Az AVX Café webáruházról

Az AVX Café kávé webáruház Magyarország egyik legnagyobb, több mint 70 típust magába foglaló nyerskávé választékát kínálja. A 2013-ban alakult webshopban minden megtalálható, amire egy kávézó napi működéséhez szükség lehet a precíziós szűrőktől, a papírpoharakon, kávégépeken keresztül a kiváló minőségű kávékig. Az AVX olyan megbízható gyártók termékeit forgalmazza, mint például a Mazzer, Lelit, Eureka, Reneka, Motta, Timemore vagy a Loveramics, a Tiplinónak köszönhetően pedig mindezt most kedvezményes áron vásárolhatja meg!

Kép

AVX Café kávék

Az AVX Café választékában a kedvező árú, hagyományos ízvilágú kávék mellett különleges specilaity minősítésű kávébabok is elérhetők, illetve nehezen beszerezhető, igazi ritkaságnak számító típusok is fellelhetők itt.

Miért vásároljon az AVX Café webshopban?

Az AVX több, mint webshop, hiszen a vállalat a minőségi pörkölt és nyers kávék, teák, barista kellékek és kávégépek mellett számos extrát is kínál ügyfeleinek, mint például a barista oktatás, illetve a kávégépek és őrlők versenyképes áron való beszerzése. A Szegeden található 18 000 négyzetméteres telephely, ahol Magyarország egyetlen kávés múzeuma található és amely egyben a Dél-Alföld legkorszerűbb bemutatóterme, amely barista oktatási központként is szolgál.

Kép

Fizetési módok

Az AVX Café webshopban a következő fizetési módok közül választhat:

 • online bankkártyás fizetés (Barion)
 • utánvétes fizetés (díja 690 Ft)
 • előre utalás

Szállítás és személyes átvétel

15 990 Ft értéket meghaladó rendelés esetén az AVX Café ingyenesen szállítja házhoz termékeit a megrendelést követő 1-5 munkanapon belül. Alacsonyabb értékű online vásárlás esetén a kiszállítás díja csomag súlyától és a kosárértéktől függ, a pontos összegről a rendelés leadását követően a webshop visszaigazoló levélben tájékoztatja. A házhozszállítás mellett küldeményét PostaPontokon, GLS Csomagpontokon, illetve a Magyar Posta postafiókjaiban is átveheti.

Előzetes megegyezést követően az AVX Café webáruházan vásárolt termékeket a 6728 Szeged, Budapesti út 4. címen ingyenesen veheti át.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

Az AVX Café webshopjából rendelt termékek esetén elállási szándékát az átvételt követő 14 napban köteles tudatni a céggel. Amennyiben ezt követően sikeresen visszajuttatja az árucikkeket a webáruháznak, pénzvisszafizetésben részesül. Jellege miatt az AVX Café számos terméke, például a kávék és teák, csak eredeti, bontatlan csomagolásban küldhetők vissza.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az AVX Café ügyfélszolgálatának elérhetőségei:

 • telefon: +36704556545
 • e-mail: avxcafe@gmail.com

Az AVX Café mellett számos egyéb webshopban is kedvezményes áron vásárolhat a Tiplinó cashback szolgáltatásával és kuponjaival, ilyen például a Kávégépbolt, Kávészünet vagy a Kávétársaság.

Kedvezményes kuponok felhasználása az AVX Café webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az AVX Café webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az AVX Café webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az AVX Café webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

AVX Cafe.hu – Kávé, kávégép, tea

Az AVX Café webshopban minőségi pörkölt és nyers szemeskávék, teák, kávégépek, barista eszközök, poharak, kellékek és lényegében minden megvásárolható, ami egy kávézó mindennapi működéséhez kell. Az AVX Café hatalmas, több mint 70 fajtát magába foglaló kávékínálatában hagyományos és speciality kávék egyaránt remek áron érhetők el.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a AVX Café webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be