BudaKonzol webáruházról

Konzol-multimédia - hardware és software termékek kiskereskedelmével foglalkozik a BudaKonzol webáruház. Termékkínálatuk széles és minőségi árukészlettel rendelkezik. 2020-ban alakult a cég és teljes mértékben magyar tulajdonú.

Kép

Kínálat

A minőség iránti elkötelezettség jól látható termékpalettájukon. Termékeik kategorizálva, konkrétabban játékkonzolok, játékgépek szerint válogathatnak. PlayStation 3, 4, 5 generáció - azokon belül pedig konkrét termékeket vásárolhatnak, mint gépeket, kiegészítőket, játékokat, kormányokat és kontrollereket. Továbbá készleten található még Microsoft Xbox 360, Microsoft Xbox One és Series is valamint Nintendo Switch, amelyekhez szintúgy vásárolhat konkrét termékeket. PC Hardverek, mint alaplap, memória (RAM), processzor, tápegység, billentyűzet, egér és egyebek találhatóak.

A webáruház hasznos tudnivalókkal is ellátja a vásárlókat, ha esetleg gondjuk akadna valamelyik játékgép beüzemeltetésével.  A Tiplinó Elektronika és számítógépek kategóriájában számos egyéb webshop várja, mely a BudaKonzolhoz hasonlóan számítógépes- és videójátékokra szakosodott, mint például a Pixel, GamecityCorner, PlayIt-Store vagy a GreenManGaming.

Fizetés és szállítás

A megrendelt termékek személyesen az üzletükben a 1036 Budapest Lajos Utca 49/a Alagsor cím alatt vehetők át vagy utánvéttel a GLS/MPL viszi házhoz vagy a FOXPOST csomagautomatába kerülnek. 

Személyes átvételnél nincs szállítási költség, így ezt a módot választva ingyenes, csak a termék árát kell kifzetnie. GLS/MPL futárral +1.190 ft -os szállítási költséget írnak fel Önnek, amelyet kifizethet bankkártyával és készpénzzel utánvét esetén a futárnak. FOXPOST Automata : +800 ft szállítási költséget foglal magába és kizárólag bankkártyával lehet fizetni az automatánál.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

A webshopból rendelt termékek esetén elállási jogát az átvételt követő 14 napban érvényesítheti. Amennyiben a megfelelő állapotú (kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében veszítheti el az elállási jogát) árucikkeket postai úton, futárral, vagy személyesen visszajuttatja a cégnek.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A BudaKonzol munkatársai szívesen adnak tanácsot játékok, gépek és kiegészítők vásárlásánál személyésen is akár vagy telefonon, illetve e-mailben is:

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 49/A.

Tel.: +36 30 451 5124
        (+361) 405 1511

Email: info@budakonzol.hu

A BudaKonzolt megtalálja a Facebookon is.

Kedvezményes kuponok felhasználása a BudaKonzol webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a BudaKonzol webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a BudaKonzol webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a BudaKonzol webáruházában való rendeléskor a kupon számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a BudaKonzol webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be