Premiumshop24.hu webáruházról

Premiumshop24.hu exkluzív bemutatótermében megtalálhatóak a Dyson, Liebherr, Jura és Cremesso készülékei, illetve az országban egyedülálló módon teljes kávékapszula választékkal rendelkeznek. Nem kell elhagynia otthona kényelmét, akár másnap házhozszállítják rendelését. Amennyiben a Premiumshop24.hu-tól vásárol, hivatlos, magyar márkaképviselettől vásárol. Tehát olyan, mintha a gyártótól vásárolna. 

A webshopot üzemeltető Kávé & Hűtő Profi Kft., egy több mint tíz éve alakult vállalkozás. A területükön specialistáknak számító Jura, Dyson és Cremesso brandek kizárólagos hazai importőre, és a Liebherr forgalmazója.

A Cremesso kávéit a Delica AG pörkölőüzemeiben álmodták meg. A kávéfőző készülékeket Svájcban tervezik, természetesen svájci precizitással. A kávékról és teáiról szintúgy ez mondható el. A Cremesso kapszulás kávéfőzőivel az igazi kávéházi élmény és a barista minőség az otthona része lesz. Készítse el a legkülönbözőbb kávéspecialitásokat egy gombnyomással a saját konyhájában. A tökéletes Espresso legfontosabb feltétele, a magas nyomáson történő főzés. A Cremesso készülékei 19 Bar-os nyomáson préselik át a vizet a kapszulán. A kapszulákban található kávé teljes ízvilága csak a magas nyomáson nyerhető ki maradéktalanul.

Kép

Cremesso kávékapszula és teakapszula

A Cremesso teljes kávé- és teakapszula szortimentje rendelkezik a magas minőségi elveknek, és a fenntartható termelés bizonyítékának UTZ-Tanusítvánnyal. Csak helyi termelőktől származó, környezettudatosan termesztett kávékat vásárolnak.

Kávékeverékeik különbőző ízekben és hosszúságban érhetők el, eszpresszóként, ristrettóként, lungoként, illetve a csábító tejes kávékülönlegességek alapjaként. A kávékeverékeken kívül single-estate kávékat is kínálnak, ezek egyedülálló kávéfajtáknak egy adott ország megkülönböztető ízjegyeit hordozzák. Így került a speciális kiadásaik közé a Tanzania Gombe.

Ízesített kávákból sincs hiány, jellegzetes kávé aroma kiegészül a karamell, illetve a vanília zamatával. Például a Lungo Caramello-val egy Caramel Macchiato-t kapunk, a Lungo Vanilia pedig különösen egyedivé varázsolja reggeli kávéját.

Azonban nem csak kávé, de nagyszerű teák is készíthetőek a Cremesso kávéfőzővel, méghozzá gyorsan és könnyen. Az ízletes tea keverékeik öt változatban érhetők el. Akár nyugatató hatásút keres vagy akár enyhén édest, illetve gyümölcsöst. A reggeli kávézás vagy teázás sosem volt egyszerűbb. 

Kép

Ügyfélszolgálat 

Bármilyen kérdés esetén ne habozzanak felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az alábbi módokon: 

email: info@premiumshop24.hu

telefon: +36 1/248-0095 

A Premiumshop24.hu-t megtalálják a Facebookon is.

Használja ki a Premiumshop24.hu kedvezményes kuponjait és kedvezményeit

Nem tudja, hogyan működnek a kedvezményes kuponok a Premiumshop24.hu oldalon? Nézze meg, hogyan válthat be kedvezményes kuponokat.

1. A Premiumshop24.hu kedvezmény kupon kiválasztása

Válassza ki azt a Premiumshop24.hu kedvezménykódot, amelyet be szeretne váltani ebben az üzletben.

2. Kattintson a kedvezmény megszerzése gombra, ahol megjelenik a Premiumshop24.hu kupon

Másolja ki a Premiumshop24.hu kedvezménykódot, és kattintson a narancssárga "Kupon alkalmazása" gombra, hogy az Önt érdeklő termékhez lépjen.

3. Premiumshop24.hu kedvezménykupon beírása

Tegye a kosárba az árut a forgalmazó oldalán, majd a megrendelés első lépésében kattintson a "Kuponkód megadása" gombra, ahová azután írja be a másolt kódot. A Premiumshop24.hu kedvezmény automatikusan jóváírásra kerül. Ezután a szokásos módon teljesíti a rendelést.

Használja ki a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait

Ne hagyja ki a Premiumshop24.hu kedvezményeket, amelyek segítenek csökkenteni a pénzköltést. A Tiplinonál minden nap több tucat új kedvezménykupont és különféle kedvezményeket keresünk az Ön számára, köztük ingyenes szállítási kuponokat is. Mindig megtalálja az összes érvényes akciót, kupont és kedvezményt közvetlenül a Premiumshop24.hu áruház profiljában, a tetején.

Más kedvezményes kupont vagy kódot keres? Vessen egy pillantást az ManuCafé kedvezménykódokra vagy a Tchibo kedvezményes kuponokra. Nem használja ki a Premiumshop24.hu kedvezménykupont? Nem számít, lehet az Gourmet Káva kedvezménykuponra van szüksége.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Premiumshop24.hu - Cremesso kapszulák, Liebherr

A Cremesso kapszulák igazi kávéházi élvezetet hoznak el otthonába és barista minőséget. Cremesso kapszulákkal nem lesz gondja nem kiélvezni a kávézás örömeit, ugyanis elrepítik Önt a magas fokú kávéimádathoz. Barangoljon a Premiumshop24 webáruházban, találja meg a tökéletes ízt az Ön számára, Liebherr hűtszekrényeket és vásároljon kedvező árakon a kuponokkal.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Premiumshop24 webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be