Coolvision

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Coolvision kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,5 % mindenből a webáruházból Coolvision

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

A Coolvision webáruház kiváló minőségű, márkás napszemüvegeket és optikai szemüvegkereteket kínál kedvező áron...

Akció a napszemüvegekre - Coolvision

+ 3,5 % vissza a vásárlásból
   

A Coolvision.hu oldalán remek akciókat talál a kiválasztott napszemüvegekre. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Coolvision webáruházról

A Coolvision webáruház kiváló minőségű napszemüvegeket és optikai szemüvegkereteket kínál. Emellett tanácsadással is szolgálnak azoknak a vásárlóknak, akik nem tudnak választani, illetve elakadtak a választás valamelyik pontján. A Coolvision többéves tapasztalattal rendelkezik, így nyugodtan hagyatkozhat a tanácsukra, jó kezekben lesz.

Coolvision napszemüvegek

coolvision


Válasszon divatos napszemüveget a nyárra a Coolvision webáruház kínálatából. A napszemüveg nemcsak divatos kiegészítő, hanem védelmi funkciót is ellát az UV-sugarakkal szemben. A kínálatban talál férfi, női, gyermek, sport-, motoros és polarizált napszemüvegeket is. A választását nagyban megkönnyítik a webáruház saját, kiváló minőségű fényképei, amelyeken a napszemüveg minden részletét láthatja. Sőt, ha ez nem lenne elég, bizonyos napszemüvegeket minifilmen is megnézhet.

Optikai keretek

A Coolvision nemcsak napszemüvegeket, hanem optikai kereteket is kínál. Használja a praktikus szűrőket, és válogasson márka, ár, méret, illetve a keret színe, típusa és anyaga szerint. Olyan márkák képviseltetik magukat, mint a Guess, Gant vagy a Diesel, a minőség miatt tehát nem kell aggódnia. A szemüvegekhez márkás szemüvegtok is jár.

coolvision markak


Vásárlás a webshopan

Ha kiválasztotta a megfelelő modellt, nincs más hátra, mint megrendelni. A rendelésnél adja meg a szükséges paramétereket, mint a lencse típusát vagy egyéb specifikációit. Ezután válasszon fizetési és szállítási módot. Fizethet online bankkártyával, Paypallel vagy utánvéttel a termék kiszállításakor. A kiszállítás a következő módokon lehetséges:

 • MPL futárszolgálattal: a szállítási díj 1490 Ft.
 • GLS futárszolgálattal: a szállítási díj 1290 Ft.

Két vagy több szemüveg vásárlása esetén a szállítás ingyenes. A szállítás előtt az ügyfélszolgálat kapcsolatba lép önnel telefonon, és értesíti a termék szállításának várható idejéről. Mivel a szemüvegek mind raktáron vannak, ez általában másnap történik. Rendelése így néhány napon belül önnél lehet.

14 napos visszaküldés

Amennyiben bármilyen okból kifolyólag nem elégedett a termék(ek)kel, az átvételtől számított 14 napon belül elállhat a szerződéstől és visszaküldheti a terméket. Ebben az esetben a cég visszaszolgáltatja önnek a termék árát, esetleg lehetőséget nyújt cserére is.

Coolvision ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat a vásárlók és érdeklődők rendelkezésére áll munkanapokon 9:00 és 16:00 között. Tárcsázza a 0670/559-42-56 telefonszámot, vagy írjon az info@coolvision.hu címre. Használhatja a kapcsolati kérdőívet is.

Keresse a webáruházat Facebookon és Instagramon is.

Vásároljon kedvezményesen

Nézzen be a Coolvision "Akció" szekciójába, ahol akár 50% kedvezménnyel vásárolhat szemüvegeket és napszemüvegeket. ĺratkozzon fel a Coolvision hírlevelére, és öné is a 10% kedvezményre jogosító kuponkód.

További kedvezményre vágyik? Vásároljon a Tiplinóval, és rendelésének akár 2,5%-át visszaszerezheti jutalomként a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Coolvision webáruházról

A Coolvision webáruház kiváló minőségű, márkás napszemüvegeket és optikai szemüvegkereteket kínál kedvező áron. Válasszon a polarizált lencséjű napszemüvegek közül, amelyek teljes körű védelmet nyújtanak szemének. Ha nem tudja, milyen keretet vagy modellt szeretne, ne bánkódjon - a weboldalon hasznos tippeket is talál, amelyek megkönnyítik a választását.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,5 %  összeget a vásárlásból a  a Coolvision webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.