fizethet online bankkártyával, Paypal segítségével vagy utánvéttel. A szállítás ideje fel van tüntetve a terméknél. A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, a szállítási költség 2600 Ft, az utánvét ára 1200 Ft.

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben a termék átvételétől számított 14 napon belül bármilyen okból kifolyólag visszaküldi a terméket, visszautalják önnek az árát, vagy választhat helyette más terméket. A csomagot sértetlen állapotban, jól becsomagolva küldje a következő címre: GAMIsport-jeans, s.r.o., Koperníkova 1158, 73961 TŘINEC, Czech Republic. Csatolja a termékhez a számla másolatát és egy, a visszaküldés okát és a visszatérítési szándékot jelző levelet. Hibás termék esetén 24 hónapig joga van reklamálni.

Kapcsolat

Ha kérdése van, forduljon a Gamisport ügyfélszolgálatához. Eléri őket hétfőtől péntekig 8:00–17:00 között, valamint szombaton 8:00–12:00 között. Hívja a +420 725 698 888 számot, vagy írjon a store@gamisport.hu e-mail-címre. Használhatja a kapcsolati űrlapot is.

Gamisport kedvezmény

Vásároljon kedvező áron a Gamisport webáruházban. Nézzen be az akciós szekcióba, ahol akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhat jobbnál jobb darabokat.

Vásároljon a Tiplinóval, és jutalomban részesül: vásárlásának 2%-át visszanyerheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Gamisport.hu webáruházról

A sportok szerelmese, legyen szó futballról, kosárlabdáról vagy fitneszről? Jó helyen jár. A Gamisport webáruházban sportfelszerelést, ruházatot, cipőt, sporttáplálkozást és egyéb kiegészítőket talál. Válogasson a márkás sportruhák és cipők közül! Mindez kedvező áron.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból 2 %
Pénz visszaszerzése a vásárlásból 2 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a Gamisport.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be