A(z) Avianca webáruházról

Az Aviancia Airlines egy kolumbiai alapítású nemzetközi légitársaság, Latin-Amerikában az egyik legnagyobb. Az internetes oldaluknak köszönhetően az egész világról elérhető, az egyszerű foglalási rendszernek köszönhetően pedig ön is könnyedén vásárolhat repülőjegyet a világ számos desztinációjának egyikébe. Mindegy, hogy nyaralni készül, családi látogatásra vagy üzleti útra, az Aviancia kínálatában számos úti célt talál.

Repülőjegyek

Az Aviancia légitársaság elsősorban Dél- és Közép-Amerikából indít járatokat, az egyes országokban bel- és külföldi utakat is szervez. Az Aviancia nemzetközi repülőutakat is kínál az Egyesült Államokba és Európába. Ha kedvezményes áron szeretne utazni, megéri az indulás előtt pár hónappal lefoglalni a repülőjegyet.

aviancia

Avalancia szolgáltatások

Az Aviancia lehetővé teszi az utasoknak az online check-in elvégzését 24 órával az indulás előtt. A repülőjegyeket kinyomtathatja, vagy le is töltheti a telefonjára, és a mobilalkalmazás segítségével egyszerűen csak bemutatja az ellenőrzéskor a QR-kódot. A nemzetközi vonalakon kapnak az utasok meleg ételt, a belföldi járatokon kisebb frissítőt. A speciális étrendet folytatók se keserdjenek el: 24 órával az indulás előtt rendelhet például gluténmentes vagy kalóriaszegény menüt. Némely járatokon képernyőket is talál, amelyek segítenek kellemesen eltölteni a hosszabb repülőutat.

Aviancia mobilalkalmazás

Hogy mindig kéznél legyen a repülőjegye és a további fontos információk, töltse le az Aviancia mobilalkalmazását okostelefonjára. Az applikáció segítségével könnyedén megtalál majd mindent, amire szüksége van. Az alkalmazás letölthető Android, iOs és Huawei típusú mobiltelefonokra egyaránt.

Kapcsolat

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége? Forduljon az Aviancia ügyfélszolgálatához. Telefonon hívja a +57 3114006797 számot, de használhatja a kapcsolati kérdőívet is. A munkatársakat eléri WhatsAppon is, vagy írat nemik a weboldalon elérhető élő chat segítségével is.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: FacebookInstagram.

Avianca kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon AVIANCA.com 50% kedvezmény

14.12.2023

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Avianca webáruházról

Az Aviancia Airlines légitársasággal az egész világot átutazhatja. Tengerparti nyaralásra vágyik a tengerentúlon? Esetleg egy világvárosban töltene el egy hosszú hétvégét? Az Aviancia kínálatában biztosan megtalálja az önnek megfelelő úti célt. Használja az Aviancia gyors és egyszerű foglalási rendszerét, és a repülőjegy pillanatok alatt az öné lesz.

Avianca más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Avianca webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be