Babszem - spóroljon a Tiplinóval

A tökéletes ülőalkalmatosságot keresi? Megtalálta abban biztos lehet! Helyezze magát kényelembe a Babszem webáruház kínálatában található babzsákfotelekben. Itt mindenki megtalálja a számára kényelmet biztosító darabot, legyen az tini, grandiózus, babzsák ágy, babzsák kanapé, avagy babzsákfotel. Használja ki a Babszem akciók előnyeit és vásárolj olcsóbban akár már ma. 

Babszem - babzsákfotelek legjobb árakon

Babzsákfoteljeik a kényelem mellett egészségesek is, hiszen egyedi kialakításuknak köszönhetően felveszik a rajta ülő személy testtartását és alakját, ezzel optimális kényelmet biztosítva számára. Ebből kifolyólag különösen javasolt azok számára akik sokat ülnek otthon, távmunkában dolgoznak. Fedezze fel a babzsák termékeket, és vásároljon alacsonyabb áron - 30 napon belüli visszaküldés, egyedülálló 2 éves garancia, valamint ár/érték garancia a Babszem webshopjánál. 

Kép

Hogyan tud spórolni a Babszem webáruházban

Már egy kattintással fel tud iratkozni a Babszem hírlevelére, hogy Ön is fejlődhessen ingyenesen! Nincs más dogla, mint megadni az e-mail címét és a kedvezményes ajánlatok, írások és fejlődéshez szükséges bejegyzések megérkeznek a megadott e-mail címre. A Tiplino lehetővé teszi a pénzvisszatérítés kihasználását, így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. A cashback lehetőségét olyan webshopokban is kiélvezheti, mint a Bobojca webáruházban.

Babszem kedvezmények és akciók

Vásároljon akár tavalyi árakon és spóroljon a Tiplino cashback szolgáltatásával a Babszem webáruházban. A Babszem webáruházában folyamatosan találhatunk kedvezményes termékeket, amelyeket az alapjáraton nagyon kedvező eredeti áraknál még olcsóbban megvásárolhat. Ne feledkezzen meg a mi Babszem oldalukon is megnézni az aktuális kuponokat vásárlás előtt! 

Miért jó a babzsákfotel és hogy hat az egészségre

Sokféle szék készült és készül ma is, de a legtöbb esetben nem a legnagyobb kényelmet nyújtják. A babzsákfotel lényege éppen ez, vagyis az, hogy a lehető legkényelmesebb ülőhelyzetet biztosítsa, egyszerűen és hatékonyan. Ha létezik olyan ülőfelület, amely száz százalékban alkalmazkodik a rajta ülő testtartásához és alakjához, akkor az a babzsákfotel. De a kényelem mellett az egészség is fontos. Ebben az esetben a babzsákfotel nem vall kudarcot – sőt igazból köztudott tény, hogy ezek a fotelek sokkal egészségesebbek, mint hagyományos társaik. 

Babszem webáruház fontosnak tartja az emberi jólétet, ezért is kínálnak kedvező árakon babzsákfotelek mellett további kiegészítőket és termékeket. Válogasson a töltelékanyagok, a babzsákhuzatok és napvitorlák között, és spóroljon minden vásárlása alkalmával. 

Babszem ügyfélszolgálat

Tanácsra lenne szüksége, vagy bármi egyéb kérdése lenne forduljon a Babszem ügyfélszolgálatához, akik szíves örömest állnak szolgálatára minden kérdésére:

email: info@babszem.hu

telefonszám: +36 30 264 0494

Babszem kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Spóroljon akár 20 000 Ft

30.11.2023

Spóroljon tavalyi árakon

28.01.2024

Babszem kuponok felhasználása a webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Babszem kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Babszem online webáruházban.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a Bubbaland kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Babszem webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be