Badinka

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Badinka kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Badinka

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Szívesen tűnik ki a tömegből öltözködésével? Unalmasnak tartja a legtöbb webáruház kínálatát? Nézzen be a Badinka...

A(z) Badinka webáruházról

Különlegesen öltözködik, és kedveli az egyedi, színes, őrült darabokat? Ebben az esetben a Badinka webáruházat önnek találták ki. Ezekben a darabokban garantáltan kitűnik a tömegből, és biztos lehet benne, hogy nem jön szembe önnel ugyanaz a felső vagy ruha, amit visel.

A Badinka őrült ruhái

Mindenképpen érdemes egy pillantást vetni a Badinka ruháira, mert valószínűleg még nem látott semmi ehhez foghatót. Igazi őrült darabok, akár egy másik galaxisból. Pólók, pulcsik, leggingsek, ruhák és fürdőruhák várják. Sőt mi több, a ruhadarabokhoz illő arcmaszkot is választhat.

badinka


A Badinka egyik alapelve, hogy igazán minőségi ruhákat gyárt. A különleges anyagok Olaszországból származnak, a ruhákat pedig Bulgáriában varrják. A mintákat különleges technológiával nyomtatják az anyagra, ami azt eredményezi, hogy nagyon hosszú ideig megőrzik a minőségüket.

Fizetés és szállítás

A Badinka webáruház csak online fizetési lehetőségeket kínál. Fizethet bankkártyával (Mastercard vagy VISA) vagy Paypallel. Kétféle szállítási mód közül választhat:

 • Standard: szállítás 5–7 munkanapon belül
 • Express: szállítás 2-3 munkanapon belül

Kapcsolat

Kérdéssel vagy kéréssel forduljon a Badinka ügyfélszolgálatához. A legegyszerűbb, ha kitölti a weboldalon található űrlapot, a munkatárs pedig kapcsolatba lép önnel. ĺrhat e-mailt is a következő címre: hello@badinka.com.

Kövesse a Badinkát a közösségi oldalakon is: FacebookInstagram.

Visszaküldés

Ha nem elégedett a termékkel, nem jó a méret vagy egyéb probléma merült fel, lehetőség van kicserélni vagy visszaküldeni a ruhákat. Ezt a termék átvételétől számított 30 napon belül tudatni kell a webáruházzal, valamint szükséges, hogy a ruhadarabok viseletlenek legyenek. A terméket előzetes egyeztetés után a következő címre kell visszaküldeni: BADINKA LTD, Yanko Sofiiski Voyvoda 6, Sofia 1164, Bulgaria. A postaköltséget a vásárló állja, azzal a kivétellel, ha gyártói hiba vagy hibás termék miatt küldi vissza a terméket. A webáruház ezután visszautalja a termék összegét, vagy választhat helyette ugyanolyan értékben más terméket.

Kedvezmény az első vásárlásra

Vásároljon kedvezményesen. Elég, ha felíratkozik a Badinka hírlevelére, és első vásárlására egy 10% kedvezményre jogosító kupont kap.

Vásároljon a Tiplinóval, és még többet spórolhat. Vásárlásának akár 5%-át visszakaphatja cashbackjutalomként


Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Badinka webáruházról

Szívesen tűnik ki a tömegből öltözködésével? Unalmasnak tartja a legtöbb webáruház kínálatát? Nézzen be a Badinka webshopba, és rengeteg egyedi, különleges és extravagáns darabból válogathat. Leggingsek, bodyk, topok és még sok más ruhadarab színes, vidám, vagy akár horror stílusú mintával. Ezekkel a ruhákkal garantáltan nem olvad be a tömegbe!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Badinka webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.