Biotechusa

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Biotechusa kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4 % mindenből a webáruházból Biotechusa

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

A Biotech USA webshop táplálékkiegészítőket, vitaminokat, fehérjéket, sportfelszerelést, sportruházatot és sok...

5% kedvezmény mindenre a BioTech USA webáruházban Biotechusa

+ 4 % vissza a vásárlásból

5% kedvezményre jogosító kupon, amely a BioTech USA webáruház teljes kínálatára érvényes. Másolja a kódot fizetéskor a kosarába. több

Akció a táplálékkiegészítőkre - Biotechusa

+ 4 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon táplálékkiegészítőket kedvezményesen a Biotechusa.hu webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Biotechusa webáruházról

Az egészségünk a legnagyobb kincs, és ezt a BioTech USA is tudja. Mindegy, hogy fogyni vagy tömeget növelni szeretne, esetleg csak egészségesen élni, a BioTech USA webáruházban étrend-kiegészítők, vitaminok, tömegnövelők és fehérjék széles választéka várja.

biotechusa1


A Biotech USA webáruház története

A magyar vállalat 1999-ben vette át az amerikai BioTech USA márkanevet. 2005-ben megnyílt az első üzlet Magyarországon, majd 2007-ben a logisztikai központ. 2014-ben az alapító fiai vették át a cég irányítását: megújult az arculat, a termékek és a logó, valamint megépült a magyarországi üzem. 2016-ban a BioTech USA bekerült Európa TOP5 étrend-kiegészítő márkái közé, és 2019-ben újra megújult a termékek arculata.

BioTech USA termékek

A termékek gondosan válogatott minőségi összetevőkből készültek, és garantáltan doppingmentesek. A webáruházban kategóriák szerint válogathat: célja szerint alakformáló, szálkásító, tömegnövelő, fitt és egyéb kategóriák közül. Választhat, hogy edzés előtti, közbeni vagy utáni terméket keres. Táplálkozás szerint a termékek vegán, laktóz-, glutén-, cukor- és szójamentes kategóriákba vannak sorolva.

A BioTEch USA étrend-kiegészítők és vitaminok széles skáláját kínálja: fehérjeporok, fehérjeszeletek, aminosavak, vitaminok, kollagén, kreatin, tömegnövelők és sok más.

A BioTech USA üzletek

A BioTech USA termékeket a webáruházon kívül számos üzletükben is megtalálja: Európában több, mint 230 bolttal rendelkeznek. Magyarországon az egész ország területén talál BioTech USA üzleteket - összesen majdnem 100 darabot. Az üzletek teljes listáját megtalálja a BioTech USA weboldalán. Budapesten 20 helyen vásárolhat, köztük például a következő üzletekben:

 • Budapest - Mammut I.: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Nyitvatartási idő: H-Szo: 10:00-21:00, V: 10:00-18:00.
 • Budapest - Corvin Plaza: 1083 Budapest, Futó utca 37-45. Nyitvatartási idő: H-Szo: 10:00-21:00, V: 10:00-19:00.
 • Budapest - Arena Plaza: 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Nyitvatartási idő: H-Szo: 10:00-21:00, V: 10:00-19:00.
biotechusa


Fizetés és szállítás

A BioTech USA webáruházban a következő módokon fizethet: utánvéttel vagy online bankkártyával. A szállítás a következőképpen alakul:

 • Futárszolgálattal: 10 000 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj 990 Ft. Ezen összeg felett a szállítás ingyenes.
 • Foxpost csomagpont: A szállítási díj 600 Ft.

A vásárló 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, írásban tudassa az eladó féllel postán, telefaxon vagy e-mailben. Az elállási nyilatkozat átvételétől számított 14 napon belül visszakapja az ön által teljesített ellenszolgáltatásokat.

Kapcsolat

Bármilyen kérdéssel forduljon bátran a BioTech USA ügyfélszolgálatához. Telefonon hívja a +36 1 453 2716 számot, vagy írjon e-mailt az info@biotechusa.com címre, esetleg használja a weboldalon található kérdőívet. Használjatja a weboldalon elérhető élő chatet is.

Tanácsra van szüksége edzéssel vagy táplálkozással kapcsolatban? Nézzen be a "Szakértő válaszol" rubrikába. Edzők, táplálkozási szakértők és egyéb szakemberek várják a kérdéseit. Kategóriák szerint választhat. Használja ki ezt a remek lehetőséget.

Kövesse a webáruházat Facebookon, Instagramon és Youtube-on is.

Vásároljon a Tiplinóval, és vásárlásának akár 4%-át is visszaszerezheti a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Biotechusa webáruházról

A Biotech USA webshop táplálékkiegészítőket, vitaminokat, fehérjéket, sportfelszerelést, sportruházatot és sok más egyebet kínál. Válassza ki az önnek megfelelő termékeket célja szerint: akár fogyni szeretne, akár tömeget növelni, megtalálja, amit keres. Garantáltan a legjobb minőségű és kedvező árú termékek.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a  a Biotechusa webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.