American Tourister

American Tourister - minden ami az utazáshoz kell

Szeret utazni, de mindig gondban volt a kézipoggyásszal vagy a bőröndjével? Az American Tourister segít Önnek kiválasztani a legjobbat, hogy sose legyen gondja a későbbiekben, akár repülővel, hajóval vagy autóval utazna. Kiemelkedően minőségi termékekkel találkozhat a webáruházban. Látogassa meg és használja ki az American Tourister kedvezményeit. 

Hogyan tud spórolni az American Tourister webáruházban

A hírlevélre feliratkozott vásárlóik számára rendszeresen egyedi, csak hírlevéllel felhasználható kedvezményeket, ajánlatokat küldenek. Mindezek mellett továbbá egy American Tourister kupon által további kedvezmények segítségével vásárolhatja meg a legmenőbb bőröndöket. Vásároljon kedvező árakon az American Tourister webáruházban. Az American Tourister online oldalán bőröndöket találnak és vásárolhatnak meg remek áron az American tourister akció során.

Hogyan szerezhet American Tourister kuponokat

A hírlevélre feliratkozottak azonnal kapnak egy American Tourister kupont a postaládájukba, amit rögvest fel is használhatnak a vásárlásuk alkalmával. American Tourister kuponokat mindig a webáruház hivatalos oldalain, a webáruházon és a Tiplino profilon tudják követni. Folytonos akciókkal várják a vásárlókat így minden esetben kedvező árakon vásárolhatnak. 

American Tourister akciók

Tökéletes ajándék lehet egy ajándékutalvány is, amellyel meglepheti egy szerettét , akár születésnapja alkalmából. A kiszállítás 24.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes és ha nem elégededett a bőrönddel a webáruház ingyen biztosítja a visszaküldést is. Ne habozzon és válogasson kedvére az egyedi készítésű és stílusú minőségi bőröndök közül, amelyek csak Önre várnak. Az American Tourister Black Friday akció keretein belül pedig nagyszerű leárazások és kedvezmények várják.

Válogathatnak: kemény-, puhaborítású, kabinbőröndök, hátizsákok közül, amelyek megbízható társai lesznek az útja során. Ha utazni készül, és még nincs mibe pakolnia, akkor ne keressen tovább. Vásároljon olcsóbban az American Tourister kupon által. A folyamatos akciók mellett persze várja Önt az American Tourister outlet.

American Tourister kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Americantourister.hu 10% kedvezmény 2 vagy több termékre

25.03.2024

Kedvezményes kupon American Tourister 25% kedvezmény a második termékre

30.06.2023

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

American Tourister bőröndök és kézipoggyászok egyhelyen

Az American Tourister a legkíválóbb minőségű kézipoggyászokat és bőröndöket kínálják az utaznivágyóknak. Minőségi termékeik között válogathatnak nagyszerűen kedvező árakon! Használják a Tiplinót, hogy a lehető legolcsóbb legyen a vásárlásuk. 

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a American Tourister webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be