Audials

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Audials kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 20 % mindenből a webáruházból Audials

Eddig érvényes: 2022.01.21

 
   

Az Audials társaság olyan számítógépes programokat és mobilalkalmazásokat kínál a vásárlóknak, amelyek segítségével...

A(z) Audials webáruházról

Az Audials segít önnek könnyedén és legálisan letölteni különféle felvételeket, streameket vagy podcasteket az internetről. Az Audials számítógépes programok és mobilalkalmazások megkönnyítik a munkáját a különféle felvételekkel. A társaság termékei RapidSolution vagy Tunebite néven is ismerősek lehetnek önnek, hiszen az eredeti nevük éppen RapidSolution volt, az első termékük pedig a Tunebite nevet viselte. Ez volt az első olyan termék, amely lehetővé tette a felhasználóknak az audiofelvételek letöltését anélkül, hogy megsértenék a szerzői jogokat. A társaság ékésőbb megváltoztatta a nevét, és kibővítette a repertoárját.

Audials termékek

Válogasson az Audials termékei közül kategóriák szerint, attól függően, hogy a zene vagy a videókészítés területén dolgozik. A termékek között találja például az Audials Music, Audials Radio vagy Audials movie programokat. A programok neve elárulja, milyen munkára lettek kifejlesztve. Választhatja az Audials One 2021 programot is, amely mindezt kínálja egyben. Egy biztos: mind megnyitja ön előtt az utat a felvételekkel való egyszerű és biztonságos munkához.

audials

Audials mobilalkalmazások

Választhatja az Audials mobilalkalmazásait is, amelyek segítségével könnyedén letöltheti telefonjára a zenéket, podcasteket vagy streameket, és tovább dolgozhat velük. Elérhetők Android és iOs operációs rendszerekre, vaalmint Windowsra és Google Play-re is. Munkáját így mindig magánál hordhatja egyszerűen a mobiltelefonjában, így bármikor könnyen elérhető lesz.

Fizetés és hozzáférés a programokhoz

A programokat online vásárolhatja meg, így hozzáférést szerez a kiválasztott termékhez 12 hónapra. Amennyiben mégsem elégedett a termékkel, a vásárlás utáni 14 napban joga van elállni a vásárlástól, és visszaadják önnek a termék árát. A fizetés egyszerűen, online bankkártyával történik. Az összeg kifizetése után hozzáférést szerez a számítógépes programhoz vagy a mobilalkalmazáshoz.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szüksége, vagy kérdése van? Látogasson el az Audials weboldalán a Support szekcióba, ahol kategóriákba rendezve választ talál a kérdéseire. Választhatja az Audials fórumot is, ahol szintén felteheti a kérdését, amelyre szakértők válaszolnak. Megtalálja őket a közösségi oldalakon, Facebookon és Twitteren is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Audials webáruházról

Az Audials társaság olyan számítógépes programokat és mobilalkalmazásokat kínál a vásárlóknak, amelyek segítségével legálisan tölthet le felvételeket az internetről. Legyen az rádióprogram, podcast vagy stream, az Audials segítségével könnyedén az öné lehet pár egyszerű lépéssel.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  20 %  összeget a vásárlásból a  a Audials webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be