Brwbutorhaz

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Brwbutorhaz kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Brwbutorhaz

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

Rendezze be és csinosítsa lakását az otthon kényelméből a BRW online bútorház segítségével. Bútorozza be az...

Akció a bútorokra - Brwbutorhaz

+ 2,5 % vissza a vásárlásból
   

A Brwbutorhaz.hu oldalán remek akciókat talál a bútorokra. Kuponkód nem szükséges. több

Akció a konyhabútorokra - Brwbutorhaz

+ 2,5 % vissza a vásárlásból
   

A Brwbutorhaz.hu oldalán remek akciókat talál a konyhabútorokra. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Brwbutorhaz webáruházról

Rendezze be lakását a BRW Bútorházból. Az áruház a Black Red White bútormárkát forgalmazza, és a ház minden helyiségébe kínál berendezést. Ez mindenképpen praktikus, ha új lakást szeretne berendezni, vagy éppen házfelújításban van. Mindent, amire szüksége van, egy helyen megtalál.

BRW


BRW bútorok

Új dohányzóasztalt keres a nappaliba? Esetleg ágyat, vagy gardróbszekrényt vásárolna? Netán új konyhabútorra vágyik? A BRW Bútorházban ezt mind, és még sok más bútort talál. Válogasson kategóriák szerint: előszoba, nappali, konyha, étkező vagy hálószoba. Talál bútort a gyerekszobába vagy az irodába is.

BRW gránit mosogatótálcák

A webáruház speciális termékei a gránit mosogatótálcák. Ez más, mint a klasszikus mosogatótálca: elegáns és praktikus egyben. Ajándék csapteleppel, 20 évre szóló garanciával lehet az öné. A mosogatótálcák 80% gránitból, 20% műgyantából készültek. Válassza ki az önnek tetsző színt: fekete, bézs vagy szürke kivitelezésben elérhető.

Vásárlás a webáruházban

A vásárláshoz regisztráció szükséges. Válogasson a termékek közül kategóriák szerint, vagy kulcsszavak segítségével. Helyezze kosarába a vásárolni kívánt terméket, majd válassza ki a fizetési és a szállítási módot. Fizethet online bankkártyával, banki utalással vagy utánvéttel. Ami a szállítást illeti, választhat a házhozszállítás és a személyes átvétel (1097 Budapest, Gyáli út 38. címen) között. A szállítási költség a rendelés árától, a szállítás helyétől és az emeletek számától is függ. A pontos árakat megtalálja a BRW Bútorház weboldalán.

Visszaküldés

A rendelés átvételétől számított 14 napon belül a vásárló indoklás nélkül saját költségre visszaküldheti a terméket sértetlen és összeszereletlen állapotban, lehetőség szerint eredeti csomagolásban. A termékhez csatolja az elállási nyilatkozatot is, amelyet megtalál a weboldalon.

Ügyfélszolgálat

Kérdés esetén forduljon a BRW Bútorház ügyfélszolgálatához. Hívhatja a +36 70 609 5939 telefonszámot hétfőtől szombatig 10:00–18:00 között, vagy írhat e-mailt a brwbutorhaz.gyali@gmail.com címre, esetleg használhatja a weboldalon található űrlapot is.

A BRW Bútorház bemutatótermét a 1097 Budapest, Gyáli út 38. címen találja.

Megéri követni a webáruház Facebook és Instagram oldalát is a legújabb hírekért és akciókért.

Vásároljon a Tiplinóval, és jutalomban részesül. Vásárlásának akár 2,5%-át visszaszerezheti a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Brwbutorhaz webáruházról

Rendezze be és csinosítsa lakását az otthon kényelméből a BRW online bútorház segítségével. Bútorozza be az egész lakást: talál itt konyhabútort, gardróbszekrényt, előszobaszekrényt, dohányzóasztalt és sok mást. Ajándékozza meg szeretteit a különböző értékű praktikus ajándékkártyával.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Brwbutorhaz webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.