Convoy Truck Shop

A Convoy Truck Shop webáruház

A Convoy Truck Shop immár 30 éve segít abban, hogy a kaminosok kényelmesen és biztonságban érezzék magukat az utakon. A webáruház remek áron elérhető, minőségi, megbízható termékeivel igyekszik az otthon melegét biztosítani az utakon is a sofőröknek. A Convoy Truck Shop kínálatában külső és belső kamion felszerelések, ruhák, világítás- és szereléstechnikai kellékek, szezonális felszerelések és több mint 5000 termék érhető el hét ismert és magas színvonalat képviselő márkától. A webáruház igyekszik folyamatosan bővíteni kínálatát, így alkalmazkodva a folyamatosan változó igényekhez, a Tiplinóval pedig most kedvezményesen vásárolhatja meg akár a legújabb termékeket is!

Kép

A Convoy Truck Shop több, mint webshop!

A kamionos kellékek és felszerelések árusítása mellett a Convoy Truck Shop számos extra szolgáltatást kínál, ilyen például az aktuális sofőr állások listája, a kamionos blog és a sok kamionos életről szóló cikk, melyek hasznos tanácsokkal, tippekkel és ötletekkel szolgál a kezdő és tapasztalt kamionosoknak egyaránt. Amennyiben autó- és egyéb gépjármű alkatrészeket vásárolna, a Tiplinó Autó és motor kategóriájában érdemes szétnéznie, hiszen számos remek választékkal rendelkező webshopot talál, ahol ugyancsak kedvezményesen vásárolhat, mint például a Gumik.hu, FilterABC és a PorzelackHungary.

Kép

Convoy Truck Shop üzlet

A Convoy Truck Shop a webáruház mellett számos üzlettel is rendelkezik Magyarország területén, melyek előtt kamionparkoló és megfordulási lehetőség is van. A cég üzleteit az alábbi címeken találja:

 • Budapest: 1239 Budapest, Ócsai út 1-3. (az udvarban)
 • Debrecen: 4002 Debrecen, Fuvola utca 8.
 • Győr: 9025 Győr, Bécsi út 14.
 • Szeged: 6728 Szeged, Budapesti út 34. (HRSZ: 01418/4), Szegedi Ipari Logisztikai Központ
 • Pécs: 7634 Pécs, Szentlőrinci út 15.

Fizetési módok

A Convoy Truck Shop webáruházban online bankkártyás fizetéssel és utánvétes fizetéssel térítheti meg vásárlása összegét. Utánvétes fizetésre az árucikkek futártól való átvételekor és a cég üzleteiben való személyes átvételkor van lehetőség.

Szállítás és személyes átvétel

A bruttó 20 000 Ft és 50 kg fölötti termékeket a Convoy Truck webshopja ingyenesen szállítja ki Magyarország területén futárszolgálattal. Az 50 kg fölötti csomagok esetében külön díjszabás érvényes, melyről a +36705031916 -os telefonszámon, vagy a webáruház honlapján tudhat meg többet. Alacsonyabb összegű rendelésnél a szállítás díja a küldemény tömege alapján határozódik meg. A Convoy Truck Shop üzleteiben minden esetben ingyenesen veheti át az online rendelt termékeket.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

A Convoy Truck Shop webáruházból rendelt termékek esetében elállási jogát az átvételtől számított 14 napon belül érvényesítheti. Amennyiben az árucikkeket hibátlan állapotban visszajuttatja a webshopnak postai vagy személyes úton, pénzvisszafizetésben részesül. Az e-shop egyes termékeire vonatkozó garanciális és jótállási feltételekről a honlapon olvashat többet.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Convoy Truck Shop ügyfélszolgálatával a következő elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

 • telefon: +36 70/379-5532
 • e-mail: andras.sebo@convoy.hu

Kövesse a Convoy Truck Shop ügyfélszolgálatát, hogy ne maradjon le a webshop aktuális újdonságairól és akcióiról: Facebook, Instagram

Kedvezményes kuponok felhasználása a Convoy Truck Shop webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Convoy Truck Shop webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Convoy Truck Shop webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Convoy Truck Shop webáruházban való rendeléskor a „Kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Kupon beváltása gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Convoy.hu -Kamionos áruház

A Convoy Truck Shop igyekszik mindent összegyűjteni, amire a kamionosoknak útjaik során szükségük lehet ahhoz, hogy komfortosan és biztonságosan célba érjenek. Technikai felszerelés, alkatrészek, szerszámok, praktikus kiegészítők, ruházat és több mint 5000 egyéb termék a piac megbízható márkáitól, remek áron!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Convoy Truck Shop webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be