Expedia.co.uk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Expedia.co.uk kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3 % mindenből a webáruházból Expedia.co.uk

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Az Expedia weboldalán repülőjegyet, szállást és kirándulást foglalhat, valamint személygépkocsit bérelhet a világ sok országában. A platform...

Az Expedia weboldaláról

Az Expediával az utazásszervezés egyszerűbb és gyorsabb lehet, mint eddig bármikor! A brit utazási platformon repülőjegyeket és szálláshelyeket foglalhat a világ számos országában, emellett autóbérlésre és különböző élményprogramok és kirándulások lefoglalására is lehetőséget nyújt az oldal.  Az Expedián egyszerűen böngészhet az ajánlatok között, a szolgáltatások részletes leírásai és értékelései pedig segítenek kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelő opciókat. A foglalási lehetőség mellett az Expedia utazási biztosításokat, útiterveket és turistatérképeket is árusít, ingyenes hírlevelük pedig mindig naprakész információkkal szolgál az aktuális újdonságokról az utazás világában.

Kép

Az Expedia változatos kínálata

Az Expedia kínálatában fapados és business repülőjegyek egyaránt válthatóak több mint 450 repülőjáratra. A szálláshelyek esetében szintén érvényes, hogy minden árkategória és típus elérhető a platformon. Az Expedia kínálatában több mint 80 000 szállás található meg, a hostelektől kezdve a luxusszállodákig.

Fizetési módok és a foglalás törlése

A fizetés módja valamint a foglalások törlésének és módosításának feltételei szolgáltatásonként változnak. Az adott légitársaságra, szálláshelyre vagy autókölcsönzőre vonatkozó szabályok és feltételek a leírásokban olvashatók.

Kép

Ügyfélszolgálat és telefonos applikáció

Amennyiben kérdése merül fel az oldalon kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban, az Expedia angol nyelvű ügyfélszolgálatával a weboldal élő chatjén, írásban veheti fel a kapcsolatot.

Az Expedia telefonos applikációjával könnyedén módosíthatja foglalását, bármikor elérheti az élő chat funkciót, melyen kapcsolatba léphet az Expedia munkatársaival és kényelmesen, bárhonnan megszervezheti következő utazását.

A Tiplinóval most Csehországból is kedvezményes áron foglalhat és vásárolhat az Expedia weboldalán.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása az Expedia weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Expedia utazásszervező weboldala és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Expedia weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. Az Expedia weboldalán való foglaláskor kattintson a „Use a coupon, credit or promotion code” gombra.

Kép

3. A kuponkódot másolja be a felugró mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az „Apply” gombra és a kedvezmény levonódik foglalása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Expedia.co.uk - utazási portál

Az Expedia weboldalán repülőjegyet, szállást és kirándulást foglalhat, valamint személygépkocsit bérelhet a világ sok országában. A platform széles kínálatában mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb opciókat, hiszen több mint 450 repülőjárat és 80 000 szálláshely foglalható az oldalon.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése
Hotel 3 %
Activities, Ground transfer 3,5 %
Car 2,5 %
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 3,5 %
Coupon 0 %
Package 1,75 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a  a Expedia.co.uk webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.