Avi-8

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Avi-8 kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2 % mindenből a webáruházból Avi-8

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Repülőgépek és történelem inspirálta minőségi karórák férfiaknak az Avi-8 webáruházában. A webshop kínálatában minden órát egy, a történelemben.…

Az Avi-8 webáruházról

Karórák, melyeknek múltjuk és történetük van. Az Egyesült Királyságban működő Avi-8 cég termékeit a repülőgépek inspirálták. Azonban nem akármilyen repülőgépek, hanem konkrétan azok, melyeknek kiemelt szerepük volt a történelemben, légi harcokban, háborúkban. Óráikkal emléket állítanak és tisztelegnek a mérnökök, pilóták és hősök előtt, akik ezeket a repülő monstrumokat megtervezték, megépítették, irányították vagy a pilótafülkében életüket áldozták egy felsőbb célért. Éppen ezért minden órájukat egy-egy híres repülőgép ihlette. Termékeikben a funkcionalitást és a kényelmes viseletet igyekeznek ötvözni, minőségi modelljeikkel a leghíresebb cégekkel igyekeznek felvenni a versenyt. Az Avi-8 webáruházában időtálló, klasszikus, elegáns vagy épp sportos darabok között válogathat, emellett a kínálatban számos óraszíjat, karkötőt vagy kiegészítőt is talál, a Tiplinó kedvezményes kuponjaival pedig jutányos áron juthat hozzá mindehhez!

Kép


Mitől egyediek az Avi-8 karórái?

Az Avi-8 kínálatában minden termékhez egy történelmi repülőgép kötődik. A gyártó órái remek ajándékul szolgálhatnak mérnököknek, pilótáknak vagy a történelem, repülés szerelmeseinek, de a letisztult, férfias tervezésnek köszönhetően bárki viselheti őket. A modellek között fém- és bőrszíjas darabok, számos színkombináció és típus megtalálható.

Fizetési és szállítási módok

A webáruházban a következő biztonságos fizetési módok elfogadottak:

 • online bank- vagy hitelkártyás fizetés
 • PayPal

A Brexit ellenére az áruház az európai kontinensre, köztük Magyarországra is ingyenesen szállítja termékeit. A szállítás időtartama 3-7 munkanap, ez abban az esetben érvényes, ha az adott termék a rendelés idejekor megtalálható az áruház raktárában.

Kép


A termékek visszaküldése

Nem elégedett az Avi-8 webáruházából rendelt termékkel? A csomag átvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti azt és a webáruház pénzvisszafizetést biztosít. Fontos, hogy a termék sértetlen és viseletlen állapotban, az eredeti csomagolásban jusson vissza a webáruházhoz. Mielőtt az árut postázná, lépjen kapcsolatba a webshop ügyfélszolgálatával. Amennyiben ezt nem teszi meg, az áruház nem fizeti vissza vásárlása összegét abban az esetben sem, ha a termék megfelelő állapotban jut vissza hozzájuk.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben fel szeretné venni a kapcsolatot az Avi-8 ügyfélszolgálatával, ezt a webáruház felhasználói felületén elérhető üzenetküldési funkción keresztül teheti meg.

Az Avi-8 webáruházát a közösségi médiában is megtalálja: Instagram, Facebook, YouTubePinterest

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata az Avi-8 webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Avi-8 webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Avi-8 webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be az Avi-8 weboldalán való rendelésekor a Gift card or dicount code mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Avi-8.co.uk - különleges karórák

Repülőgépek és történelem inspirálta minőségi karórák férfiaknak az Avi-8 webáruházában. A webshop kínálatában minden órát egy, a történelemben fontos szerepet játszó repülőgéptípus ihletett. Fém- és bőrszíjas darabok, változatos színkombináció és egyedi kialakítás, időtálló, kényelmes órák.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a  a Avi-8 webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.