Bellago

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Bellago kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4,55 % mindenből a webáruházból Bellago

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Bellago internetes áruház a férfi- és női divatra szakosodott. A ruházaton és a cipőkön kívül divatos kiegészítőket

Ingyenes szállítás 24.500 Ft feletti vásárlás esetén - Bellago

+ 4,55 % vissza a vásárlásból

Az Bellago.hu webáruházban 24.500 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. több

Akciós termékek a Bellago.hu webáruházban. Akár 20% kedvezmény - Bellago

+ 4,55 % vissza a vásárlásból

Vásároljon kedvezményesen a Bellago.hu webáruházban. A kedvezmény akár 20% is lehet. több

A(z) Bellago webáruházról

Szívesen követi a legújabb trendeket? Frissítse fel gardróbját új, divatos darabokkal a Bellago webáruházból. Minden alkalomra talál itt megfelelő darabokat férfiaknak és nőknek. Munkahelyre, randira vagy esküvőre - itt megtalálja a megfelelő darabot.

Bellago ruhák

A webáruház a modern és trendi stílus követőinek kedvez. A női ruhák között talál kényelmes nyári ruhát, de esküvőre illő elegáns darabot is. Vásárolhat overált, bodyt, blúzt vagy inget, pólót, kabátot, fehérneműt, szoknyát is. Válasszon outfitjéhez illő cipőt, kézitáskát, napszemüveget vagy karórát is. A férfiak találnak itt kényelmes és stílusos pulcsikat, pólókat, kabátokat, melegítőnadrágokat, valamint elegáns inget, zakót és kiegészítőket is.

bellago

Fizetési és szállítási módok

Az Bellago webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • Bankkártyás fizetés
 • Banki utalás
 • Utánvétel

A küldeményeket a GLS futárszolgálat szállítja, a kézbesítés általában 2 munkanapon belül történik. A szállítási költség 1200 Ft, amennyiben 24 000 Ft felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Visszaküldés és csere

Amennyiben nem felelt meg a termék, lehetősége van 14 napon belül visszaküldeni a Bellago, GLS Európa u. 2. „GLS visszáru raktár”, 2351 Alsónémedi címre. Az áru nem lehet használt vagy piszkos, a küldés ajánlott levélként történik. A csomaghoz csatolja a visszaküldési nyomtatványt és a számlaszámát is, ahova kéri a termék árának visszatérítését. Lehetőség van a termék cseréjére is, ebben az esetben tüntesse fel, milyen termékre szeretné cserélni.

Kapcsolat

Kérdése van? Forduljon a Bellago ügyfélszolgálatához. Eléri őket az info@bellago.hu címen, illetve kapcsolatba léphet velük a weboldalon található űrlap segítségével is.

Kövesse őket Facebookon és Instagramon is.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon az Bellago webshopban a Tiplinóval, és jutalomban részesül. Rendelése összegének akár 4,55%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Bellago webáruházról

A Bellago internetes áruház a férfi- és női divatra szakosodott. A ruházaton és a cipőkön kívül divatos kiegészítőket is kínál. Nézzen szét a webáruház kínálatában, és biztosan megtalálja a kedvencét. A gyors szállításnak köszönhetően a termékre nem kell sokat várnia.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4,55 %  összeget a vásárlásból a  a Bellago webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.