Evolveo webáruházról

Az EVOLVEO márkához hasonlóan az Abacus Electric forgalmazza. Az Abacus Electric 1992 óta hagyományos partnere az informatika és a CE területén a Cseh Köztársaságban.

Kép

Az Abacus Electric jelenleg a következő területeken működik:

Számítógép alkatrészek és perifériák forgalmazása. A legsikeresebb terjesztési márkák közé tartozik a Zalman és az A4tech. Továbbá szerverek és storage rendszerek gyártása, konkrétabban a SUPERMICRO, ASUS, GIGABYTE, TYAN és INTEL white-box szerverek gyártása, támogatása és szervizelése. Ezek a szerverek megrendelésre készülnek, az ügyfél igényeinek megfelelően. Ez garantálja, hogy az ügyfél a lehető legújabb technológiát kapja a piacon a legalacsonyabb áron.

Az EVOLVEO márka terjesztése

EVOLVEO 2005-ben alapított elektronikai márka, amely a digitális otthoni, személyes elektronikai és játéktermékekkel foglalkozik. A márka leginkább azoknak a férfiaknak szól, akik érdeklődnek a szórakoztató elektronika, az informatika iránt és divatos termékeket igényelnek vagy gazdaságilag előnyösebb megoldásokat keresnek.  Az EVOLVEO fő termékei közé tartoznak a strapabíró telefonok.

További termékeik: PC alkatrészek, mint a gaming termékeket, egereket, lemezkereteket, tápegységeket, laptop tartozékokat. Személyes elektronikák, mint mobiltelefnok, okoskarkötők, babamonitorok, fülhallgatók, adóvevők és még sok más. Digitális otthon kategóriában riasztókat talál, vadkamerákat, IP kamerákat, TV antennákat, robotporszívókat és még sok mást. 

Kép

Miért is jó közvetlenül a gyártótól vásárolni? 

A garanciális és a jótállás utáni javításokat a termék szervizbe vételét követő 3 napon belül elvégzik Önnek. Ez a határidő az ellenálló telefonokra is vonatkozik. A termék visszaszállítását a vevőhöz a cég állja. Gyártóként minden alkatrészt raktáron tartanak, így a termék bármiféle javítása gyors és megfizethető lesz. Továbbá az EVOLVEO webshop-ban lehetősége nyílik kiegészítőket is vásárolni. Ha a termékére még érvényes a garancia, és egyszerű javításra szorul, melyet maga is el tud végezni, akkor alkatrészeket is vásárolhat.

Fizetési módok és szállítás

Az áru vételárát Ön az alábbi módokon fizetheti ki:

 • utánvéttel (készpénzzel vagy bakkártyával a futárnál vagy a kiadási ponton)
 • a készpénz nélküli GoPay-en keresztül:
 1. Bankkártya segítségével
 2. Online banki átutalás 
 3. GoPay pénztárca segítségével
 4. Virtuális Bitcoin valuta segítségével
 5. A Google Pay segítségével
 6. Az Apple Pay segítségével

Az áru szállítási költségei a választott módtól, futárszolgálattól és a fizetési módtól függően változnak. Az áruszállítás a GLS futárszolgálat segítségével történik Magyarországon és külföldön is. Az áru futárszolgálattal történő kiszállításának költsége országok szerint változik.

 • Az 1600 CZK feletti rendelés esetén áfával ingyenes a szállítás Magyarországon belül.
 • Az 1600 CZK értéket nem meghaladó megrendelések esetén 59 CZK szállítási díjat számolnak fel Magyarországon. 

Garancia

Egyes EVOLVEO termékeknél előfordulhat, hogy az "Élettartamra szóló garancia" kifejezéssel találkozik. Ez azt jelenti, hogy a garancia az élettartamra vonatkozik, ami a termék élettartama. Az élettartamra szóló jótállás ideje alatt a terméket ingyen javítják, érvényes és változatlan vásárlási bizonylat bemutatása ellenében. Ha a terméket az élettartamra szóló garancia alapján nem lehet megjavítani, akkor azt hasonló tulajdonságokkal rendelkező termékre cserélik. Az élettartamra szóló garancia alapján a termék csak javítható, vagy cserélhető, a vételárat azonban nem lehet visszaigényelni, erre figyeljenek oda.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az EVOLVEO segítőkész ügyfélszolgálatával az alábbi e-mail címen veheti fel a kapcsolatot vevoszolgalat@evolveo.hu.

Az EVOLVEO webáruházat megtalálja még a Facebookon, Instagramon és a Youtube-on is.

Kedvezményes kuponok felhasználása az Evolveo webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Evolveo webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Evolveo webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be az Evolveo webáruházában való rendeléskor a kupon számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Evolveo

2005-ben alapított elektronikai márka, amely a digitális otthoni, személyes elektronikai és játéktermékekkel foglalkozik. A márka leginkább azoknak szól, akik érdeklődnek a szórakoztató elektronika, az informatika iránt, divatos termékeket igényelnek. Az EVOLVEO fő termékei közé tartoznak a strapabíró telefonok.


Evolveo más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Evolveo webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be