A(z) Althea webáruházról

Az Althea webáruház Korea nemzeti virága, a fehérmályva után kapta a nevét. A webshop Koreában alakult 2015-ben azzal a céllal, hogy az egész világgal megismertesse a koreai kozmetikumok csodáit. Azóta globális méretűre nőtte ki magát, egy közös platformot alkotva a K-beauty kedvelőinek az egész világról. Napjainkban több mint 200 országba postázza a termékeit.

K-beauty termékek

Az Althea webáruház 100% eredeti koreai szépségápolási termékeket kínál a K-beuaty rajongóinak világszerte. Érdeklődésétől függően kategóriák szerint válogathat. Az arcápolási termékek között talál krémeket, szérumokat, olajakat, szappanokat, arctisztítókat és arcmaszkokat is. Válogathat bőrtípusok szerint is attól függően, hogy zsíros, száraz vagy kombinált az arcbőre. Különféle problémákra is kereshet arcápolási termékeket, mint az akné, pórusok vagy ráncok. A testápolási termékek között talál tusfürdőket, testápolókat, dezodorokat vagy kézkrémeket is. Választhat sampont, balzsamot vagy hajfestéket is.

althea

Koreai sminktermékek

A koreai sminktermékek méltán népszerűek az egész világon. Amellett, hogy hatékonyak, sokszor a csomagolásukkal is levesznek minket a lábunkról. Kategóriák szerint keresgélhet arcra, szájra vagy szemre való termékeket. Alapozók, púderek, rúzsok, szájfények, szemfestékek, szempillaspirálok és sok más. Vásárolhat kiegészítőket is, mint például ecseteket, műszempillát, púderpamacsot vagy szempillagöndörítőt.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával (Visa, MasterCard vagy American Express), illetve PayPallel. A szállítási módok a következők:

 • EMS: a szállítási idő kb. 7 munkanap
 • FedEx Smart Post/ UPS Shure: a szállítási idő kb. 15 munkanap
 • Airmail: a szállítási idő kb. 35 munkanap

Visszaküldés

A webáruház 30 napos visszaküldési időt biztosít, amennyiben nem elégedett a kapott termékekkel. Döntését nem kell indokolnia, és visszatérítik önnek a termék teljes vételárát. A visszaküldési szándékát jelezze a help@althea.kr e-mail-címen.

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van, látogasson el a webáruház FAQ szekciójába, ahol kategóriákba rendezve választ talál a kérdéseire a vásárlással, rendeléssel, fizetéssel vagy szállítással kapcsolatban. ĺrhat az ügyfélszolgálatnak is a help@althea.kr e-mail-címre. Megtalálja őket Facebookon és Instagramon is.

 • Az Althea webáruház Csehországból is elérhető: Althea.kr
 • Lengyelországból is vásárolhat: Althea.kr

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Althea webáruházról

Koreai szépségápolási termékeket keres Korea határain kívül? Válogasson az Althea webáruház szépségápolási termékei közül, és nem kell aggódnia a nyelvi akadályok vagy drága szállítási költség miatt. Az Althea összegyűjtötte a legkedveltebb koreai kozmetikai termékeket, hogy mindenki számár elérhetők legyenek.

Althea más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Althea webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be