Az Emus webáruházról

Az Emus webpatikában, sorban állás nélkül, otthona kényelméből válogathat több ezer vény nélküli gyógyszer, gyógyászati segédeszköz, táplálékkiegészítő, baba-mama, vitamin, bőr- és szépségápolási készítmény, egészségápolási termék és egészségtudatos élelmiszer között. A webáruházból a gyógynövénytartalmú és természetes összetételű termékek sem hiányoznak. Az Emus e-shopjának előnye, hogy panaszai és problémái alapján is böngészhet a választékban, így könnyedén megtalálhatja azokat a készítményeket, amelyekre szüksége van. A Tiplinó Gyógyszertárak kategóriájában számos egyéb online patika is megtalálható, ahol ugyancsak kedvezményes áron vásárolhat az oldal által kínált cashback szolgáltatásnak és akciós kuponoknak köszönhetően.

Kép

Fizetési módok

Az Emus webpatikában online bankkártyás fizetéssel (Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron, American Express), illetve a rendelés átvételekor utánvétes fizetéssel térítheti meg vásárlása összegét. Amennyiben az utánvét opciót választja, bankkártyával és készpénzzel is fizethet, azonban ezen esetben az üzlet 200 Ft kezelési költséget számol fel.

Szállítás

13 899 Ft rendelési érték fölött az Emus online gyógyszertár ingyenesen szállítja házhoz rendelését Magyarországon. Alacsonyabb összegű vásárlásnál a kézbesítés díja 990 Ft. Raktáron lévő termékek esetén a szállítási idő 3-5 munkanap, amennyiben pedig a rendelt árucikk nincs raktáron, a beszerzés és kézbesítés 3-15 munkanapot is igénybe vehet.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

Az Emus webpatika e-shopjából rendelt termékek átvételt követő visszaküldésére 14 nap áll rendelkezésére. Fontos azonban megjegyezni, hogy egészségvédelmi és higiéniai okokból a webáruházban megvásárolható számos árucikk csak bontatlan állapotban és eredeti, sértetlen csomagolásban küldhető vissza. Amennyiben az időben visszaszolgáltatott termék sikeresen és megfelelő állapotban visszaérkezik a mellékelt elállási nyilatkozattal együtt a webshopba, az Emus pénzvisszafizetést biztosít.

Ügyfélszolgálat

Az Emus ügyfélszolgálatának munkatársaival a következő elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

 • e-mail: info@emus.hu
 • telefon: 06 70/323 -1278 (Hétfő-péntek: 08:00-16:00)
 • telefon: 06 42/788 – 514 (Hétfő-péntek: 08:00-15:30)

Kedvezményes kuponok felhasználása az Emus webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Emus webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel az Emus kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Emus webáruházban való rendeléskor a „Van partnerkódom” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Érvényesít gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Emus.hu – Webpatika, egészségáruház

Az Emus webpatika és egészségáruház webshopjában több ezer vény nélkül kapható gyógyszert, vitamint, gyógyászati kelléket, kozmetikumot és egészségtudatos élelmiszert vásárolhat meg otthona kényelméből, a Tiplinóval most extra kedvezményes áron!

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Emus webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be