DataCamp

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Datacamp az adatkezelési ismereteket az alapoktól

Tanulja meg a karrierje előrehaladásához szükséges adatkezelési ismereteket a Datacamp webáruházzal. Irányítsa át magát a webáruházba a Tiplinoval és szerezze vissza elköltött pénzének egy részét. A tanulás sosem vész kárba, használja ki a Datacamp lehetőségeit és fejlődjön!

Szerezzen 2000 Ft-t még a DataCamp-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a DataCamp webáruházé.

DataCamp kupon

Premium Plan csupán $7 havi díjért

+ akár 20,8 % vissza a vásárlásból
 

Fizessen elő kedvezményesen a DataCamp Premium Planra.

DataCamp Basic ingyenesen

+ akár 20,8 % vissza a vásárlásból
 

A DataCamp Basic programját ingyenesen próbálhatja ki.

Datacamp segít Önnek az előrehaladás érdekében

Ha fel akar frissülni, nyelvet tanulni, vagy csak többet szeretne megtudni az adattudományról és az adatmérnökségről, a DataCamp tanfolyamok több mint megérik. Ha azonban elsősorban karriert próbál építeni vagy állást keresni, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy nem rendelkeznek hivatalos bizonyítványokkal. A DataCampben világszerte a legjobb vállalatok bíznak meg, mint a Microsoft, Google, eBay, PayPal, Uber és még sok más. 

Kép

Hogyan tud spórolni a Datacamp webáruházban

A DataCamp Basic 100%-ban ingyenes az oktatók és diákjaik számára. Ha sikeresen jelentkezik a Basicre, egy teljes félévre (hat hónapra, utána újra jelentkezhet) ingyenes hozzáférést kap a DataCamp több mint 400 tanfolyamának tananyagához, tanúsítványaihoz és még sok máshoz. Ha a Tiplinon keresztül irányítja át magát a webáruházba és Premium, Teams vagy Enterprise csomagot szeretne vásárolni, akkor az elköltött pénzének egy részét visszatudja szerezni a segítségünkkel. 

Hasonló webáruházat keres, mint a Datacamp ahol tanulhat, akkor látogassa meg a Brilliant webáruházat a matematika, fizika tanulmányokért. 

Datacamp kínálata

Az adattudomány és az analitika gyorsan alakítja életünk és vállalkozásaink minden területét. Minden eddiginél több adatot gyűjtünk, de nem mindenki rendelkezik a hatékony elemzés és az értelmes meglátások kinyerésének képességével. Itt jön a képbe a DataCamp. A DataCamp megtanítja a vállalatoknak és az egyéneknek azokat a rendkívül keresett készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy a való világban adatokkal dolgozhassanak. Több mint 2500 vállalatnak, 3000 tudományos szervezetnek és 9 millió egyéni tanulónak segítettek már több mint 180 országban. Építse fel készségeit még ma, és szerezzen nagyszerű ajánlatot a tanfolyami anyagukra a VoucherCodes-on keresztül!

Ha pedig kifejezetten az adattudomány érdekli, a DataCamp egy remek lehetőség, amely a gyakorlati tanulásra helyezi a hangsúlyt. A DataCamp tanúsítási vizsgák hivatalos értékelések, amelyek az Ön készségszintjének érvényesítésére szolgálnak, hasonlóan más szakmai vizsgákhoz, amelyekkel már találkozhatott.

A DataCampet felhasználhatja önéletrajzában, hogy bemutassa az egyes tanfolyamokon szerzett készségeit. A legtöbb diák nem tudja, hogyan tüntesse fel a DataCamp kurzusokat az önéletrajzában. Azt javasoljuk, hogy az adattudományi kurzusokat az önéletrajzának tapasztalati részében tüntesse fel. A DataCamp segítségével megtanulhatja a Python rendszer kezelését, AI-val dolgozni, és még sok egyéb mással. 

Sajátítsa el az alapvető kódolási készségeket a DataCamp segítségével

Szeretné elsajátítani az alapvető kódolási készségeket? Többet szeretne megtudni a marketing analitikáról, hogy növelje vállalati weboldalának sikerét? Vagy esetleg pályát szeretne váltani, és az adattudomány területén szeretne álmai állását megszerezni? Bármi legyen is az ok, a DataCamp és a pénzkímélő kódjaink jelenthetik a kulcsot a kreatív és karrierlehetőségek világának feltárásához.

Ha többet szeretne megtudni, kattintson a kódjainkra, és irány a DataCamp, ahol számos elégedett ügyféltől származó beszámolót olvashat. A DataCamp Workspace szolgáltatással ingyenesen kezdheti el a munkát, és felhőalapú környezetben oszthatja meg az adatelemzéseit, dolgozhat együtt a csapatával és oszthatja meg a meglátásait. Ha többet szeretne megtudni a DataCampről és arról, hogy mit kínálhat Önnek, alkalmazottainak vagy vállalkozásának, látogasson el weboldalukra még ma.

DataCamp kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezmények a DataCamp oldalán

20.01.2024

Hogyan tud spórolni a Datacamp webáruházban

DataCamp 100%-ban ingyenes az oktatók és diákjaik számára. Ha sikeresen jelentkezik a Basicre, egy teljes félévre (hat hónapra, utána újra jelentkezhet) ingyenes hozzáférést kap a DataCamp több mint 400 tanfolyamának tananyagához, tanúsítványaihoz és még sok máshoz. Ha a Tiplinon keresztül irányítja át magát a webáruházba és Premium, Teams vagy Enterprise csomagot szeretne vásárolni, akkor az elköltött pénzének egy részét visszatudja szerezni a segítségünkkel.

Hogyan kell használni DataCamp kuponkódokat

Kattintson a webáruház profilján szereplő kódra és másolja ki. Irányítsa át magát a DataCamp oldalára. Tegye be a kosarába azt, amit szeretne és menjen a pénztárhoz. Illessze be a kódot a mezőbe, és alkalmazza fizetés előtt.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

DataCamp más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 20,8 %  összeget a vásárlásból a DataCamp webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be