A Fairyseason webáruházról

A Fairyseason webáruházában női ruhák széles választéka található meg kedvező áron. Nadrágok, toppok, szoknyák, blúzok, fürdőruhák, de téli és őszi darabok is számos színkombinációban és méretben megtalálhatók kínálatukban. Az oldalon való böngészést egyszerűvé teszi, hogy a ruhák alkalmak és témakörök szerint is kategorizálva vannak, így egyszerűen nézelődhet a vakációra, randira vagy munkába ideális darabok, vagy épp a virágos vagy állatmintás anyagok között. A ruházati cikkek mellett kiegészítők és cipők is vásárolhatók a webshopban, így a Fairyseason-nel pár kattintással, könnyen és gyorsan összeállíthatja legújabb szettjét, a Tiplinóval most még kedvezőbb áron.

Kép

Fizetési és szállítási módok

A webáruházban számos fizetési módra lehetőség van:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, Maestro, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club)
 • PayPal

A Fairyseason online áruháza Magyarországra is szállítja termékeit. 119 USD összeget meghaladó vásárlás esetén a szállítás díjtalan és 10 – 20 munkanapot vesz igénybe amíg a csomag megérkezik a vásárlóhoz. Ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén a szállítás díja 6,90 USD. A rendelés leadását követően annak feldolgozása 5-10 munkanapot is igénybe vehet. A rendelés leadása után kapott kóddal a Fairyseason profilra bejelentkezve lehetőség van a csomag nyomonkövetésére.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben szeretné visszaküldeni a Fairyseason webáruházából rendelt termékeket, a csomag átvételétől számított 7 napon belül lépjen kapcsolatba a Fairyseason ügyfélszolgálatával. Az ügyfélszolgálat tudatja önnel a pontos teendőket és miután megkapták a termékeket megtérítik a visszaküldött áru összegét. Fontos megjegyezni, hogy a fent leírtak az oldalon vásárolt fürdőruhákra, bodykra, pizsamákra, ékszerekre és kiegészítőkre nem vonatkoznak.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A vásárlást, termékeket, rendelést, szállítást és visszaküldést illető kérdéseit a következő e-mail címen teheti fel a Fairyseason ügyfélszolgálatának: service@fairyseason.com

Amennyiben többet szeretne megtudni a Fairyseason újdonságairól és kínálatairól, a webáruházat a közösségi médiában is megtalálja: Facebook, Instagram

A Fairyseson online áruházában most Szlovákiából, Csehországból és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinóval.

Kedvezményes kuponok használata a Fairyseason webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Fairyseason webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Fairyseason webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Fairyseason weboldalán való rendelésekor a Use Coupon mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Fairyseason.com - ruhák, kiegészítők

A Fairyseason webáruházában mindent megtalál, ami a ruhatárából hiányozhat. Ruhák, nadrágok, szoknyák, fölsők, fürdőruhák, kiegészítők széles választéka, egyszerű böngészés és kedvező árak, hogy minden hölgy megtalálja a számára tökéletes darabokat.

Fairyseason más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Fairyseason webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be