A(z) Brwbutorhaz webáruházról

Rendezze be lakását a BRW Bútorházból. Az áruház a Black Red White bútormárkát forgalmazza, és a ház minden helyiségébe kínál berendezést. Ez mindenképpen praktikus, ha új lakást szeretne berendezni, vagy éppen házfelújításban van. Mindent, amire szüksége van, egy helyen megtalál.

BRW

BRW bútorok

Új dohányzóasztalt keres a nappaliba? Esetleg ágyat, vagy gardróbszekrényt vásárolna? Netán új konyhabútorra vágyik? A BRW Bútorházban ezt mind, és még sok más bútort talál. Válogasson kategóriák szerint: előszoba, nappali, konyha, étkező vagy hálószoba. Talál bútort a gyerekszobába vagy az irodába is.

BRW gránit mosogatótálcák

A webáruház speciális termékei a gránit mosogatótálcák. Ez más, mint a klasszikus mosogatótálca: elegáns és praktikus egyben. Ajándék csapteleppel, 20 évre szóló garanciával lehet az öné. A mosogatótálcák 80% gránitból, 20% műgyantából készültek. Válassza ki az önnek tetsző színt: fekete, bézs vagy szürke kivitelezésben elérhető.

Vásárlás a webáruházban

A vásárláshoz regisztráció szükséges. Válogasson a termékek közül kategóriák szerint, vagy kulcsszavak segítségével. Helyezze kosarába a vásárolni kívánt terméket, majd válassza ki a fizetési és a szállítási módot. Fizethet online bankkártyával, banki utalással vagy utánvéttel. Ami a szállítást illeti, választhat a házhozszállítás és a személyes átvétel (1097 Budapest, Gyáli út 38. címen) között. A szállítási költség a rendelés árától, a szállítás helyétől és az emeletek számától is függ. A pontos árakat megtalálja a BRW Bútorház weboldalán.

Visszaküldés

A rendelés átvételétől számított 14 napon belül a vásárló indoklás nélkül saját költségre visszaküldheti a terméket sértetlen és összeszereletlen állapotban, lehetőség szerint eredeti csomagolásban. A termékhez csatolja az elállási nyilatkozatot is, amelyet megtalál a weboldalon.

Ügyfélszolgálat

Kérdés esetén forduljon a BRW Bútorház ügyfélszolgálatához. Hívhatja a +36 70 609 5939 telefonszámot hétfőtől szombatig 10:00–18:00 között, vagy írhat e-mailt a brwbutorhaz.gyali@gmail.com címre, esetleg használhatja a weboldalon található űrlapot is.

A BRW Bútorház bemutatótermét a 1097 Budapest, Gyáli út 38. címen találja.

Megéri követni a webáruház Facebook és Instagram oldalát is a legújabb hírekért és akciókért.

Vásároljon a Tiplinóval, és jutalomban részesül. Vásárlásának akár 2,5%-át visszaszerezheti a cashbacknek köszönhetően.

Brwbutorhaz kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció a konyhabútorokra -

31.12.2021

Akció a bútorokra -

31.12.2021

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Brwbutorhaz webáruházról

Rendezze be és csinosítsa lakását az otthon kényelméből a BRW online bútorház segítségével. Bútorozza be az egész lakást: talál itt konyhabútort, gardróbszekrényt, előszobaszekrényt, dohányzóasztalt és sok mást. Ajándékozza meg szeretteit a különböző értékű praktikus ajándékkártyával.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Brwbutorhaz webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be