A Banaby webáruházról

A Banaby a gyermekbútorok szakértője! Az webáruház elsősorban gyerekszobabútorokra, kiságyakra, illetve csecsemő kiegészítőkre és játékokra szakosodott, kínálatukban több mint 25 000 termék található meg, főképp külföldi gyártóktól, mint például a Delta Kids, KidKraft és Fisher Price Bright Starts.

Kép

Banaby gyerekbútorok

A Banaby webshopjában a csecsemőktől a kisgyermekekig minden korosztály számára elérhetők gyerekszobabútorok. A webáruház kínálatából a ma egyre népszerűbb Montessori gyerekszobák is berendezhetők, melyek központjában a gyermekek készségfejlesztése és megfelelő fejlődésének támogatása áll. A Banaby gyermekágyai főképp tömör fából készülnek, több méretben, stílusban és színben is rendelhetőek, gyártásuknál nem használnak mérgező festékeket a felületi kezelés során. A kiságyak és gyerekágyak mellett a webshopban emeleteságyak, magasított ágyak és biztonsági gyerekágyak is megvásárolhatók, emellett pedig gyerekasztalok, kanapék, fotelek, szekrények, komódok, székek és lényegében minden megtalálható itt, amire a kényelmes, esztétikus, illetve praktikus gyerekszoba berendezéséhez szükség lehet.

Kép

Banaby játékok és kiegészítők

A bútorok mellett a Banaby webáruházban hatalmas játékválaszték várja, ahol a csecsemőktől a kisgyermekekig mindenki részére érdekes és hasznos darabok vásárolhatók meg. Emellett a webshopban ágyneműk, matracok, dekorációk és egyéb kiegészítők is elérhetők, melyek színt, kényelmet, praktikusságot és örömöt visznek a szülők, illetve csemetéik életébe egyaránt.

Fizetési módok

A Banaby webáruházban a következő fizetési módok közül választhat:

 • online bankkártyás fizetés
 • banki átutalás
 • utánvétes fizetés készpénzben a futárnak (500 Ft kezelési költséggel)

Szállítás

A Banaby GEIS szállító céggel kézbesíti termékeit Magyarországon. A szállítás pontos összegét azután látja, miután a terméket virtuális kosarába helyezte.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

Az áruvisszaküldésre, reklamációra és pénzvisszafizetésre vonatkozó szabályokról és feltételekről a Banaby honlapján olvashat pontos részleteket.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A webshop termékeivel és online vásárlással, szállítással, illetve visszaküldéssel kapcsolatban felmerülő kérdéseivel bátran forduljon a Banaby ügyfélszolgálatához, akik hétköznapokon 08:00-tól 16:00-ig érhetők el:

 • telefon: +36 1 323 7708
 • e-mail: info@banaby.hu

A Banaby Facebook és Instagram oldalain még többet tudhat meg a webshop termékeiről és aktuális kínálatáról. Amennyiben más gyerekbútorokkal és baba-mama termékekkel foglalkozó webshopban is körülnézne, a Tiplinó oldalán számos ilyet talál, ahol ráadásul kedvezményesen is vásárolhat, mint például a Benlemi, UberKids, Játéksziget vagy a Cartersoshkosh.

Kedvezményes kuponok felhasználása az Banaby webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Banaby webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Banaby webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Banaby webáruházban való rendeléskor a „Kuponkódja” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az OK gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Banaby.hu – Gyerekbútor szakértő

A Banaby webáruházban minőségi gyerekbútorok, kiságyak, matracok, játékok, gyerekszoba és csecsemő kiegészítők vásárolhatók meg remek áron, a Tiplinóval most még kedvezményesebben!

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Banaby webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be