Fairyseason

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Fairyseason kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7,5 % mindenből a webáruházból Fairyseason

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A Fairyseason webáruházában mindent megtalál, ami a ruhatárából hiányozhat. Ruhák, nadrágok, szoknyák, fölsők, fürdőruhák, kiegészítők széles...

A Fairyseason webáruházról

A Fairyseason webáruházában női ruhák széles választéka található meg kedvező áron. Nadrágok, toppok, szoknyák, blúzok, fürdőruhák, de téli és őszi darabok is számos színkombinációban és méretben megtalálhatók kínálatukban. Az oldalon való böngészést egyszerűvé teszi, hogy a ruhák alkalmak és témakörök szerint is kategorizálva vannak, így egyszerűen nézelődhet a vakációra, randira vagy munkába ideális darabok, vagy épp a virágos vagy állatmintás anyagok között. A ruházati cikkek mellett kiegészítők és cipők is vásárolhatók a webshopban, így a Fairyseason-nel pár kattintással, könnyen és gyorsan összeállíthatja legújabb szettjét, a Tiplinóval most még kedvezőbb áron.

Kép


Fizetési és szállítási módok

A webáruházban számos fizetési módra lehetőség van:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, Maestro, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club)
 • PayPal

A Fairyseason online áruháza Magyarországra is szállítja termékeit. 119 USD összeget meghaladó vásárlás esetén a szállítás díjtalan és 10 – 20 munkanapot vesz igénybe amíg a csomag megérkezik a vásárlóhoz. Ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén a szállítás díja 6,90 USD. A rendelés leadását követően annak feldolgozása 5-10 munkanapot is igénybe vehet. A rendelés leadása után kapott kóddal a Fairyseason profilra bejelentkezve lehetőség van a csomag nyomonkövetésére.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben szeretné visszaküldeni a Fairyseason webáruházából rendelt termékeket, a csomag átvételétől számított 7 napon belül lépjen kapcsolatba a Fairyseason ügyfélszolgálatával. Az ügyfélszolgálat tudatja önnel a pontos teendőket és miután megkapták a termékeket megtérítik a visszaküldött áru összegét. Fontos megjegyezni, hogy a fent leírtak az oldalon vásárolt fürdőruhákra, bodykra, pizsamákra, ékszerekre és kiegészítőkre nem vonatkoznak.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

A vásárlást, termékeket, rendelést, szállítást és visszaküldést illető kérdéseit a következő e-mail címen teheti fel a Fairyseason ügyfélszolgálatának: service@fairyseason.com

Amennyiben többet szeretne megtudni a Fairyseason újdonságairól és kínálatairól, a webáruházat a közösségi médiában is megtalálja: Facebook, Instagram

A Fairyseson online áruházában most Szlovákiából, Csehországból és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinóval.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a Fairyseason webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Fairyseason webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Fairyseason webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Fairyseason weboldalán való rendelésekor a Use Coupon mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Fairyseason.com - ruhák, kiegészítők

A Fairyseason webáruházában mindent megtalál, ami a ruhatárából hiányozhat. Ruhák, nadrágok, szoknyák, fölsők, fürdőruhák, kiegészítők széles választéka, egyszerű böngészés és kedvező árak, hogy minden hölgy megtalálja a számára tökéletes darabokat.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a  a Fairyseason webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.