Aviancia

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Aviancia kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,5 % mindenből a webáruházból Aviancia

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Az Aviancia Airlines légitársasággal az egész világot átutazhatja. Tengerparti nyaralásra vágyik a tengerentúlon? Esetleg egy...

A(z) Aviancia webáruházról

Az Aviancia Airlines egy kolumbiai alapítású nemzetközi légitársaság, Latin-Amerikában az egyik legnagyobb. Az internetes oldaluknak köszönhetően az egész világról elérhető, az egyszerű foglalási rendszernek köszönhetően pedig ön is könnyedén vásárolhat repülőjegyet a világ számos desztinációjának egyikébe. Mindegy, hogy nyaralni készül, családi látogatásra vagy üzleti útra, az Aviancia kínálatában számos úti célt talál.

Repülőjegyek

Az Aviancia légitársaság elsősorban Dél- és Közép-Amerikából indít járatokat, az egyes országokban bel- és külföldi utakat is szervez. Az Aviancia nemzetközi repülőutakat is kínál az Egyesült Államokba és Európába. Ha kedvezményes áron szeretne utazni, megéri az indulás előtt pár hónappal lefoglalni a repülőjegyet.

aviancia

Avalancia szolgáltatások

Az Aviancia lehetővé teszi az utasoknak az online check-in elvégzését 24 órával az indulás előtt. A repülőjegyeket kinyomtathatja, vagy le is töltheti a telefonjára, és a mobilalkalmazás segítségével egyszerűen csak bemutatja az ellenőrzéskor a QR-kódot. A nemzetközi vonalakon kapnak az utasok meleg ételt, a belföldi járatokon kisebb frissítőt. A speciális étrendet folytatók se keserdjenek el: 24 órával az indulás előtt rendelhet például gluténmentes vagy kalóriaszegény menüt. Némely járatokon képernyőket is talál, amelyek segítenek kellemesen eltölteni a hosszabb repülőutat.

Aviancia mobilalkalmazás

Hogy mindig kéznél legyen a repülőjegye és a további fontos információk, töltse le az Aviancia mobilalkalmazását okostelefonjára. Az applikáció segítségével könnyedén megtalál majd mindent, amire szüksége van. Az alkalmazás letölthető Android, iOs és Huawei típusú mobiltelefonokra egyaránt.

Kapcsolat

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége? Forduljon az Aviancia ügyfélszolgálatához. Telefonon hívja a +57 3114006797 számot, de használhatja a kapcsolati kérdőívet is. A munkatársakat eléri WhatsAppon is, vagy írat nemik a weboldalon elérhető élő chat segítségével is.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: FacebookInstagram.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Aviancia webáruházról

Az Aviancia Airlines légitársasággal az egész világot átutazhatja. Tengerparti nyaralásra vágyik a tengerentúlon? Esetleg egy világvárosban töltene el egy hosszú hétvégét? Az Aviancia kínálatában biztosan megtalálja az önnek megfelelő úti célt. Használja az Aviancia gyors és egyszerű foglalási rendszerét, és a repülőjegy pillanatok alatt az öné lesz.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a  a Aviancia webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.