Az Édes Város webáruházról

Az Édes Város webáruház Budapest válogatott cukrászdáinak kínálatát gyűjti össze és juttatja el önhöz Budapesten és Pest megye területén. A webshop olyan cukrászműhelyek minőségi süteményeit és tortáit kínálja, melyek cukrászai lépést tartanak az aktuális trendekkel és nem félnek a hagyományost az új ízekkel kombinálni, kivételes édességeket kreálva így. A webáruházban megtalálható cukrászdák például a Ritz Carlton, Nour vagy a Chou Chou. Az Édes Város különlegessége, hogy választékukban tojás-, cukor-, laktóz-, és glutén mentes, valamit vegán és paleo termékek is megvásárolhatók. A frissen készült sütemények és édességek mellett a webáruház kínálatában prémium és gourmet nassolnivalók, italok, illetve csodás virágok, valamint ünnepi kiegészítők között is böngészhet.

Kép

Miért válassza az Édesváros webáruházat?

Az Édes Város webshopjának egyik nagy előnye a hatalmas választék, melyben a hagyományos, illetve modern ízek egyaránt megtalálhatók. A legnépszerűbb kategóriába kétségkívül a torták, macaronok, cupcakek és moussok tartoznak. Az Édes Város platformján egyszerre akár több cukrászdából is rendelhet egyszerre, az online fizetést követően pedig nincs más dolga, mint várni a futárt, vagy útra kelni és személyesen átvenni a rendelt édességeket a 1051 Budapest,
Arany János utca 15 címen . Az Édes Városnak köszönhetően tehát az ünnepségek és meglepetésbulik szervezése stresszmentesebb lehet, hiszen a webshop garantálja a remek minőségű, ízletes süteményeket, melyek nem csak ízvilágukkal, hanem külalakjukkal is elnyerik a vendégek és a megajándékozott tetszését.

Kép

Fizetési módok

Az Édes Város webshopjában online bankkártyás fizetésre van lehetőség a Barion rendszerén keresztül, a termékek személyes átvételénél pedig bankkártyával, illetve készpénzzel térítheti meg a rendelése összegét.

Szállítás és személyes átvétel

Az Édes Város webáruház előnye, hogy akár aznapra is rendelhet tortát és édességet, illetve megadhatja a dátumot, amikorra rendelni szeretne, hogy a sütemények garantáltan a legfrissebbek legyenek. Emellett ajándékba is rendelhet tortát, ami azt jelenti, hogy a webshop az ön által megadott címre, akár egyenesen a megajándékozottnak szállítja ki a terméket.

Amennyiben a futárszolgálattal való szállítást választja, az Édes Város speciális hűtőkocsival szállítja ki a termékeket, így biztos lehet benne, hogy a torták és sütemények épségben, nem megolvadva érnek célba. A webáruház a hét minden napján, 12:30 és 20:00 között kézbesíti termékeit, felár ellenében konkrét idősávra is rendelhet. Budapest mellett Pest megye számos egyéb pontjára is szállítanak. A kézbesítés költsége a célpont alapján határozódik meg, a pontos összegről az Édes Város honlapján informálódhat.

Amennyiben személyesen venné át rendelését, ezt a 1051 Budapest, Arany János utca 15 címen teheti meg.

Kép

100% garancia

Az Édes Város 100% garanciát biztosít a tőlük rendelt tortákra, amely azt jelenti, hogy ha bármi probléma lépne fel a torta elkészítése vagy kiszállítása során, akkor az általuk megadott első osztályú cukrászdák valamelyikéből az önnel való egyeztetés után egy hasonló tortát biztosítanak.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Édes Város ügyfélszolgálatával a hello@edesvaros.hu címen veheti fel a kapcsolatot.

Az Édes Város Facebook és Instagram oldalán még többet tudhat meg a webshop újdonságairól és különleges édességeiről.

Kedvezményes kuponok felhasználása az Édes Város webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Édes Város webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Édes Város webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Édes Város webáruházban való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Érvényesítés gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép Kép


Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

ÉdesVáros.hu – Torták, sütik online

Az Édes Város webshopjában különleges tortákat és édességeket rendelhet Budapest és Pest megye számos pontjára a főváros válogatott cukrászműhelyeiből. A kínálatban hagyományos és modern édességek egyaránt megtalálhatók, emellett pedig prémium nasik, italok, illetve gyönyörű virágcsokrok is megrendelhetők a webáruházból.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Édes Város webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be