Az Airycloth webáruházról

Az Airycloth webáruháza a legfrissebb trendekkel, több mint 10 000 termékkel és hetente bővülő kínálattal várja azokat a vásárlókat, akik szeretnék felfrissíteni ruhatárukat. A webshop szezonális ruházati cikkeket, kiegészítőket, cipőket, fehérneműket, ékszereket, elegáns és sportos ruhákat, valamint férfiruházatot is kínál, mindezt kedvező áron, egyszerű rendelési feltételekkel és gyors szállítással.

Kép

Az Airycloth kínálatából

Az Airycloth webáruházának nagy előnye, hogy a termékek különböző kategóriákba vannak sorolva, így a vásárlók pár kattintással megtalálhatják, amit szeretnének. Az oldalon elérhető ruhadarabok között sportos, elegáns, extra kis méretű vagy akár plus-size darabok is megtalálhatók. A melegebb, téli és őszi ruhák mellett fürdőruhák és nyári lenge, vékony anyagú modellek is elérhetők, valamint az oldal farmer kollekciója és limitált kollekciói szintén sok izgalmas terméket tartogatnak.

Airycloth mérettáblázat

Mivel az interneten való ruhavásárlás néha rizikósnak tűnhet, az Airycloth webshopjában részletes mérettáblázat áll a vásárlók rendelkezésére, hogy a számukra megfelelő darab kiválasztása minél egyszerűbb legyen és a vásárolt modell tökéletesen álljon. 

Kép

Fizetési és szállítási módok

Az Airycloth webáruházában online bankkártyás fizetésre (Visa, Maestro, MasterCard, Discover, American Express, JCB, Diners Club) valamint PayPal szolgáltatáson keresztüli fizetésre van lehetőség.

Magyarország esetében az Airycloth webáruháza standard kézbesítési módot kínál, melynek díja 4,24 €-nál kezdődik, azonban a csomag súlyától függően változhat. Minél nehezebb a csomag, a szállítás költsége annál magasabb. A szállítás időtartama 7-15 munkanap, azonban ehhez hozzáadódik az általánosan 1-7 munkanapot igénybe vevő feldolgozási idő. A webshop lehetőséget kínál a csomag nyomon követésére is.

Visszaküldés és pénzvisszafizetés

Amennyiben a vásárló nem elégedett az Airycloth webshopjából rendelt termékekkel, a csomag átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti azokat és a webáruház pénzvisszafizetést vagy cserét biztosít. Fontos, hogy a visszaküldött termékek használatlan állapotban és eredeti csomagolásban érkezzenek vissza. A visszaküldést megelőzően fontos felvenni a kapcsolatot az oldal ügyfélszolgálatával, mivel visszaküldés csak ebben az esetben lesz érvényes. A következő termékek jellegük miatt és higiéniai okokból nem küldhetők vissza: fehérnemű, hálóruhák, fürdőruha, ékszer, kiegészítők (kivételt képeznek a sálak és táskák)

Kép

Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

Az Airycloth angol nyelvű ügyfélszolgálata szívesen megválaszol bármilyen vásárlással, termékekkel vagy visszaküldéssel kapcsolatos kérdést:

 • e-mail: service@airycloth.com
 • telefon: +85281758942
 • a webáruház élő chat funkciója

A webshopban való vásárlás még kényelmesebb és egyszerűbb lehet az Airycloth telefonos applikációjával, amely ingyenesen letölthető az App Store és Google Play online áruházakból.

Az Airycloth közösségi média platformjain még több újdonság és információ várja az érdeklődőket: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest

Kedvezményes kuponok felhasználása az Airycloth webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Airycloth webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Airycloth webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Airycloth webáruházában való rendeléskor a „Use coupon code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Airycloth.com - kényelmes és divatos

Az Airycloth webáruháza kényelmes, divatos és kedvező árú férfi- és női ruházati cikkeket, kiegészítőket, ékszereket, táskákat és szezonális ruhadarabokat kínál. A webshop választéka heti több száz darabbal bővül, a széles méret- és színskálának köszönhetően pedig mindenki bátran válogathat az oldalon.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Airycloth webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be