Audials

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Audials kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 20 % mindenből a webáruházból Audials

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Az Audials társaság olyan számítógépes programokat és mobilalkalmazásokat kínál a vásárlóknak, amelyek segítségével...

A(z) Audials webáruházról

Az Audials segít önnek könnyedén és legálisan letölteni különféle felvételeket, streameket vagy podcasteket az internetről. Az Audials számítógépes programok és mobilalkalmazások megkönnyítik a munkáját a különféle felvételekkel. A társaság termékei RapidSolution vagy Tunebite néven is ismerősek lehetnek önnek, hiszen az eredeti nevük éppen RapidSolution volt, az első termékük pedig a Tunebite nevet viselte. Ez volt az első olyan termék, amely lehetővé tette a felhasználóknak az audiofelvételek letöltését anélkül, hogy megsértenék a szerzői jogokat. A társaság ékésőbb megváltoztatta a nevét, és kibővítette a repertoárját.

Audials termékek

Válogasson az Audials termékei közül kategóriák szerint, attól függően, hogy a zene vagy a videókészítés területén dolgozik. A termékek között találja például az Audials Music, Audials Radio vagy Audials movie programokat. A programok neve elárulja, milyen munkára lettek kifejlesztve. Választhatja az Audials One 2021 programot is, amely mindezt kínálja egyben. Egy biztos: mind megnyitja ön előtt az utat a felvételekkel való egyszerű és biztonságos munkához.

audials

Audials mobilalkalmazások

Választhatja az Audials mobilalkalmazásait is, amelyek segítségével könnyedén letöltheti telefonjára a zenéket, podcasteket vagy streameket, és tovább dolgozhat velük. Elérhetők Android és iOs operációs rendszerekre, vaalmint Windowsra és Google Play-re is. Munkáját így mindig magánál hordhatja egyszerűen a mobiltelefonjában, így bármikor könnyen elérhető lesz.

Fizetés és hozzáférés a programokhoz

A programokat online vásárolhatja meg, így hozzáférést szerez a kiválasztott termékhez 12 hónapra. Amennyiben mégsem elégedett a termékkel, a vásárlás utáni 14 napban joga van elállni a vásárlástól, és visszaadják önnek a termék árát. A fizetés egyszerűen, online bankkártyával történik. Az összeg kifizetése után hozzáférést szerez a számítógépes programhoz vagy a mobilalkalmazáshoz.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szüksége, vagy kérdése van? Látogasson el az Audials weboldalán a Support szekcióba, ahol kategóriákba rendezve választ talál a kérdéseire. Választhatja az Audials fórumot is, ahol szintén felteheti a kérdését, amelyre szakértők válaszolnak. Megtalálja őket a közösségi oldalakon, Facebookon és Twitteren is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Audials webáruházról

Az Audials társaság olyan számítógépes programokat és mobilalkalmazásokat kínál a vásárlóknak, amelyek segítségével legálisan tölthet le felvételeket az internetről. Legyen az rádióprogram, podcast vagy stream, az Audials segítségével könnyedén az öné lehet pár egyszerű lépéssel.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  20 %  összeget a vásárlásból a  a Audials webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.