Floryday

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Floryday kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,845 % mindenből a webáruházból Floryday

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Női- és férfiruhák, kiegészítők, fürdőruhák, táskák, cipők széles választéka kedvező áron a Floryday webshopjában. Sok különböző fazon, minta,...

A Floryday webáruházról

A legújabb trendek elérhető áron. A Floryday webáruházában mindent megtalál, ami a ruhatárából hiányozhat. Ruhák, nadrágok, szoknyák, fölsők, cipők, kiegészítők nőknek és férfiaknak, minden évszakra és alkalomra. A klasszikusabb és modernebb vonalat kedvelők egyaránt széles kínálatból válogathatnak, a gazdag méretskálának és szín, valamint mintaválasztéknak köszönhetően pedig nem kell attól félni, hogy kedvenc darabját nem találja meg. A Floryday számos szállítási módot, biztonságos fizetési lehetőségeket és készséges ügyfélszolgálatot biztosít, hogy a vásárlás élménye a lehető legjobb legyen. A Tiplinóval most még kedvezőbb áron juthat hozzá a webshop darabjaihoz.

Kép


Fizetési és szállítási módok

A Floryday webshopjában a következő fizetési módokra van lehetőség:

 • online bank- és hitelkártyás fizetés (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover, JCB, Diner's Club)
 • PayPal

Mivel a webáruháznak a világ számos országában vannak raktárai, a szállítás is egyszerűbb. A Magyarországra való szállítás átlagosan 15-20 munkanapot vesz igénybe. A szállítás költsége 4,18 €-nál kezdődik, azonban ez a rendelt termékek mennyisége és a csomag súlyának függvényében változik. Minél nehezebb a csomag, a szállítás költsége annál magasabb. A Floryday lehetőséget kínál a csomag nyomon követésére, ezt a rendelést követően e-mail címére érkezett kóddal teheti meg a webáruház felhasználói felületén. Fontos megjegyezni, hogy a rendelés feldolgozása akár 1-7 munkanapot is igénybe vehet, ez hozzászámolódik a szállítás időtartamához.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben nem elégedett a Floryday webshopjából rendelt termékekkel, a csomag átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti azokat és az áruház megtéríti vásárlása költségét. Fontos, hogy mielőtt bármit is visszaküldene, lépjen kapcsolatba a webáruház ügyfélszolgálatával. A fehérneműk, ékszerek, pizsamák és fürdőruhák esetében nincs lehetőség visszaküldésre. A visszaküldéssel járó költségek a vásárlót terhelik.

Kép


Ügyfélszolgálat

Rendeléssel, termékekkel, visszaküldéssel és szállítással kapcsolatos kérdéseivel forduljon a webáruház ügyfélszolgálatához:

 • e-mail: service@floryday.com
 • telefon: +85281237994

Telefonos applikáció és közösségi média

A Floryday telefonos alkalmazásával még egyszerűbben és gyorsabban vásárolhat a webáruházban. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store és Google Play online áruházaiból.

A Floryday közösségi média platformjain még többet tudhat meg az online áruház termékeiről és újdonságairól: Facebook, Instagram, Twitter

A webáruházban Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinóval. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a Floryday webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Floryday webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Floryday webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Floryday weboldalán való rendeléskor a Use Coupon Code mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Floryday.com - a legújabb trendek

Női- és férfiruhák, kiegészítők, fürdőruhák, táskák, cipők széles választéka kedvező áron a Floryday webshopjában. Sok különböző fazon, minta, szín és méret, hogy mindenki megtalálja a ruhatárába illő tökéletes darabokat.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,845 %  összeget a vásárlásból a  a Floryday webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.