DataCamp

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Datacamp az adatkezelési ismereteket az alapoktól

Tanulja meg a karrierje előrehaladásához szükséges adatkezelési ismereteket a Datacamp webáruházzal. Irányítsa át magát a webáruházba a Tiplinoval és szerezze vissza elköltött pénzének egy részét. A tanulás sosem vész kárba, használja ki a Datacamp lehetőségeit és fejlődjön!

DataCamp kupon

Kedvezmények a DataCamp oldalán

Eddig érvényes: 2024.01.20

+ akár 27 Ft vissza a vásárlásból
   

Akár 50% kedvezmény a DataCamp oldalán diákoknak, cégeknek és mindenki számára, aki tanulni szeretne.

Datacamp segít Önnek az előrehaladás érdekében

Ha fel akar frissülni, nyelvet tanulni, vagy csak többet szeretne megtudni az adattudományról és az adatmérnökségről, a DataCamp tanfolyamok több mint megérik. Ha azonban elsősorban karriert próbál építeni vagy állást keresni, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy nem rendelkeznek hivatalos bizonyítványokkal. A DataCampben világszerte a legjobb vállalatok bíznak meg, mint a Microsoft, Google, eBay, PayPal, Uber és még sok más. 

Kép

Hogyan tud spórolni a Datacamp webáruházban

A DataCamp Basic 100%-ban ingyenes az oktatók és diákjaik számára. Ha sikeresen jelentkezik a Basicre, egy teljes félévre (hat hónapra, utána újra jelentkezhet) ingyenes hozzáférést kap a DataCamp több mint 400 tanfolyamának tananyagához, tanúsítványaihoz és még sok máshoz. Ha a Tiplinon keresztül irányítja át magát a webáruházba és Premium, Teams vagy Enterprise csomagot szeretne vásárolni, akkor az elköltött pénzének egy részét visszatudja szerezni a segítségünkkel. 

Hasonló webáruházat keres, mint a Datacamp ahol tanulhat, akkor látogassa meg a Brilliant webáruházat a matematika, fizika tanulmányokért. 

Datacamp kínálata

Az adattudomány és az analitika gyorsan alakítja életünk és vállalkozásaink minden területét. Minden eddiginél több adatot gyűjtünk, de nem mindenki rendelkezik a hatékony elemzés és az értelmes meglátások kinyerésének képességével. Itt jön a képbe a DataCamp. A DataCamp megtanítja a vállalatoknak és az egyéneknek azokat a rendkívül keresett készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy a való világban adatokkal dolgozhassanak. Több mint 2500 vállalatnak, 3000 tudományos szervezetnek és 9 millió egyéni tanulónak segítettek már több mint 180 országban. Építse fel készségeit még ma, és szerezzen nagyszerű ajánlatot a tanfolyami anyagukra a VoucherCodes-on keresztül!

Ha pedig kifejezetten az adattudomány érdekli, a DataCamp egy remek lehetőség, amely a gyakorlati tanulásra helyezi a hangsúlyt. A DataCamp tanúsítási vizsgák hivatalos értékelések, amelyek az Ön készségszintjének érvényesítésére szolgálnak, hasonlóan más szakmai vizsgákhoz, amelyekkel már találkozhatott.

A DataCampet felhasználhatja önéletrajzában, hogy bemutassa az egyes tanfolyamokon szerzett készségeit. A legtöbb diák nem tudja, hogyan tüntesse fel a DataCamp kurzusokat az önéletrajzában. Azt javasoljuk, hogy az adattudományi kurzusokat az önéletrajzának tapasztalati részében tüntesse fel. A DataCamp segítségével megtanulhatja a Python rendszer kezelését, AI-val dolgozni, és még sok egyéb mással. 

Sajátítsa el az alapvető kódolási készségeket a DataCamp segítségével

Szeretné elsajátítani az alapvető kódolási készségeket? Többet szeretne megtudni a marketing analitikáról, hogy növelje vállalati weboldalának sikerét? Vagy esetleg pályát szeretne váltani, és az adattudomány területén szeretne álmai állását megszerezni? Bármi legyen is az ok, a DataCamp és a pénzkímélő kódjaink jelenthetik a kulcsot a kreatív és karrierlehetőségek világának feltárásához.

Ha többet szeretne megtudni, kattintson a kódjainkra, és irány a DataCamp, ahol számos elégedett ügyféltől származó beszámolót olvashat. A DataCamp Workspace szolgáltatással ingyenesen kezdheti el a munkát, és felhőalapú környezetben oszthatja meg az adatelemzéseit, dolgozhat együtt a csapatával és oszthatja meg a meglátásait. Ha többet szeretne megtudni a DataCampről és arról, hogy mit kínálhat Önnek, alkalmazottainak vagy vállalkozásának, látogasson el weboldalukra még ma.

Hogyan tud spórolni a Datacamp webáruházban

DataCamp 100%-ban ingyenes az oktatók és diákjaik számára. Ha sikeresen jelentkezik a Basicre, egy teljes félévre (hat hónapra, utána újra jelentkezhet) ingyenes hozzáférést kap a DataCamp több mint 400 tanfolyamának tananyagához, tanúsítványaihoz és még sok máshoz. Ha a Tiplinon keresztül irányítja át magát a webáruházba és Premium, Teams vagy Enterprise csomagot szeretne vásárolni, akkor az elköltött pénzének egy részét visszatudja szerezni a segítségünkkel.

Hogyan kell használni DataCamp kuponkódokat

Kattintson a webáruház profilján szereplő kódra és másolja ki. Irányítsa át magát a DataCamp oldalára. Tegye be a kosarába azt, amit szeretne és menjen a pénztárhoz. Illessze be a kódot a mezőbe, és alkalmazza fizetés előtt.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

DataCamp más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 27 Ft  összeget a vásárlásból a DataCamp webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be