A Foto-Shop webáruházról

A Foto-Shop webáruházban minden kiegészítő megtalálható, amire a profi és hobbi fotózáshoz, illetve filmezéshez szüksége lehet. Objektív adapterek, mikrofonok, állványok, stúdiófelszerelések, derítőlapok és rengeteg tartozék, alkatrész, kiegészítő, melyeknek nagy hasznát veheti a fényképezés és forgatás során. A Foto-Shop minőségi, kedvező árú termékekkel, valamint tippekkel, hasznos információkkal várja. Bár a webshopban kamerák és fényképezőgépek nem vásárolhatók meg, a Tiplinó oldalának elektronika és számítógépek kategóriájában számos olyan webshop között válogathat, ahol ezeket is megtalálja, ilyenek például az Alza, Extreme Digital és 220Volt webáruházak.

Kép

Fizetési módok és szállítás

A Foto-Shop webshopjában online bankkártyás fizetéssel, a Barion rendszerén keresztül térítheti meg vásárlása összegét, illetve banki átutalásra és utánvétes fizetésre is van lehetőség, az utóbbi díja 330 Ft.

A webáruház számos kézbesítési és átvételi módot kínál Magyarország területén. Az MPL futárszolgálattal való házhozszállítás díja 1600 Ft, a csomag pedig a már a rendelés leadását követő munkanapon feladásra kerül. A Foxpost csomagautomatákban történő csomagátvétel költsége 990 Ft.

Visszaküldés és elállási jog

A Foto-Shop termékei esetében az átvételt követő 14 napon belül élhet elállási jogával. Ez esetben köteles a szóban forgó árucikket saját költségén visszajuttatni a webshophoz, amely pénzvisszafizetést biztosít.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Foto-Shop ügyfélszolgálatával a mail.fotoshop@gmail.com címen léphet kapcsolatba. A webáruház Facebook, Instagram és YouTube oldalain még többet tudhat meg a Foto-Shop kínálatáról és termékeiről.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Foto-Shop webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Foto-Shop webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Foto-Shop kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Foto-Shop webáruházában való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Foto-Shop.hu – fotózás és videózás

A Foto-Shop webáruháza fotós és videós kiegészítők, illetve fényképezőgép és objektív tartozékok széles választékával várja. A webshopban mindent megtalál, amire a fényképezéshez és filmezéshez szüksége lehet, a Tiplinóval most extra kedvező áron!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Foto-Shop webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be