Az Ericdress webáruházról

Minden, ami divat! Az Ericdress hatalmas online áruházában női és férfi ruhadarabok hatalmas választéka várja. A kínálatban elegáns, sportos, hétköznapi, otthoni, sportos és utcai viselet egyaránt megtalálható, emellett pedig akár olyan különleges eseményekre is talál ruhát, mint az esküvő. A ruházati cikkek mellett a kiegészítők, cipők, táskák és ékszerek sem hiányoznak a webáruházból. Az Ericdress mindenkire gondol, éppen ezért a ruhadarabok számos méretváltozatban érhetők el, a plus size darabok számára pedig külön kategória van kijelölve.

Kép

Szezonális ruhadarabok és tematikus kollekciók

Az Ericdress kínálata minden évszakra tartogat ruhadarabokat, legyen szó meleg, téli pulóverekről vagy lenge nyári ruhákról, esetleg strandviseletről. Az üzlet tematikus kollekcióival igazán az adott ünnephez vagy eseményhez öltözhet, legyen szó karácsonyról, Valentin napról vagy Halloweenről.

Részletes mérettáblázat

A megfelelő méret kiválasztása nehéz feladatnak tűnhet az online rendelés során. Az Ericdress webshopja éppen ezért részletes mérettáblázattal várja, mely segítségével könnyebben megtalálja az Ön alkatának megfelelő ruhadarabokat a webáruházban.

Fizetési módok

Az Ericdress webshopjában a következő online fizetési lehetőségek érhetők el:

 • online bankkártyás fizetés
 • PayPal
 • banki átutalás a webshop bankszámlájára
 • IDeal, Sofort
Kép

Szállítás

Az Ericdress a világ több mint 200 országába, köztük Magyarországra is kézbesíti termékeit. A szállítás költsége és időtartama a csomag súlyától, a célországtól, valamint az Ön által választott szállítási opciótól függ. A pontos összeg a rendeléskor látható. Fontos figyelembe venni, hogy a kézbesítés során felmerülő vámköltségek és helyi adók a vásárlót terhelik.

Visszaküldés

Az Ericdress webshopjából rendelt termékek visszaküldésére a csomag átvételétől számítva 30 nap áll rendelkezésére. Egyes termékeknél ez a határidő eltér, például a menyasszonyi és estélyi ruhák, valamint parókák esetében csak hét nap van a visszaküldésre. Fontos, hogy az árucikkek eredeti, sértetlen állapotban érkezzenek vissza a webshophoz. A visszaküldést megelőzően fontos kapcsolatba lépni az Ericdress ügyfélszolgálatával. Miután a termékek megfelelő állapotban és megfelelő időn belül visszaérkeznek a webshophoz, a vevő hamarosan visszakapja vásárlása összegét.

Ericdress App

Az Ericdress telefonos applikációjának köszönhetően a webáruház termékei bárhonnan elérhetőek, így bármikor lecsaphat a legfrissebb akciókra és legújabb ruhadarabokra. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store és Google Play online áruházakból.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel az Ericdress termékeivel és az oldalon való rendeléssel kapcsolatban, a webshop ügyfélszolgálatával a következő módokon veheti fel a kapcsolatot:

 • e-mail: service@ericdress.com
 • a webshop élő chatje
 • a webshop Facebook oldala

Az Ericdress a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Pinterest

A Tiplinó kuponjaival és cashback szolgáltatásával Csehországból, Lengyelországból és Szlovákiából is kedvezményesen vásárolhat az Ericdress webshopjában. 

Kedvezményes kuponok felhasználása az Ericdress webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Ericdress webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Ericdress webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Ericdress webáruházában való rendeléskor au „Enter your coupon here” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Ericdress.com – Divatosan, olcsón!

Az Ericdress webshopjában női és férfi ruhadarabok, kiegészítők és cipők vásárolhatók meg, akár plus size méretben is. A kínálatban olyan különlegességek is elérhetők, mint a menyasszonyi ruhák vagy parókák, mindez kedvező áron!

Ericdress más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Ericdress webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be