A Bellelily webáruházról

Divatos, kényelmes és minőségi ruhadarabokat keres elérhető áron? A Bellelily webshopja elhozza Önnek a legújabb trendeket! A női ruhákra szakosodott webáruházban minden megtalálható, ami ruhatárából hiányozhat. Ruhák, cipők, szoknyák, topok, kiegészítők és sok más. A webshop folyamatosan bővülő kínálattal és új, szezonális kollekciókkal várja vásárlóit. A Bellelily célja, hogy minden hölgy megtalálja náluk a számára tökéletes darabokat, éppen ezért ruhadarabjaik rengeteg szín-, minta- és méretváltozatban elérhetők.

Kép

A Bellelily kínálatáról

A Bellelily minden alkalomra tartogat csinos darabokat, legyen szó finom eleganciát megkövetelő eseményről vagy kényelmes otthoni ruhadarabokról. A webshop emellett nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, termékeiket igyekszenek úgy gyártani, hogy az minél kisebb hatással legyen a környezetre. Mindemellett a webáruház gyors szállítással, egyszerű vásárlási menettel, biztonságos fizetési módokkal, részletes mérettáblázattal és naprakész ügyfélszolgálattal igyekszik biztosítani Önnek a tökéletes vásárlási élményt!

Fizetési módok és szállítás

A Bellelily webáruházában online bankkártyás fizetésre és PayPal-on keresztüli fizetésre van lehetőség.

119 USD fölötti vásárlás esetén a webshop ingyenesen kézbesíti termékeit Európa országaiba, köztük Magyarországra is. Ennél alacsonyabb összegnél a szállítás díja 6,99 USD. A csomag átlagosan 7-20 munkanapon belül érkezik meg a vásárlóhoz. Fontos figyelembe venni, hogy a rendelés feldolgozása akár 7 munkanapot is igénybe vehet, ez hozzáadódik a kiszállítás idejéhez.

Visszaküldés

Amennyiben vissza szeretné küldeni a Bellelily webshopjából rendelt termékeket, ezt a kézbesítést követő 7 napon belül teheti meg. A visszaküldést megelőzően mindenképpen lépjen kapcsolatba a webáruház ügyfélszolgálatával. Amennyiben az árucikkek eredeti állapotban és csomagolásban, megfelelő időn belül visszaérkeznek a webáruházba, a vásárló visszakapja a termékek összegét. A visszaküldéssel járó költségek a vásárlót terhelik. Fontos megjegyezni, hogy a visszaküldés lehetősége a következő termékkategóriákra nem vonatkozik: bodyk, fehérneműk, pizsamák, fürdőruhák, ékszerek, kiegészítők.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Bellelily termékeivel, az oldalon való vásárlással illetve az árucikkek visszaküldésével kapcsolatos kérdéseit az alábbi elérhetőségeken teheti fel a webshop angol nyelven kommunikáló ügyfélszolgálatának:

 • e-mail: service@bellelily.com
 • a webshop felhasználói felülete
 • a webshop Facebook oldala

A webáruház újdonságairól és termékeiről még többet tudhat meg a közösségi médiában a Bellelily Facebook oldalán. 

Kedvezményes kuponok felhasználása a Bellelily webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Bellelily webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Bellelily webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Bellelily webáruházában való rendeléskor a „Use Coupon” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Női divat!

A Bellelily webshopjában változatos, minőségi és egyedi női ruhák vásárolhatók meg kedvező áron. Szezonális darabok, fürdőruhák, ékszerek, kiegészítők, cipők rengeteg méret-, szín és mintaváltozatban, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes darabokat!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Bellelily webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be