A(z) Audials webáruházról

Az Audials segít önnek könnyedén és legálisan letölteni különféle felvételeket, streameket vagy podcasteket az internetről. Az Audials számítógépes programok és mobilalkalmazások megkönnyítik a munkáját a különféle felvételekkel. A társaság termékei RapidSolution vagy Tunebite néven is ismerősek lehetnek önnek, hiszen az eredeti nevük éppen RapidSolution volt, az első termékük pedig a Tunebite nevet viselte. Ez volt az első olyan termék, amely lehetővé tette a felhasználóknak az audiofelvételek letöltését anélkül, hogy megsértenék a szerzői jogokat. A társaság ékésőbb megváltoztatta a nevét, és kibővítette a repertoárját.

Audials termékek

Válogasson az Audials termékei közül kategóriák szerint, attól függően, hogy a zene vagy a videókészítés területén dolgozik. A termékek között találja például az Audials Music, Audials Radio vagy Audials movie programokat. A programok neve elárulja, milyen munkára lettek kifejlesztve. Választhatja az Audials One 2021 programot is, amely mindezt kínálja egyben. Egy biztos: mind megnyitja ön előtt az utat a felvételekkel való egyszerű és biztonságos munkához.

audials

Audials mobilalkalmazások

Választhatja az Audials mobilalkalmazásait is, amelyek segítségével könnyedén letöltheti telefonjára a zenéket, podcasteket vagy streameket, és tovább dolgozhat velük. Elérhetők Android és iOs operációs rendszerekre, vaalmint Windowsra és Google Play-re is. Munkáját így mindig magánál hordhatja egyszerűen a mobiltelefonjában, így bármikor könnyen elérhető lesz.

Fizetés és hozzáférés a programokhoz

A programokat online vásárolhatja meg, így hozzáférést szerez a kiválasztott termékhez 12 hónapra. Amennyiben mégsem elégedett a termékkel, a vásárlás utáni 14 napban joga van elállni a vásárlástól, és visszaadják önnek a termék árát. A fizetés egyszerűen, online bankkártyával történik. Az összeg kifizetése után hozzáférést szerez a számítógépes programhoz vagy a mobilalkalmazáshoz.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szüksége, vagy kérdése van? Látogasson el az Audials weboldalán a Support szekcióba, ahol kategóriákba rendezve választ talál a kérdéseire. Választhatja az Audials fórumot is, ahol szintén felteheti a kérdését, amelyre szakértők válaszolnak. Megtalálja őket a közösségi oldalakon, Facebookon és Twitteren is.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Audials webáruházról

Az Audials társaság olyan számítógépes programokat és mobilalkalmazásokat kínál a vásárlóknak, amelyek segítségével legálisan tölthet le felvételeket az internetről. Legyen az rádióprogram, podcast vagy stream, az Audials segítségével könnyedén az öné lehet pár egyszerű lépéssel.

Audials más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Audials webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be